Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

kmaria153 2019-06-11 10:01

A szálloda nagyon kellemes volt, fiatal, kedves, segítőkész személyzet. Kérdés nélkül is hoztak mindenfélét pl. elfogyott a reggelinél a rántotta, és látta hogy valamit keresünk már jött is, hogy mit szeretnénk és csinálja is nekünk. Tiszta, korrekt szállás. Este kértünk egy ventillátort, délelőtt benn volt a szobában. Az étterem olyan tiszta, mintha új lenne. Finom, ízletes ételek és korrekt, egyáltalán nem drága árak. Az ár érték arány 5*. Biztos, hogy még visszajövünk ide és mindenkinek ajánlani fogjuk.

bonacsaba86 2015-05-03 14:05

A szálloda első benyomásra kellemes volt,a személyzet kedves,segítőkész.A megérkezést követően Welcome Drink fogadott minket.A csomagunk csak büféreggelit tartalmazott, ami bőséges volt.Vacsorát külön rendeltettünk a recepción,ahol bőséges kínálat közül választhattunk.A szoba tisztasága,és berendezése átlagon felüli volt.A hotel wellness részlegében kellemesen éreztük magunkat,a fitness részleget nem próbáltuk,de a berendezést megfelelőnek találtuk. A városi gyógyfürdő a hoteltől 5-10 percnyi kellemes sétát vett igénybe.A fürdő kifogástalan,sokfajta medencét tartalmazott.Csak ajánlani tudom.A párommal biztosan visszatérünk még.Az arborétum szinte a hotel szomszédságában van,ahol szintén kellemesen éreztük magunkat.Sok szép növényt tartalmaz.Ellátogattunk a sárvári vár múzeumába,melynek a belépője szintén a csomag tartalmában volt. Egy-két hiányosságot tapasztaltunk a hotelben:Rögtön a szobába érkezés pillanatában feltűnt,hogy a kabátjainkat nem tudtuk hova felakasztani.A másik dolog a kilátás volt,amely a szomszédos épület tetejére nézett. Összességében nagyon jól éreztük magunkat az ott eltöltött 3 nap alatt,mint a hotelben,mint a városban.A programok szervezése különösen tetszett,mivel minden napra jutott valami program,amit a hotel biztosított számunkra. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Viktória Hotelt.

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x