Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

ctamas68 2020-09-29 16:49

Tökéletes volt minden, bőséges étkezések csend, amire vágytunk. Ha tudunk ismét eljövünk. A 9 pontos értékelés azért nem 10 mert a szoba tele volt poloskákkal. Tisztelettel Cs.T.

meva175 2020-09-10 07:44

Ha flancolás nélkül szeretne valaki eltölteni néhány kellemes napot belföldön, csodálatos környezetben egy bájos kisvárosban, akkor ideális választás az Ensana. A személyzet extra kedves! Nagyon barátságos az egész stáb!! A konyha kiváló!!

laniko47 2020-08-08 08:24

Jövőre is odamegyünk.Tökéletes volt.

janika37 2020-03-09 09:50

Nagyon jó 4 napot sikerűlt eltölteni Sárváron a hotel szép jó a wellnesz részleg az ételvállaszték különösen első osztályu barátságosak a felszolgálók.

kalinaagika@gmail.com 2016-11-07 19:14

A hétvégét nagyon kellemesen töltöttük Sárváron a Danubius Hotel vendégeiként.A szálloda személyzete kedves, udvarias,segítőkész. Az étterem étel kínálatával,választékával, a minőségével maximálisan elégedettek vagyunk, minden elismerésünk a szakácsé, és a pincéreké.Minden vendég megtalálta a neki tetsző ételeket.A wellnes részleg kiváló.Nyugodt, csendes szálloda, teljes kikapcsolódás, feltöltődés volt számunkra ez a hétvége.Köszönjük a Hotel minden dolgozójának ezt az élményt! Kalina Ágnes és Grósz Györgyi

czsuzsanna17 2016-02-10 23:58

Harmadik alkalommal töltöttünk hosszú hétvégét Sárváron.Nagyon kellemes, nyugodt hely. A berendezés kissé retro, ha finoman akarok fogalmazni. A wellness részleg kiváló. A klormentes technológiával fertőtlenített gyógyviz pazar. Az ételek minősége kiváló, választékuk bőséges. Egyedüli probléma a wifi. " Sarokszobában" gyakran egyáltalán nem elérhető. A személyzet kedves, segítőkész, bár az étterem személyzetéből van aki továbbképzésre szorulna...

nklara15 2015-10-25 10:56

Az elmúlt négy év során már harmadik alkalommal voltunk a szálloda vendégei, ahol három éjszakát töltöttünk el. Jól éreztük magunkat, a koszolgálással maradéktalanul elégedettek voltunk. Kifejezetten szeretjük az arborétumot és a szabadtéri medencét, a wellness részleget pedig a hasonló kategóriájú szállodák közül (több szálloda tapasztalata alapján) az egyik legjobbnak tartjuk. Amin javítani lehetne: a tv csatornák vételi minősége gyenge (a DUNA csatorna kimondottan rossz minőségű volt), ami nem feltétlenül a régi készülék hibája, inkább az antennáé; sajnos olyan szobát kaptunk (ez talán a mi hibánk is, mivel későn foglaltunk), ahol éjszaka is nonstop zúgás zavarta az egyébként csendes nyugalmat, valamint a fürdőszobai berendezések elég zajosak; az étkezéshez kínált italokat nagyon drágának tartjuk. Mindazonáltal, azért valószínűleg még vissza fogunk térni a jövőben is.

smonika148 2015-09-03 15:33

Összességében jól éreztük magunkat,3 napot töltöttünk a szállodában. A személyzet kedves,segítőkész. A szoba megfelelő,az ágy kényelmes,és meglepően nagy. A takarításnál viszont lehetnének alaposabbak-pókháló volt az ablakban,a sarokban,és az erkélyen is. A reggeli,vacsora rendben volt,bár lehetne nagyobb a választék. A wellness rész teltház esetén kicsi lenne. Pozitív,hogy délután 2-ig maradhattunk a szobában. A bútorokra az egész szállodában ráférne egy kis felújítás.

padrienn21 2015-07-23 12:13

5 éjszakát töltötünk el a szállodában, alapvetően elégedettek voltunk, de voltak kisebb hiányosságok. Pl: első két este nem volt melegvíz, a wifi nagyon ingadozik és egy 4*-os hotelben lehetne alapfelszereltség a klíma a szobákban. (itt megjegyezném cserére lett volna lehetőségünk, de a csereszoba nagyon sötét és erkély nélküli volt.) A TV csatornakínálata nem túl nagy (kb 3 magyar és 20 német). Az ételek, kiszolgálás teljesen rendben volt.

vneszter 2015-07-15 11:38

Két éjszakát töltöttünk a szállodában. Elégedettek voltunk az elhelyezéssel, és az ellátással is. Az ételek finomak voltak, bőséges a választék.
Danubius Hotel Sárvár    Danubius hotel Sárvár akciók  DHSR Sárvár vélemények   Sárvár  Wellness ajánlatok

Ensana Thermal Sárvár Ensana Thermal Sárvár Ensana Thermal Sárvár
pupek jutka 2014-10-24 17:35

Előre bocsátanám, nem érzem magam a szállodák rémének, de mivel adott ez a lehetőség, hogy véleményt írjak, hát megteszem. Annál is inkább, mert én is emberekkel ill. szolgáltatással foglalkozom kicsit más szemmel, nézem a vendéglátást . A kritikám építő jellegű és a felsőbb vezetők felé irányuló ! Kb 6-7 éve vagyunk Danubius törzsvendégek , mivel egy kicsit újítani szettünk volna , és még nem jártunk Sárváron hát gondoltunk egyet és foglaltunk . Persze előtte elolvastam egy pár fórumot , hogy tájékozódjak , és úgy éreztem a kritikák, ellenére kipróbáljuk a szállodát . Bár ne tettük volna !!! Egész más olvasni és más személyesen megélni a helyzeteket . A szálloda elhelyezkedése tényleg kiváló . A fogadtatás átlagos . A szoba : hát az mellbevágóan kritikán aluli , 30 éves ütött , kopott bútorzat , a szőnyeg foltos , a nyílászárók használhatatlanok , toló ajtós szekrény kétkezes erőfeszítéssel lehet megmozdítani , a fűtés a szobában 2x kérésre sem oldódott meg , foltos lámpaernyő , ami gusztustalan látvány volt . Ezek miatt a szobában eltöltött idő nyomasztó és kellemetlen volt . Na mindegy a fiúk szomjasak irány az átrium kávézó !! kong az ürességtől , gondoltuk mindenki fürdik . Csapolt sör nincs , csak üveges no nem baj . 1üveg Dreher 990ft, hoppá ?? mi van ?? Én tudom , hogy szállodában vagyok és nem a sarki kocsmában , de 300-400% haszonkulcs nem sok egy kicsit ??? Na ezért kongott az ürességtől!! Nem lenne jobb 100% nyereséggel dolgozni és lenne élet, és pörgés a presszóban? Wellness : Szép , tiszta , bár nem tudom miért kell kizavarni a fürdőzőket 12 órakor , mi az a takarítási mód amit nem lehet a vendégek mellet elvégezni . A szaunában a dézsát minden reggel én töltöttem fel , egy kis illóolajjal megspékelve , mondjuk ez nem a vendég feladata . Étterem : Személyzet vegyes . Nekünk nem jön be a vidéki kocsma stílus , hangos üdvözléssel , vállveregetéssel , ez nem méltó egy **** szállodához . Bár megjegyzem , sok embernek bejön és erre mondják , hogy családias . Ételek : Nem kellet volna feltálalni , nejlonban tárolt , nyálkássá vált , és lemosott majd felkarikázott kígyóuborkát amin egy ismeretlen krém feszített, és talán a romlásnak induló mandarint sem kellet volta terítékre tenni !! Kis táblák hiánya , hogy mi micsoda . De azért azt is meg kell jegyeznem , hogy voltak finom ízletes fogások is !!!! E kis hozzá szólásom tudom kicsit keményre sikeredett , de ezek főleg az illetékeseknek íródott , mert ha így folytatják a szálloda vezetését egyszer csak azt veszik észre, egyre csak fogy a vendégkör , mert a most érkező idősebb emberkék kihalnak és újakat meg nem tudnak ide csábítani . Most úgy érzem többet nem kísérletezem új hely megismerésével , és maradok a megszokott tökéletes szállodámnál ami nem más mint a Bükfürdői Danubius . nem is értem ha egy cég hogy lehet ekkora különbség . Tisztelettel Pupek Judit

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x