Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

trobert45 2015-11-18 13:34

5 napot töltöttünk a szállodában egy szuperiror (201) szobában. Maga a szálloda, panoráma és a szoba gyönyörű. Az ételek finomak voltak. Ennyi a pozitívum. Takarítás : első nap volt, törülköző cserével együtt. Aztán semmi. A zuhanyzó lefolyó el volt dugulva. Kár volt kiemelni a dugót mert fekete iszapos, hajszálas trutymós volt. A csempe valószínűleg az átadáskor volt utoljára megpucolva. Étterem: Egy- kettő pincér kivételével kritikán aluli a személyzet munkája . A pincérnek a zsebétől kb. térdig el volt repedve a nadrágja és így tett vett a vendégek között. Másik kolléga a reggeli alatt ’’elviszem a tányért’’ mondatával, fogta és tényleg elvitte, miközben még a kezemben volt a zsemle. Másik pincér a vacsora közben , a második fogás közben érdeklődött, hogy hozhatja -e a számlát az ital fogyasztásról. Mi van??? Az utolsó este rajtunk kívül még egy asztal volt az étteremben. A levesre csak 52 percet vártunk és így tovább. Mire végeztünk a desszerttel megint megéheztünk. A vacsora 2.5 óra hosszan tartott. 3 fogás. Masszázs: Egész test helyett fél test masszázst kaptunk (50 perc) megkérdezésünk nélkül az extra, drágább olajat használta ( +1000Ft) Rosszul lett felterhelve ( kislányunknak a 30 perces helyett is 50 perces) A masszázskupon -1500Ft nem került levonásra. Wellness : A pezsgőfürdő katasztrófa. Barnás, büdös olajos víz volt benne. A szauna viszont jó volt.  Sajnálom, hogy nem készítettünk képeket a hibákról, mert most mindenki láthatná aki olvassa ezt. Amig ezek a hibák fent állnak, addig sajnos nem négy csillagos hotel. Őszintén nem tudom ajánlani senkinek. Ha a felét fizettük volna akkor sem.

kjolan2 2015-08-22 19:07

A kiírásnál már megtévesztő! A szálloda képeinél a mi szobánk (14) a 4 csillagosnál mutatja. A összes törölköző koszos volt az érkezésnél, és ami vicc a kinti szobákhoz nem adnak köntöst,holott éppen rossz idő volt. Rengeteg reklamálás ami van itt a fórumon most olvastam el, korábban kellett volna, semmi sem lett javítva. A mi szobánkban konkrétan az zuhanykabin ajtaja a kezemben maradt és mig ott voltunk nem is került javitásra,pedig csak egy görgő hiányzott. A wellness részlegen egy hölggyel találkoztam ,egyszer, a három napból, de hozzánk sem szólt, de gondolom ő volt a felelőse a részlegnek. A jakuzzi vize minden volt csak tiszta nem. A szaunák nem működtek.Az étteremben egy szemüveges hölgy volt,aki ott létünk alatt mosolygott és kedves volt. A felszolgálók unottan jöttek mentek. Az ételek választéka kevés volt, de nem volt vendég nagyon kb.20 fő rajtunk kívül, gondolom ez ezért volt.Összességében azt éreztem itt , hogy felhúztunk egy szállodát tart ameddig tart,lelakják majd bezárjuk.Itt nem csak a három és 4 csillag a probléma, de szívesen jelezném ezt máshol is,hanem a vendégekhez való hozzáállás is.A köntös is koszos volt,amiért mivel 50000-ért csak 3 csillagba jutott szoba, és fizetnem kellett. A rossz idő miatt cserét kértünk de csak elvitték reggel , a másik köntösért már nekem kellett a recepcióra mennem. Sosem voltam még ilyen helyen, ahol ennyire nem számít a vendég. Azért nem ajánlom senkinek, mert a törülközők ,köntösök tisztasága a dolgozók kedvtelensége változni nem fog. Mindenkinek csak ajánlani tudom a korábbi bejegyzéseket olvassa el és tanusíthatom most is minden igy volt pedig hónapok óta jelzik a problémákat a szálloda felé. Sajnálom, hogy ezt a helyet választottam.

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam