Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

akatalin42 2020-06-22 22:09

Egy mesebeli várkastély a Nyírségben. Ragyogó tisztaság, figyelmes személyzet. Kényelmes, jól felszerelt wellness. Mindez egy gondozott díszpark közepén. Jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudjuk. Különleges meglepetés lesz.

bkrisztina236 2019-10-09 16:27

A szálloda nagyon szép volt az 5 *-os.Kényelmes ágyak és pazar tisztaság, gyönyörű környezet. Ami az egészet lehúzza az a étel!! A teljes panzió viszont 2*. Sem nem volt változatos, nem volt friss és nem volt ízletes!! Egy ilyen szálloda sokkal jobb séfet kellene, hogy alkalmazzon!!

Pálné Antal Tímea 2019-08-07 19:17

A hotel nagyon szép, gyönyörű a kert,a személyzet udvarias, az ételek finomak voltak. A kinti medencék szuperek, a bentieknél viszont nem nagyon találták el a megfelelő víz hőmérsékletet. A benti élménymedence túl hideg volt, a négy jacuzziból kettő túl forró, illetve mindegyikben csak minimális buborékozás működött.

mtimea65 2019-06-02 19:05

3 éjszakát töltöttünk el párommal ebben a csodásan szép szállodában! A környezet gyönyörű, igényes kivitelezés, kedves személyzet, tiszta szobák. A negatívumok: Sajnos mindennap ugyazok az ételek voltak úgy reggelire, mint vacsorára. A medencék szépek, de a gyógyvíz úgy megfogta a fewleségem fehér fürdőruháját, hogy nehezen, többszöri alkalomra tudta csak kimosni. A medencék hőfoka nekünk nem volt megfelelő, az "úszó"medence hideg és sekély.

vildiko88 2019-04-28 17:20

Négy napot töltöttünk a gyönyörű szállodában, nagyon jól éreztük magunkat. Ajánlani fogjuk ismerőseinknek is, de valószínűleg még mi is visszatérünk. Köszönet a rendkívül udvarias és kedves személyzetnek, finomak voltak az ételek is. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, tapasztalják meg személyesen ezt a kiváló élményt!

nimre53 2019-04-26 07:22

Remek jól felszerelt, kézben tartott szálloda ,szerintem 5*-os minőségű, a tisztaság,a személyzet munkája kifogástalan ! Az étterem képei valami különleges minőségű pazar, minden igényt kielégítenek, az ételek változatossága , minősége magas színvonalú! Külön köszönet a szakácsok minden elismerést elérő teljesítményéért! Ami meglepő a sok remek dolog mellett, a két személyes szobában egy szék volt,a másik üljön a földre! Hiányzik az asztali lámpa! Nagy gondot fordítanak a Park , a külső tér rendjére, de a szomszédos, szintén ide tartozó "Gyermekvarázs" épülő kastély előtt hulladékot égettek, ami napokig füstölgött! Köszönjük a pazar ellátást , a gondoskodást és még egy lényeges értékelés a gyógyvíz jellegű termál víznek hála, 3 nap alatt a váll fájdalmam megszűnt!

mkrisztina121 2019-04-14 12:50

A férjemmel töltöttem négy napot a Borostyán Med Hotelben. Felejthetetlen 4 napot töltöttünk a szállodában. Annak ellenére, hogy holt szezon volt és nagyon kevesen voltak abban az időszakban semmiben nem szenvedünk hiányt. A személyzet hihetetlenül kedves és segítőkész. A szoba kényelmes és fantasztikusan felszerelt. Az ételek minősége és mennyisége pazar. A wellness részleg kényelmes, tiszta és gyönyörű. Az egész olyan volt, mintha kibéreltünk volna kettőnknek egy hatalmas 4 csillagos szállodát teljes személyzettel. Nagyon köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a csodának. Minden elismerésünk a hotel személyzetének és a vezetőségnek. És köszönjük a wellnesshetvege.hu-nak az akciós csomagért! :)

khelga23 2018-12-05 15:37

Nagyon jol ereztuk magunkat,kellemes kornyezet,baratsagos szemelyzet,finom es valtozatos etel.Visszaterunk es ajanlani fogjuk a baratainknak.

vlucia1 2018-06-20 15:01

Egyszóval lehet jellemezni a Borostyán Med Hotelt - "fenséges" - szószerint minden: a kornyezet, a beltér a kultér, a személyzet,a wellness rész, helyén van a négy csillag.Mi a házassági évfordulónk alkalmából jottunk ide, de erre és hasonló célokra valamint lakodalmakra, eskuvokre alkalmas a hely.

eszaboné 2017-11-16 19:18

A férjemmel töltöttem négy napot a Borostyán Med Hotelben. A kastélyszálló egy megvalósult álom, minden négycsillagos minőségben. A személyzet rendkívül kedves, minden kérésünknek eleget tettek. A szoba csodálatos, az étkező kristálycsillárokkal kivilágított, nagyon előkelő. Az ellátás minden igényt kielégít, háromféle leves, öt féle főétel, minden nagyon finom. Madártej, somlói galuska és szelet sütemény minden étkezésnél. A wellness részleg is nagyon jó, szauna- és gyereksarokkal. Sőt amit eddig még sehol se tapasztaltunk délután uzsonnát is osztottak a wellnessben. Ilyenkor palacsinta, aranygaluska vagy csokis piskóta szeletet osztottak minden vendégnek. November lévén nem működött a kinti termál medence és a Hókuszpók kalandpark se. Aki ezeket használni szeretné, üdülés előtt külön érdeklődjön róla. Mi nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek csak ajánlani tudom. A hétközbeni kisebb vendéglétszámmal, de maximális ellátással nagyon jól tudtunk pihenni. Köszönjük, hogy az akciós csomaggal mi is részese lehettünk ennek a csodának!

kzsuzsanna34 2017-09-22 07:38

A pazar mesébe illő szobák, az étterem és minden helysége a szállónak rendkívüli!Igazi pihenőt és kényelmet nyújt mindenki számára. Csodás varázslatos gyermekszobák! Igazán családbarát! A személyzet is minden tőle telhetőt megtett, viszont egy holt szezonban mikor kevés a szállóvendég, a szolgáltatások lecsökkentek, a csomagban megjelölt szolgáltatások nagy része nem volt elérhető.

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x