Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

battila230 2019-04-15 23:29

Jól éreztük magunkat. A szombat esti élő zene különösen hangulatos volt a vacsoránál! A hűtőszekrény hiányzott a szobából....Egyébként meg voltunk elégedve, jól éreztük magunkat. A személyzet is nagyon udvarias és vidám csapat! Csak így tovább!

bangela9 2018-11-04 17:13

3 éjszakát töltöttünk el csodás környezetben.A szálloda szép, felújított, a szoba kényelmes, tiszta, bár hiányzott a hűtő az október végi nyárban.Sajnos kifogtunk egy szlovák baráti társaságot, akik azt hitték, hogy rajtuk kívül senki sem vágyik pihenésre.Az étteremben csak ékes szlovák nyelven harsogtak. A welnessben szintén.Nekünk már nem is jutott tornaszer.Szerencsére a jó idő miatt kint is lehetett napozni, de ott kénytelenek voltunk egy középkorú pucér szlovák hölgy bájait végignézni.

bjozsefne62 2018-10-17 11:56

3 nap két éjszakát töltöttünk el 10.10-től 4-en barátnők ebben a Főnix Wellness és Egészséghotelben. Jól éreztük magunkat, az étterem kicsi, de hangulatos, az ételek finomak voltak a személyzet szolgálatkész és nagyon kedvesek. A wellness része kitünő, külön kiemelném a vizi "bicajozást", mely remek volt, szimpatikus, kedves, közvetlen edzőkkel. Mindehez csodálatos időt fogtunk ki, sétára tökéletes volt úgy a kastély kertjében, mint a faluban. Petite szobában laktunk, ez egy kis negatív élmény volt a 4 csillaghoz képest! Nagyon kicsi, nincs minibár,két személynek egy szék, egy éjjeliszekrény és egy éjjelilámpa. Az ágyhoz "lapjában" közlekedtünk. És egy tükör nagyon hiányzott az előszobából. Összességében jól éreztük magunkat, szívesen visszatérnénk, ( csak nagyobb szobába! :))

SZYM 2018-06-23 06:36

Wellness és egészseghotelhez képest lehetne több alternatív köret. És persze teljes kiőrlésű kenyér/ peksúti. 9 km B.gyarmat, a sparban kapható sajátmárkás tk. toastkenyér pl. A szoba tiszta, az ágy szuper, a kert klassz!

SZYM 2018-06-23 06:35

Wellness és egészseghotelhez képest lehetne több alternatív köret. És persze teljes kiőrlésű kenyér/ peksúti. 9 km B.gyarmat, a sparban kapható sajátmárkás tk. toastkenyér pl. A szoba tiszta, az ágy szuper, a kert klassz!

biren4 2018-05-16 23:05

Barátokkal töltöttünk el itt, egy nagyon kellemes hétvégét. Szép környezetben, csodálatos, felújított kastélyszálló. Széles választékú és finom ételek, nagyon udvarias, kedves és szolgálatkész személyzet. Ennek ellenére meg kell jegyeznem, hogy egy 4 csillaggal bíró szállodában a minibár (hűtővel) alap felszerelés. A szobák túl kicsik, s ráadásul az ágynak nemcsak fejtámlája van, hanem lábtámlája is, amivel-a szoba mérete miatt-sokszor "csókolózott az ember lába combkörnyékén, térdkörnyéken. Kinek hogy. Így sajnos a kellemes élmények mellett,kellemetlen és igencsak fájdalmas emlékeket is visz haza a vendég.

Főnix Wellness Resort Főnix Wellness Resort Főnix Wellness Resort Főnix Wellness Resort
berika163 2018-05-14 07:02

Tökéletes választás volt a Főnix szálló. Csodás hétvégét töltöttünk ott a férjemmel. A szobánk (superior) tökéletes volt, az ágy kifogástalanul kényelmes volt, a fürdő szép és makulátlanul tiszta. Az ételek ízletesek és minden igényt kielégítőek voltak. Szombat este még élő zene is volt a vacsihoz. A személyzet mindig segítőkész, udvarias. Ha hibát kellene mégis említenem a szobánk fala a szomszéd szobához tartozó fürdővel volt szomszédos és a vízvezetékek nagyon hangosak voltak, vasárnap reggel 6-kor a szomszéd fürdésére ébredtem... Ettől eltekintve csodás volt a pihenésünk, bármikor visszamennénk!!!

vistvan148 2018-05-14 06:34

Pihenésre és megnyugvásra alkalmas környezet. Csodálatos park és vidék. Maximális igényeket kielégítő kényelem a kastélyban. Szuper wellness és ízletes étel. Nagyon kedves személyzet. Még visszatérünk.

epeter22 2018-01-24 15:11

Szép környezetben igényesen felújított kastély. Figyelmes és udvarias személyzet. A wellness részleg is nagyon jó, igaz nem voltak nagyon sokan. Melegen ajánlom mindenkinek.

nregina4 2017-11-22 14:09

Gyönyörű kastély, gyönyörű kert. Kedves, figyelmes kiszolgálás. Pihenésre tökéletes. Regina

htamas111 2017-07-30 21:10

Gyönyörűen felújított kastély, kellemes szoba, hatalmas, fás park mind a pihenést szolgálja. Igen figyelmes kiszolgálásban volt részünk a személyzet részéről. Köszönjük szépen. Valószínűleg visszatérünk: Emőke és Tamás

dtamas79 2017-04-06 08:46

Igen kellemes időt - három nap, két éjszakát - töltöttünk e gyönyörű helyen. Külön élmény volt, hogy végre úszásra alkalmas wellness szállót találtunk. A kiszolgálás figyelmes volt, de nem tolakodó. Úgy vélem, visszatérünk még: Tamás

bvaleria9 2013-08-10 16:17

"Nagyon jól éreztük magunkat a hotelban!Elégedettek voltunk a szállásal,ételekkel,személyzettel...Szívesen visszatérnénk máskor is ide pihenni!Üdvözlettel:Valéria

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x