Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

mjozsef114 2018-01-02 09:08

Szigetközi retro szilveszter program. A szálloda előtti parkolót, csak fürdő vendégek használhatták, a szobában az 5 izzóból 2 nem világított,TV: 3 magyar csatorna, étteremben a 2 felszolgáló alig győzte a feladatot ellátni, du fél ötkor nem tudtak kávét főzni, mert az esti vacsorára készültek,az étterem kupola része kellemetlen hideg volt. Recepciósok kedvesek előzékenyek, az étterem hölgy alkalmazottjáról ezt nem lehet elmondani. Számunkra nagy csalódás volt. Nem thermál szálló, hanem egy középkategóriás panzió!

bbalazs110 2017-08-18 20:39

Svédasztalos reggeli,bőséges és változatos,vacsora úgyszint...Szoba tiszta,minden nap takarítva,fürdő felújított,klímás,erkélyes,kényelmes més tiszta ágynemű...Pici welness részleg,de nagyon korrekt és modern...Parkolás ingyen.A Thermál Fürdő nem a legmodernebb,és az összes kismedence/gyermekkel/ thermál,ami hosszú időtöltésre nem alkalmas,és azért borsos a belépő ára is,de ez nem feltétlen a szálloda hibálya...Szép a Lipóti fürdő,Hédervár,és Dunakiliti zsilip és vizlépcső,valamint Móváron a vár,de nagyjából ennyi.Kellemes 3 napot töltöttünk itt...A személyzet rendkívül kedves és segítőkész...10-ből 10-es

p.bujak@panelnet.sk 2016-08-25 18:41

Három nap voltunk ott és mink nagyon jol éreztük magunkat! A recepciosok kedvesek voltak,a szoba megfelelt a víz tökéletes volt,és a kajával sem volt gond! Ha lessz alkalom ujra elmegyünk!

gmatyas4 2016-06-28 20:36

5 éjszakát töltöttünk a szállodában,Nekünk a gyógyfürdő volt a lényeg,hát az egy kicsit lepusztult,de a víz nagyon jó.Drága a fürdőbelépő,egyszeri,belépésre jogosít.Egyébként a fürdő másik része rendben van,tiszta mellékhelyiségek,tiszta víz,bár nagyon klóros,a bőrünkön fehéredett fürdés után.A szálloda recepciósai kedvesek, segítőkészek.Az étterem konyhája..hát a csirkeszárnyuk ízetlen sületlen,volt, savanyúság külön pénzért ?!A reggeli megfelelő volt, a vacsora jegyes rendszere számunkra eddig ismeretlen volt.A szobák rendben,a személyzetre csak jót mondhatok! 10-ből 6-ot adnánk. Gné Kata

pkatalin108 2015-07-30 16:44

A Hotel kellemes benyomást tett már a legelején 1 órával hamarabb érkeztünk de szeretettel fogadtak és megkaptuk a szobánkat. Az étteremben is rendben volt minden a reggeli svédasztal bőséges volt és mindenki megtalálta a számára megfelelőt.A vacsorai választék is jó volt és az adag is bőséges volt. A szauna és jakkuzi használat is tökéletes volt. Jó éreztük magunkat,és visszatérünk :D

kilona45 2015-07-17 16:02

4 napot töltöttünk a összességében a Thermál Hotel Mosonmagyaróvárban, ami hirtelen ötlet volt, de különösebben a vártakhoz képest alakult minden megfelelően egy 3 csillagos szállodához. A szállás maga teljesen rendben van, ágyak bútorzat minden. A wellness részleg igen kicsi, de jó hogy lehet privát időt foglalni, és így nem kell osztozni senkivel. Járt a csomagunkhoz fejenként egyalkalmas fürdőbelépő, ami csak kívülről lehet megközelíteni, fürdőköntösért pluszban kell fizetni (nekünk nem kellett). A fürdő szépen felújított tiszta, teljesen rendben van. Ami maga után hagyott kivetni valót az az étterem és az ételek. A reggeli még rendben is volt viszont a vacsora menüválasztós volt ahol sikerült kifogni egyik este egy vargányás Gnocchi ami tele volt kukaccal, felajánlották hogy válasszunk az étlapról bármit, de már nem volt nagyon bizodalmunk semmihez sem. Számunkra ez egy kicsit hihetetlen volt, hogy így tálalták igen sok embernek, előttünk és senki nem vette észre, majd mikor mi szóltunk másoknak is elkérték a tányérját. Az étterem személyzete amúgy nagyon kedves, viszont a minőség hagy kivetnivalót jócskán.

garanko74 2014-05-13 12:33

Ha az országban működő wellnes szállodákat 1 és 10 között pontoznám,akkor ez a szálloda 3-ast kapna.Csalódás ért minket,nem erre számítottunk.Nem elég gyerekcentrikus, a vacsora menüválasztós, nem egyértelmű a weboldalon a fürdő megközelítése sem.Az étterem személyzete kedves,de gyakorlatlan. Legközelebb másik szállodát választunk.

kjanos161 2014-02-26 07:54

Hát óriási csalódás volt a három nap,inkább kirándultunk mint ebben a szállodában egy napot is eltöltsünk, a superior szoba aránylag rendben volt,de legalább redőny lenne, egy nevetséges méreten aluli átlátszó "sötétítő" függöny volt ami semmire sem jó, a fürdő ,wc,mosdó 140x140 cm helység 80 kg felett nehezen megközelíthető,a félpanzió arra jó hogy legalább nem híztam kettő kilót, mint egy normálisabb hotelben ,menü a savanyút már fizetni kellett, a reggeli elfogadható,a fürdő az udvaron keresztül 2-300 m a hidegben, nem túl frankó,vagy felöltözve mész, a belépés egyszeri a fürdő a pihenőn kívül lepusztult katasztrófa,sátortető az uszodánál,rozsdás víz folyik be,undorító ! Ami korrekt az a jakuzzi szoba szaunával amire 1 órát privátba bejelentkezhettünk.

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x