Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1234

cjozsef15 2020-02-24 07:12

Parkolás az nagyon szűkös, nincs elegendő parkoló! 140 szobára csak 70 parkoló van. Wellness részleg nagyon kicsi, zsúfolt!Hétvégén voltunk, amikor telt ház volt! Összesen 27 (szék, ágy van) közel 300 emberre. Nem lehet a törölközőt sem letenni sehová! Szobákra ráférne egy felújítás! Személyzet viszont nagyon kedves, segítőkész! Étel választék megfelelő!

seva286 2020-01-02 21:57

Egy fantasztikusan jó szilvesztert töltöttünk a szállodában,a szervezés tökéletes volt, az ételek nagyon finomak,a wellness nagyon jó. pihentető volt.Nagyon jól éreztük magunkat.A müsor jól szervezett,a zenekar fantasztikus hangulatot teremtett.Kedves, segítökész személyzet.

dbalintne1 2019-10-17 08:51

Mi négyen voltunk egy rövid kis időre, de nagyon jól éreztük magunkat. Már voltunk itt pár éve és akkor is nagyon jó volt. Wellness, étkezés, szállás szuper volt, talán csak a törülköző ellátás nem volt az igazi. Már kezdéskor hiányzott és többszöri jelzés ellenére sem sikerült a 3 nap alatt összehozni.

fEva91 2018-08-21 15:21

Nem először voltunk a szállodában, és ismét megérte visszatérni, Mindennel megvoltunk elégedve! A szállás továbbra is tökéletes, az ételek, ha lehet ilyet mondani még finomabbak mint voltak, pedig tavaly is elégedettek voltunk. A személyzet pedig ismét segítőkész volt! Reméljük lesz módunk visszatérni! Köszönjük a kényeztetést!

frita17 2018-07-21 19:07

Négy éjszakát töltöttünk a Balneo Hotelben. Ami nagyon jó volt, az a wellness, élveztük minden percét. Az étkezésekkel és a kiszolgálással is elégedettek voltunk, választékos és finom volt minden. Ami biztos, hogy időben kellett érkezni, mert a pótlásra gyakran sokat kellett várni, pedig a gyakorlatukat töltő tanulókkal együtt igen sok pincér volt minden étkezésnél. Ami viszont negatívum, az a szoba és a fürdő. Hárman voltunk felnőttek, de a szoba átlagos két ágyra tervezett méretéhez képest a harmadik "tábori ágy" már alig fért el, különösen, hogy a kis asztal és a fotel is még a szobában maradt... A fürdőszobára már ráférne a felújítás. A zuhanyfülke elhasznált, törött, a WC olyan magas, hogy felnőtt létünkre nem ért le a lábunk. A víz még a papírt sem vitte le... A mosdó többször eldugult... A folyosói szőnyegekre is ráférne már egy csere. A TV-ben két napon sem volt adás a szolgáltató hibájából??? Folyamatos felújítással és karbantartással méltó lenne a 4 csillagra és a magasabb pontszámra!

ktunde97 2018-07-14 09:09

Mi, két felnőtt és egy gyermek,aki 11 éves, 4 éjszakát töltöttünk el itt júliusban. Mi elégedettek voltunk. Ha nem is volt minden tökéletes, mi jól éreztük magunkat. A szoba megfelelő volt, a zuhanykabin hagy némi kívánnivalót maga után, ráférne egy alapos felújítás vagy csere. De ekkora forgalmú szállodánál szerintem ez nem meglepő. A wellness részleg nekünk nagyon tetszett, a víz hőmérséklete is tökéletes gyerekeknek is. Az ellátás is jó volt. A reggeli és vacsora kínálat bőséges, ami elfogy, azt pótolják. Ha egy kicsit várni is kellett egy-két ételre, pihenni mentünk, ráérünk. Kedves, segítőkész személyzettel találkoztunk. Köszönjük a szép napokat!

Mioko2011 2018-06-11 20:20

Két éjszakát töltöttünk el a párommal a szállodában. Már megérkezésünkkor bosszúság ért bennünket, mert nem volt parkolóhely. Párom mozgáskorlátozott, csak két parkoló hely volt kijelölve, az is foglalt volt. A szoba kellemes, tágas, bár pókhálós, a fürdőszobában a lefolyó nehezen ment le, és visszabugyogott. A légkondi jól működött. A wellness részleghez ugyan vezet le lift, de ez csak a szauna részekhez vezet, a medencékhez lépcsőn kell felmenni, ez mozgáskorlátozottnak nehéz, bár az étterem felől is megközelíthető a medence rész, csak macerás. A gyógyvíz nagyon jót tett mindkettőnknek. A étteremben az első este 8- kor mentünk le, és ekkor már elfogyott sok minden. Majdnem éhesek maradtunk. A reggeli bőséges és jó volt. Másnap viszont a vacsora menza jellegű volt. Töltött paprika, makaróni, sült oldalas, sajtos csirke hús. Vasárnap reggel ismét csalódtunk kétszer is. Reggelizés közben majdnem lesepert bennünket az asztalról a személyzet. Még ettünk amikor is elkezdte pakolászni és törölgetni az asztalunkat. Ezt azt hiszem illetlenség. Majd távizáskor a recepciós hölgy bakizott többször is, igaz tanuló volt.

bjeno17 2018-05-01 06:53

4 nap 3 éjszakát töltöttünk a Balneo Hotelben unokákkal. Nagyon jól éreztük magunkat. A szoba megfelelő volt, az ellátás jó, a személyzet kedves, segítőkész. A medencék és az egész wellness részleg pedig minden korosztálynak megfelelő színvonalas. Összességében elégedettként jöttünk el, sőt a gyerekek azt sajnálták, hogy miért csak ilyen rövid ideig voltunk.

szoltan418 2018-03-17 17:51

Négy kellemes napot töltöttünk itt a gyerekekkel. Bőséges,változatos volt a reggeli és a vacsora. A szakácsuk dicséretet érdemel. A pincérek is gyorsak és kedvesek voltak. A szoba kényelmes volt, bár több tartó a törölközőknek és a köntösöknek jó lett volna. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt.

ftunde12 2018-01-29 09:35

Egy hétvégét töltöttünk a hotelben, de vegyes érzelmekkel távoztunk. A szobában a szőnyegpadló felpúposodva és több helyen elvált a szegély a faltól, a tapéta több helyen sérült, foltos. A fürdőszobában nem működött a törölközőszárító, hűvös volt, a WC papír tartó rúdja hiányzott, a papír használatkor kiesett a tartóból. A szobában is hűvös volt, csak akkor működik a fűtés (ami rendkívül hangos), ha a kártya benn van a tartójában. Ezt nem tudtuk, és miután jeleztük problémánkat, a recepciós minősíthetetlen hangnemben közölte, hogy miért nem szólunk, ha elmegyünk, hogy kapcsolják be. A wellness túlzsúfolt volt, a szaunalepedő elfogyott, a törölközőnket nem tudtuk sem székre, sem ágyra letenni. Az ételekkel és választékkal alapvetően elégedettek voltunk, a pincérek kedvesek voltak. Egyedül a sütemények esetében volt az az érzésem, hogy a felszolgálás előtt nemsokkal lettek a fagyasztóból kivéve. Egy négycsillagos szállodától véleményem szerint ennél sokkal több várható.

fenyvesi63 2017-05-12 22:48

3 napot töltöttünk a szállodában, nagyon jól éreztük magunkat. Az ellátás tökéletes volt, sokféle étel közül lehetett választani. A szoba felszereltsége jó volt, talán a fürdőszoba hagyott némi kívánnivalót. A csapok kopottak, a WC deszka kisebb az ülőkénél, igazán nem méltó egy 4 csillagos szállodához. Aki tévézni akar, ne ezt a szállodát válassza, mivel a 24 csatorna közül csak 5 magyar adó van. Ennek ellenére csak ajánlani tudom.

blaszlone101 2016-10-26 07:34

Nagyon kellemes három napot töltöttünk a szállodában. A kaják nagyon-nagyon finomak voltak, a szoba rendben volt, a wellness rész is szuper volt. Egy dolog kivételével mindennel meg voltunk elégedve, még pedig az úszómedencét nem lehetett használni valami meghibásodás miatt, viszont ezt nem tették közzé az oldalukon. Mi nagyon szeretünk úszni és eleve úgy készültünk, hogy ott lesz lehetőség arra is.

jozkaparditka 2015-11-28 12:31

Pobyt sa nam pacil,vyborny, mily personal.Prijemne sme si oddychli vo welles. UUtulna pohodlna dobre vybavena izba.

vlaszlo180 2015-11-08 10:22

Nagyon vártuk a négynapos kikapcsolódást, és nem csalódtunk. Mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. A reggeli és a vacsora bőséges és változatos, minden igényt kielégítő volt. Külön kiemelném a délben elfogyasztott Zsóry húslevest, ami ugyan nem tartozott a kedvezmények közé, de kétszer is elcsábultunk. Máskor is szeretnénk elmenni ide.

bArpad18 2015-11-04 09:41

Alapvetően jó választás. Ami jó:finom,és választékos ételek,a szoba úgy ahogy van,szauna,termálvíz. Ami nem jó:kevés parkoló(bár ingyen lónak ne nézd a fogát),hétvégén szűk wellness,túl fülledt meleg van a wellness részlegben(az úszómester egy kis ventilátorral hűti magát),kevés és kényelmetlen pihenőágyak,az étterem szinte egybeolvad a recepcióval,a lift időnként beragad,a szobában túl magas a wc és a mosdó(kis műanyag sámli az van,az alacsonyaknak erre a célra)

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness
dgyorgy67 2015-10-16 00:20

Mindennel meg voltunk elégedve...szép volt

derika60 2015-10-15 18:41

Nagyon jo volt...finomak az ételek...jo a wellnes

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness
derika60 2015-10-15 17:22

Nagyon jol ereztük magunkat..jo a wellnes részleg

krissy007 2015-08-12 15:29

Nagyon jól éreztük magunkat a hotelben. Az ételek finomak és választékosak. A személyzet kedves és segítőkész. Mindenkinek ajánlani tudom.

bamalia3 2015-07-06 21:40

Nagyom kellemes négy napot töltöttünk a szállodában! A személyzet barátságos, segítőkész volt az első perstől kezdve! Reggeli, vacsora nagyon változatos, bőséges , mindenki ízlését kielégítő ! Wellness klassz, a masszázs felülmúlhatatlan volt! Mindenkinek ajánlani fogom!!!!

Oldalak:
1234

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x