Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

smilan6 2020-08-24 06:51

Személyzet rugalmas, ételek finomak. Gluten/tej érzékenységhez is alkalmazkodtak. Végen kellett fizetni. Jakuzzi ment X időnként ujra automatikusan bekapcsolt, vize kellemes volt, szaunák mentek (En csak gőzt Es finn szaunát próbáltam). Part nagyon közel, volt parkolóhely közvetlen terasz mellett. Fodrász az épületben, jo áron. Összességében tetszett.

hlevente 2020-01-27 09:15

Mi 2 napot töltöttünk a felújitott szobákban, ahol a fütőtest nem mindig volt meleg, a wellnesrészlegen a szaunák nem mindig mentek, a jacuzzi vize meg lehetett volna melegebb is. Nem büfés félpanzió volt, és a reggeliből pedig mindkét nap hiányzott a rántotta. Amúgy nem volt rossz az ellátás

biren4 2019-09-23 20:58

Egy szép őszi hétvégét töltöttünk itt. Ár-érték arányban megfelelő! Tiszta, kellemes szoba, barátságos személyzet. A jakuzzi vize kicsit meleg, a szaunák pedig hidegek (vagy nem is működtek). Az ellátás jó volt, mi svédasztalt kaptunk mindkét este. A saláta, savanyúság az nagyon hiányzott, egyébként rendben volt minden. Az azért elég furcsa volt, hogy előre kellett fizetni!

kcsaba186 2018-01-03 17:24

ár-érték arányban kiemelkedőt nyújt a Kristály hotel, és az egyik legszembetűnőbb a személyzet állandó derűje, öröm rájuk nézni. a harmadik emeleti wellness-részleg nekem annyira nem volt bejövős, mert az infra szaunára ki volt írva, hogyan kell működtetni, csak épp hiányzott a használati utasításban leírt kezelőfelület, a gőzkabin nem működött. a vízben létet inkább a keszthelyi uszodában oldottuk meg. ezt leszámítva nagyon klassz volt, a szoba remek, meleg, néha talán nagyon is meleg, de lehet, csak a nagyon enyhe tél miatt éreztem annak. a svédasztalos reggeli fantasztikus volt, bár a szilveszteri menüt én elég kevésnek éreztem, viszont a szilveszteri retro party kárpótolt. mindent egybevetve nagyon jó élmény volt, köszönet a hotelnek

mtibor122 2016-05-21 07:03

A szálloda nagyon szép hangulatos.A szoba kényelmes az ágy nekünk kicsit kemény volt. A személyzet kedves barátságos. Az emeleti welness nagyon jó. A reggeli bőséges bár nem túl változatos,a vacsora finom de a számomra egy kicsit kevés volt.

kmaria113 2014-06-02 22:34

Szeretnék köszönetet mondani a Kristály Hotel egész személyzetének!!! Barátságosak, szolgálatkészek voltak, a szállodában nagyon jó, szinte otthonos hangulatot teremtettek. A szoba és főleg az ágy remek! És nemcsak a szállóban, de az egész városban azt tapasztaltuk, hogy az emberek a budapestieknél sokkal sokkal kedvesebbek. A város gyönyőrű lett! Sajnos a szállodáról nem készítettünk képeket (1 ivételével), de keszthelyi hattyúkról igen, lenyűgözött minket a hattyúk szelídsége, közvetlensége, a helybeliektől jó mintát kaptak :) Sajnos a képeket nem tudom feltölteni, mert mindegyik nagyobb 1MB-nál

glajos28 2014-05-27 19:54

Nagyon jól éreztük magunkat ezen a májusi hétvégén(05/23--05/25-ig). Mindennel elégedettek voltunk úgy mint a szobával és a kiszolgálással.Kedves ,segítőkész volt a személyzet.Negatív élményünk nem volt.A vacsora finom volt és meleg a szobák falainak vastagságával sem volt gond. Értékelésem : 10-es Sajnos a képeim nagyobbak mint 1MB-t.

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x