Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
12

kjozsef173 2018-08-24 11:39

Szép.gyerekbarat.nagy játszótér.Az ennivaló kevés választék de finom igaz a szakács szeret mindent csípősen készíteni a gyermeknek nem jó választás.Aszoba pont jó igaz a fojamatos légkondi átka hogy peneszedik a mennyezet a ruhák és az ágynemű nedves volt.amugy jól éreztük magunkat.A medence vize nagyon hideg nem nagyon szeretet bemenni senki viszont a meleg medence jó ot viszont zsúfoltak voltunk.Meg visszatérünk remélem a hibákat orvosolják.szep napot mindenkinek.

sas eva 2018-04-23 18:29

Sajnos nekünk nem igazán jött be a hotel. A szoba rendben volt, bár a légkondit hiányoltuk mert elég meleg volt.A svédasztalon nem sok választék volt:Kétfajta főétel,kétfajta édesség. Egy kis üveg ásványvíz 450ft. Szombat este meglepetésünkre, kiadták az egyik termet egy koncertre/nem a hotel vendégeinek szólt/, amiről nekünk nem szóltak és a szobánk pont a terem fölött volt.3 órán keresztül remegett minden a dübörgő zenétől se telefonálni,se beszélgetni, se tévét nézni nem tudtunk. A pihenésnek annyi. Amikor szóvá tettük, kedvesen de érthetetlenül néztek ránk.Kimondottan pihenni szeretünk volna, de ez nem igazán sikerült. A wellness ugyan kicsi de kellemes, bár az úszómedence borzasztó hideg volt.Mi ennek a hotelnek nem adnánk 4 csillagot. Biztosan nem megyünk ebbe a hotelbe többet.

pjozsefne45 2017-11-04 20:41

Nagyon jól éreztük magunkat! A gyerekeknek maga a paradicsom ez a Hotel, és a felnőttek sem unatkoznak! A személyzet nagyon kedves! Nagyon jól működő létesítmény Gratulálunk azoknak Aki vagy Akik megálmodták!!! Rengeteg munka van még mindig mögötte. Szeretném külön megköszönni Tóth Ágnes-nek,hogy olyan kedves volt a foglalásnál! Viktornak,hogy olyan fergeteges szauna szeánszot tartott nekünk,Aki ide jön ne hagyja ki a nap fénypontja :D ! A vendégeknek üzenem,ne a hibákat nézzék,hanem a kedvességet, az igyekezetet, és ha olyan Baráti társaságuk van mint nekünk akkor csak Szuper lehet a wellness! Köszönjük a Wellness Hétvége.hu-nak ,hogy rátalálhattunk erre a wellness Hotelra! Köszönjük a felszolgálóknak,szakácsoknak,konyhai dolgozóknak,a Takarítóknak,kertészeknek és mindenkinek akiknek a munkájuk benne van abban,hogy zavartalanul pihenhessenek a vendégek!

csorgereka@gmail.com 2017-10-31 16:04

szoba amit kaptunk színvonalilag közel sem volt a 4*-hoz inkább 2*+, folyamatosan zúgott valami, a zavarta az éjjeli pihenést is, és hideg is volt a szobában. A játszótér és a kalandpark tényleg nagyon jo! Az ételek finomak voltak de kevés választék :( illetve az ital árakkal kicsit elvannak szaladva , egy pohár sör:600 Ft :(, A wellness részleg kicsi, az egyik medencében nagyon hideg a víz. A személyzet viszont tényleg kedves segítőkész!Nem hiszem hogy visszatérünk.

vpeter116 2017-10-24 11:08

szoba amit kaptunk tiszta volt de a délután 3-as elfoglalást nem értem :( játszótér és a kalandpark tényleg nagyon jo! ételek böségesek finomak de kevés választék :( illetve az ital árakkal kicsit elvannak szaladva , gondolom a 4csillag eredménye :( wellness részleg kicsi és kevés a sok szobára :( gyerekmedence nincs :( személyzet viszont tényleg kedves segitökész!! összeségében nem volt rossz de a visszatérést nem igérem! céges bulira és konferenciákra ideális !

khajnalka75 2017-08-05 08:10

A szobák nagyon szépek,tiszták. A személyzet kedves, segítőkész. A wellness kicsi, de a gyerekeknek megfelelt. A játszótér fantasztikus, reggel ott kezdtük a napot, este ott fejeztük be, nem lehet megunni! Minden ígért szolgáltatást megkaptunk. Kisgyerekes családoknak ideális!

takos17 2017-07-24 19:20

4 napot töltöttünk a hotelben, a szobában forróság fogadott,nincs szobaszéf,de tisztaság volt. Az ételek finomak változatosak,a felszolgálók zöme kedves! Nagyon tetszett a hatalmas játszótér,kisgyermekes családoknak ideális!Az állatsimogatóban nincsenek állatok. A visszaigazolt foglalásban több minden szerepelt,mint amit ténylegesen kaptunk. A környezet egyébként csodás.

pjudit104 2017-04-18 12:27

Nagyon tetszett a környezet. A játszótér szuper, húsvéti gyerekprogramok szintén elnyerték tetszésünket. Szandi fellépése feledhetetlen lesz, a gyerekek jót táncoltak, egy élmény volt! Az úszómester nálam 10-ből 110 pontot kap!!!! Pincérek udvariasak, az ételek nagyon-nagyon finomak! Takarítással szintén elégedett vagyok, tisztaság fogadott bennünket. A végén egy kicsi negatív vélemény: néhány recepciós modora...többször én éreztem magam kellemetlenül. Kis csalódás volt, hogy többek között a kisállat simogató miatt mentünk, de csak nézni lehetett őket. Ettől függetlenül szívesen megyünk legközelebb is!

dmarius 2017-02-27 18:49

A recepciós hölgyemények stílusa,paraszt és bunkó....A meghírdetett kiegészítők elmaradtak "rózsaszirom". Nyilván nem tudja az ember kiszámolni az utat,korábban érkeztünk és az helyett hogy illedelmesen ezt közöljék hogy foglaljunk helyet amig még aszoba elkészül NEM a recepciós elmondja a hogy nincs még kész magyarul lelövi a meglepetést. Kárpótlás vagy az elmaradt szolgáltatásért valami???? SEMMI.Az étel jó volt a víz hideg volt....és a legjobb fej az üszómester...Nem felelmeg 4 csillagnak...jobb élmén volt már 2 csillagosban is.Többet ide nem megyünk...

snorbert50 2016-07-29 17:38

4 napot töltöttünk a hotelben, a szoba szép tágas,felszerelt,ételek finomak változatosak! Nagyon tetszett a hatalmas játszótér,kisgyermekes családoknak ideális választás a Granada!

Kiss István 2016-03-30 17:42

Negatív: 206-os szobában kaptunk szállást, a szobában büdös volt. Először a fürdőre-Wc-re gondoltunk, majd a szőnyeget, ágyat "vizslattam" de nem! A szoba lefolyószaghoz hasonló szagot árasztott, kitudja honnan....nyitott ablaknál aludtunk, kiszellőztethetetlen volt a kis manzárdi szoba! Mások is panaszkodtak! Az üdvözlő italt általában a csomagár tartalmazza más hotelekben. Itt 2000-Ft-ot számítottak fel két pohár narancs dzsúszért vagy pezsgőért a végelszámolásnál. Pozitív: Rugalmas személyzet, Tisztaság,Ételek finomak. Wellness kitűnő, csak azt nem értem, miért kell két finn szaunát egyformán fűteni, egyik lehetne soft finn. A Húsvéti vacsora kitűnő volt, és azt követő Szandi koncert fergeteges-interaktív volt. (Kemény rock kedvelő vagyok) Összességében nem tudom mire a 4*?

vimre40 2016-03-30 08:26

Nagyszerű volt minden. Kimagaslóan jó pihenést nyújtott a szálloda. Köszönjük! Imre

kadrienne4 2016-02-28 19:23

Két barátnőmmel 3 napot pihentünk a minden igényt kielégítő Granada Hotelben. A körülmények csodásak, az ellátás kifogástalan, a személyzet szolgálatkész. Mindenkinek ajánlom, de főleg gyerekes családoknak, nekik igazi paradicsom. Kiss Adrienne

bkrisztian45 2015-12-28 19:15

Karacsonykor voltunk a hotelben es nagyot csalodtunk. A wellness reszleg nagyon kicsi, a kepek megtevesztoek voltak. Mivel telen kinti programokra nem volt lehetoseg ezert hatalmas zsufoltsag volt a wellnessben. Rengeteg gyerek volt akiktol nem lehetett pihenni. Ugraltak a medenceben, zajongtak. A szobak falai papirvekonyak, reggel 7:50-kor mar arra ebredtuk, hogy az oregek vonulnak le reggelizni a folyoson hangoskodva. A sotetito fuggony egyenlo a nullaval, aludni nem lehetett a fenytol. Az etelek se voltak kulonlegesek, de azert mindig talaltunk valami ehetot.

kdavid28 2015-12-24 23:29

Gyönyörű volt! A wellness káprázatos volt és minden nagyon rendben ! A szállás fenomenális volt! A kiszolgáló személyzet nagyon kedves és udvarias ! Nagyon köszönöm ezt a felejtetlen pár napot !

Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel
Cini 2015-10-28 20:58

barátságos, tiszta szálloda, meg voltunk elégedve:)

lmarianna8 2015-09-02 13:55

Nagyon kellemes élményekkel tértünk haza Kecskemétről. Gratulálok a Szálloda vezetőnek, hogy megteremették mindazokat a feltételeket, melyek egy gyermekes család számára vonzóak, és emlékezetesek maradnak. Amire talán büszkék is lehetnek, hogy 6 éves lányom itt tanult meg biciklizni, mert itt volt megfelelő tér hozzá. Néhány észrevétel, jobbító gondolat: 1. A szobában a padlószőnyeg felpúposodott. Eltöltöttem vele néhány értékes percet, hogy eligazítsam, de aztán rájöttem, reménytelen... 2. A wellness rész, különösen a medencék, nagyon kicsik. Jól jön majd a bővítés. 3. Nyáridőben, nyitott ablaknál, az étterem felé nyíló szobákban minden esti, éjszakai beszélgetést akaratlanul is lehet hallani... (Becsukva hőség volt, kondi nem működött.)

Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel
gmaria14 2015-08-14 15:54

4 nap/3 éjszakát töltöttünk a hotelben, egy 4 hónapos pindurkával. Nagyon jól éreztük magunkat. A kert,és a gyerekbirodalom tényleg átlagon felüli. Külön kiemelném a takarító személyzetet,mert mikor megtudták,hogy pici baba van, a többi nap már úgy jöttek,hogy figyelembe vették az alvási szokásait. Az étteremben a választék nem nagy,de mindenki megtalálja a számára megfelelőt,és nagyon finoman főznek. A szoba ebben a nagy hőségben is kellemes volt,igazi felüdülés volt bemenni.

vsandor36 2015-08-13 13:01

Négy nap három éjszakát töltöttünk el itt. Minden remek volt (szoba, étterem,a kert csodás volt) Talán a wellness kicsit gyenge,a pezsgőfürdő túl hideg volt 5 percnél többet nem tudtunk benn maradni,ha 2 fokkal melegebb lett volna az jó lett volna.

Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotel
mtamas67 2015-08-07 22:51

Budapestről könnyen megközelíthető, kisgyerekes családoknak kíváló. Az ételek nagyon finomak, habár a desszertből nekem kevés volt. A wellnessrészleg is jó, ha nincs nagyon sok vendég. Mi esetünkben egy táborozó kisgyerek csoporttal kellett mindenben osztoztunk. A recepciósok kedvesek, segítőkészek, egy picit lehetnének a programlehetőségek tekintetében szervezettebbek.

Oldalak:
12

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam