Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

szalan 2013-08-01 10:22

A személyzet kifogástalan az étterem szintén,szakácsok,pincérek. Viszont a szálloda besorolása nem éri el az 5*-ot max a 4*-ot. A szobák kissé szűkösek,és aa szolgáltatás is csak egy 4*-os besorolást érdemel.

tzoltan110 2013-04-09 10:02

A hotel személyzete az étterem kiváló. A szák ugyan jók, de áporodott, fartőtlenítő szagúak. A medencéknél a WC-k büdösek. Ha a szobába kávét kérek a szervízdíj 2500,- Ft, ez egy kávéra túlzás. A szálloda 4*-nak jobban megfelel, illatos takarítás után.

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam