Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

btamas125 2016-11-07 12:51

Nekem semmi jo tapasztalatom nincs a Hotel Sparol. A koszt a 10es skála alapján határozom úgy hogy csak egy 4est tudok adni,a szoba nagyon hideg volt mert a futtés nem mugodott amit tudattam a recepciós úrral még pénteken és a fuluk bottyát se mozdittoták felénk egész vasárnapig..... Ugy hogy a száloda egy nagy O..........

vkrisztina37 2015-02-24 10:07

Nem eloszor utaztam onoktol, de most nem voltam nagyon megelegedve. Szalloda nem negy csillagos szinten van,hanem csak 2+ velemenyem szerint. Nem fiata-loknak valo. Szolgaltatas is minimum szinten van.

bogoka 2009-02-05 12:27

Kicsit lejjebb írtam a Hotel Spa-ról. "szeretném, ha segítenétek" címszó alatt.

bogoka 2009-01-29 12:11

Én a Spa Hévízről /volt Hetes Ház/ írtam rossz tapasztalatokat, ne haragudj, ha félreértettem valamit. A Hotel Fittről sajnos nem tudok semmit. A Hotel Palotát nagyon dícsérték az ismerőseim, én csak kívülrl láttam, nagyon szép. Üdv

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam