Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

btamas125 2016-11-07 12:51

Nekem semmi jo tapasztalatom nincs a Hotel Sparol. A koszt a 10es skála alapján határozom úgy hogy csak egy 4est tudok adni,a szoba nagyon hideg volt mert a futtés nem mugodott amit tudattam a recepciós úrral még pénteken és a fuluk bottyát se mozdittoták felénk egész vasárnapig..... Ugy hogy a száloda egy nagy O..........

vkrisztina37 2015-02-24 10:07

Nem eloszor utaztam onoktol, de most nem voltam nagyon megelegedve. Szalloda nem negy csillagos szinten van,hanem csak 2+ velemenyem szerint. Nem fiata-loknak valo. Szolgaltatas is minimum szinten van.

bogoka 2009-02-05 12:27

Kicsit lejjebb írtam a Hotel Spa-ról. "szeretném, ha segítenétek" címszó alatt.

bogoka 2009-01-29 12:11

Én a Spa Hévízről /volt Hetes Ház/ írtam rossz tapasztalatokat, ne haragudj, ha félreértettem valamit. A Hotel Fittről sajnos nem tudok semmit. A Hotel Palotát nagyon dícsérték az ismerőseim, én csak kívülrl láttam, nagyon szép. Üdv

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x