Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

tmarta32 2018-04-04 14:44

A hotel, az ellás első osztályú. Barátságos, segítőkész, kedves, mosolygós személyzet. Reggeli és vacsora bőséges, kíváló, gazdag választék. Ami még egy plusz, hogy van biztosítva egy déli meleg leves is. A szoba nagyon jó, szép, tágas, tiszta. Amit hiányoltam az egy bár a wellnes, fürdő részlegen,ahol egy kávét vagy frissítőt lehetne helyben elfogyasztani. Így viszont köpenyben és nedves fürdőruhában sétáltunk fel a hotel bárjába, ahol egyesek szépen felöltözve míg mások fürdőköpenyben ültek. Nekem a jakuzzi és az élménymedence vize hideg volt, maga a fürdőben is hideg volt. (Szerintem másoknak is, mert teltházas napok alatt csak kb. 25 voltunk a medencéknél). Amit még megemlítenék az a fodrászat, ami nem volt. A szolgáltatásoknál fel van tüntetve ugyan, de idöpontot nem tudtak adni, ugyanis nem dolgozott a fodrász (majd csak munkanapon). A többi szolgáltatással elégedett vagyok.

ferenczi 2015-01-20 08:06

Párommal egy hétvégét töltöttünk az Europa Fit Héviz szállodában. Rögtön érkezékor megkaptuk a kulcsokat , még semmit nem láttunk a szállodából, de már ki kellett fizetni előre a szállás díját!!!!Amikor a wellnesre lementünk sajnálattal láttuk hogy a legjobb medencéjük sajnos nem üzemel, a portán is mondták , de ezért semmiféle kedvezményt nem adtak a szállodában, sőt még parkolási díjat is fizetnünk kellett 2 éjszakára kemény 4000ft-ot, mert az mondták a környéken mindenhol fizetős parkoló van Hévizen. Mikor este kimentünk sétálni azt tapasztaltuk hogy a szálloda mellett lévő nagy platz ahol ezer auto parkolt nem fizetős febr. 28-ig!!!!Hát ezt nem tudták a szállodában , pedig rögtön a szálloda mellett van ez a parkoló. Összegezve nekem a szálloda elég lehuzós. Egy dolog viszont kellemes csalodás volt , az étteremben az ennivaló reggel is , este is rendkivül finom volt, a személyzet is nagyon kedves.De ennyi ami pozitiv volt. Wellnesben még a melegvizes medence nagyon koszos volt a viz !Az infra szauna pedig fizetős még! Döntsön mindenki belátása szerint!!!

jakjanos 2013-08-12 11:17

Nászúton voltunk a párommal az Európa Fit Hévíz szállodában. Kitünő volt a wellness részleg, az étkezés, a szoba, elmondható a ár/érték arány szinkronban volt egymással. A szálloda dolgozói nagyon készségesek, udvariasak voltak. Biztosan mondhatom, hogy nagyon szívesen visszamegyünk. Egy nászútas pár

skarabeus 2009-01-29 16:59

További Inormációk:
Héviz  Hotel Európa Fit
További Héviz hotelek
Wellness akciók Héviz   
Héviz wellness 
Wellness hotelek Hévizen  
Hotel Carbona hévíz  
Hévíz szállodák    Hévizi hotelek  Héviz wellness  Héviz szállás


A Naturmed Carbona inkább egy gyógyszálloda,
nagyon komolyan felszerelt a wellness rész, van élményfürdö része is, de nem tul gyerekbarát. Az Európa fit Héviz - az viszont szerintem kimondottan gyerekbarát. Gyermekszoba, játszótér és különböző gyermekprogramok, gyermekétlap, babaszéket is tudunk biztosítani.

Gyerekfelügyelet is volt mikor ott jártunk.Wellnese és nagyon jó:élményfürdő, gyógymedence,családi élménymedenceés mindenféle szaunák vannak.

Én mindenképpen az Europa Fit - et ajánlom.

Katie 2009-01-29 12:23

Hello! Én töltöttem 1hétévégét,mint babysitter és csak ajánlani tudom. Sztem nagyon jól érezték magukat a gyerekek(is).

zsolt.mezei 2008-05-05 14:05

Jó hely, jó a kaja, de a kinti medence szerintem kicsit hűvös. A nádfedeles jakuzzinak semmi értelme, mert hideg vízben ki akar még árnyékban is lenni, nem is sokan használják. Oda csak 40 fokos melegben megyek legközelebb. Nekem a Karos-Spa jött be legjobban. A Karos-spa medencéi és a Europa-Fit ellátása együtt lenne egy szuper szálloda. MZS

Pongrácz Ferencné 2007-07-16 09:22Tisztelt honlap látogatók. Aki wellnes hotelbe szeretne menni, mindenkinek merem ajánlati a hévizi Európa Fittet. Tökéletes négy csillagos szálloda, minden extrával és finomsággal. Három éven keresztül nyaraltunk már ott a családommal, de csak a jót tudom róla mondani. Barátságos kiszolgálás, minden luxussal körítve. Az elnne a jó, ha a szállodát minden évben lehetne tolni másik településre.


Héviz Szállodák : Hotel Európa Fit SPA Wellness medence Héviz Hotel Európa Fit SPA and wellness részleg -  Hévizi szállodák Héviz Szállodák : Hotel Európa Fit kétágyas szobaTovábbi infok:  Héviz Európa Fit    Hévizi szállodák    Héviz hotel  Hotelek Hévizen  Héviz  Wellness akciók    Héviz superior hotelek  , Hévizi gyógytó  Héviz Wellness   Legújabb Wellness hotelek   Szálláshely Hévizen   Hévizi szállodák  Wellness szállodák Héviz ,   Hotel Info Héviz  Akciós üdülés Héviz  Héviz Gyógyfürdő  Hotelek Hévizen  Héviz wellness akciók    Héviz  Hévizi hotelek   Héviz wellness  Héviz Carbona Vélemények   üdülés Hévizen  Szállodák Hévizen  Héviz akciók   Héviz szállodák  Wellness akciók  wellness szállodák  wellness  Héviz hotel Helios vélemények   Hotel Európa Héviz vélemények  Hévizi hotelek   Héviz wellness

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x