Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

sbela40 2018-11-06 11:43

Jó kis átlagos hotel, habár szerintem a 4**** egy kicsit túlzás. A wellnes részleggel, messzázzsal, étteremmel, személyzettel meg voltunk elégedve. A takarítást lehetne tökéletesíteni ( pl. öreg pókhálók a radiátor mögött ).

krenata61 2018-01-03 18:30

A szálloda nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, koszos , borzasztó szagok terjengenek az egész épületben, az ételek rosszak, a wellnessrészleg elhasználódott koszos a medence vize minden. Pocsék szálloda 1 csillagot sem ér.

reszter29 2016-10-18 19:27

Köszönjük szépen a három napot, összességében jól éreztük magunkat. Egyetlen kifogásolni való részemről, hogy rendes kávét csak külön díj ellenében tudtam inni reggelente, mivel a reggelihez csak valami gyenge kávé van eredetileg. De a termálmedence, a szauna, a gyógyászati részleg jó, a személyzet udvarias, kedves. Tisztaság volt. Köszönöm.

gpeter96 2016-02-08 23:10

Köszönünk mindent nagyon jól éreztük magunkat mindennel megvoltunk elégedve. Nagyon kedves személyzet és jó ételek.

hstefan 2015-06-15 08:50

Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves, segítőkész volt, az ellátás bőséges az ételek nagyon finomak a szakácsok külön dicséretet érdemelnek. A medencéjében a viz minősége kifogástalan volt. Négy éjszakát töltöttünk ott. Még elmegyek oda.

siposmerci 2015-02-20 11:51

Mindennel meg voltunk elégedve. Nagyon kényelmes volt az ágy, fantasztikus jól főznek, és kellemes volt a wellness részleg is. Kipihenve tértünk haza.

vidaedit 2015-01-05 18:19

Jól éreztük magunkat, csak hideg volt a wellness részlegen és a szállodai szobában is. Legalább is mi fáztunk. A konyha kitűnő, és bőséges volt a választék is.

apecsi 2012-07-19 13:11

Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedves, segítőkész volt, az ellátás bőséges, a szállodsa medencéjében a vizet minden nap lecserélték, így minősége kifogástalan volt. A szoba egy kicsit pici volt, de aludni így is bőséges :)

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam