Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
123456...

Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévíz - Legyen Ön az első, aki véleményt mond a szállodáról!

keniko42 2017-10-19 17:02

A hotelt 3*-ra tartják, de nem sikerült megfejtenünk, hogy ez hogyan lehetséges. Már az érkezéskor visszafordultunk volna. A szobánkban a wc-t mi magunk takarítottuk ki, mert a takarítónők igen felszínesen dolgoznak. Délután 2-ig, szigorúan, ugye. Igazi szocreál hotel. Az ételek többsége fagyasztott alapanyagokból kreált valami volt, és a "legjobb" az volt, amikor közölték a pincérek, hogy az italokért ott kell készpénzben (csak is abban!) fizetnünk, ugyanis: "Nem egy cég!" Pedig félpanzióra fizettünk be. Már sok helyen volt szerencsém wellnessezni, de még egy ilyen pocsék helyen sosem jártam. A wellness részleg pedig jelentéktelen. Az egyik szauna nem is működött, a kettő közül, és volt még egy kis kacsaúsztató, amelynek nem sok funkcióját láttuk. Mivel még csak nem is pezsgett. Leharcolt, koszfészek az egész. Egyedül a masszőr volt jó. Ezért adok 1 pontot. Csalódottan távoztunk, és elmondtuk volna az építőjellegű kritikánkat, de nem kérdeztek tőlünk semmit. 60 ezer Ft-ot egy ezerszer jobb helyen költöttünk volna el, 2 éjszakáért. Remélem a vezetőséghez eljut a véleményem és tesznek valamit a hotel színvonalassá tételéhez, mivel eme ár-érték arány csupán az igénytelen osztrák és szlovák szomszédainknak felel meg.

hzoliné 2017-10-17 13:30

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt (már másodjára). A legjobban a pénteki 23 óráig nyitva tartó wellnessnek örültünk.Az ételek is nagyon jók voltak! Köszönjük szépen, biztos jövünk még!

jzsolt34 2017-10-16 13:01

Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos hétvégét. Minden tökéletes volt ,az idő a szoba,az ételek ( ilyen isteni leveseket,kevés helyen ettünk ). Igaz nem először voltunk ,de nem is utoljára :)

herrhenya 2017-10-16 09:56

Összességében jól éreztük magunkat, de véleményem szerint a szálloda nem felel meg a ****Superior kategóriának. Az ételválaszték átlagos, a kicsit "extrának" számító fogás hamar elfogy, feltölteni nem tudják - pl kacsacombot másfél órával a vacsoraidő vége előtt már nem sikerült megkóstolni, a kifogyó tejberizst csak 20 perc múlva pótolták tejbegrízzel. A 4XL-es köntöst csak másnak tudták cserélni, mert a kisebb méretek elfogytak. A szobakártyáink először nem működtek, vissza kellett menni a recepcióra. A wc kefe tartója rozsdás, kifejezetten büdös. A fürdőrészlegen helyenként a csempe már javításra szorulna. A szép idő, a környezet viszont kárpótolt minket.

kreka41 2017-10-10 20:21

2 éjszakát voltunk, classic szobában. A szoba tiszta volt, az ágyak kényelmesek voltak. A bútorzat öreg volt. A szobában ez egyáltalán nem volt zavaró, de a fürdőszobában igen. Minden működött, de a fürdő olyan kopott volt, hogy piszkos benyomást keltett. A kád zuhanyozáshoz is keskeny volt. Az étkezések bőségesek voltak, relatíve nagy választékkal. Az zavart, hogy csak víz volt ingyen italként a vacsorához. A személyzet kedves volt és segítőkész.

mth70389 2017-10-09 21:29

Köszönjük!

bcsilla77 2017-10-09 10:14

Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással, az ételekkel, a környezettel és a személyzet profizmusával. Két kutyusunk is jól érezte magát, külön köszönjük az ő kedves fogadásukat. :) Még visszatérünk. :)

kuslitsl 2017-10-09 10:03

Elég sok szállodában voltunk már, így van összehasonlítási alap. Az biztos, hogy ez a szálloda nem négycsillagos. Egyrészt mert kopott és koszos. Ebből az első pénz kérdése, remélhetően, ha az lesz, változtatnak rajta. A második viszont csak szervezettség, ellenőrzés és igényesség kérdése. Egyszerűen takarítani kéne. Az étterem ablakai pókhálósak, óriási pókokkal - belülről... Másrészt a személyzet egyik fele retro, a másik fele tanulatlan és tájékozatlan. Pl. az étteremben arra a kérdésre, hogy milyen sör van, azt a választ kaptam: "hát ez jó kérdés". Az étterembe belépéskor mindenhol kérdezik a szobaszámot, itt is. Ezzel nincs is vaj, de azzal igen, hogy amikor megmondom, akkor azt válaszoljál: "láthatnám a szobakártyát?" Tulajdonképpen ki is kérhettem volna magamnak ezt a bizalmatlanságból fakadó udvariatlanságot, de inkább nem tettem szóvá a dolgot. Ilyet még életemben nem tapasztaltam, ez nagyon kellemetlen érzés a vendégnek és nem igazán ajánlom a szállodának a jövőben. Egyszerűen azért, mert nincs abban a helyzetben, hogy ezt (is) megtehesse: amelyik szálloda kopott és koszos, annak személyzete legalább mosolyogjon reggeltől estig és keresse a vendég kívánságát! Itt azonban erről szó sem volt. Az uszodában dolgozó hölgy és úr szintén megdöbbentő volt. Belépve a medencerészbe, átléptük a lábmosót, mire a két kolléga azonnal felszólított, hogy lépjünk bele. Tudom én, hogy a lábmosó használata mindnyájunk érdeke, csak éppen ebben a szállodában olyan volt a helyzet, hogy nem igazán akaródzott azt megtenni. Egy lábmosót folyamatosan kell leereszteni és folyamatosan kell pótolni a friss, tiszta vizet. Itt a kintről bejött papuccsal együtt léptek bele az emberek, az állóvízzel teli, nem tisztított lábmosónak nevezett részbe. Nem éppen követendő megoldás ez egy olyan szállodától, amely magát négycsillagosnak minősíti. Az étkezés teljesen hasonló színvonalú volt, mint az eddig leírtak. A pincérnő tájékozatlan, másnap egy másik pincér rossz névre, rossz tételt írt és hozta aláíratni a számlát... Az ételek kb 20 éves divatot követnek: nagyon (de tényleg nagyon) zsíros levesek, kiszáradt rántotta, retro vajas-krémes édességek. A szállodának fejlődni kéne minden szempontból. Becsapás a négycsillagos minősítés, a reklámszöveg, a tájékoztatás. Nem ajánlom senkinek.

bkatinka2 2017-10-09 08:43

A szálloda inkább 3 csillagos színtű így ha valaki erre készül nem érheti csalódás :) A wellness részleget szerettük, mert szerencsénk volt, alig voltak hiszen nagyon pici. A masszázs fantasztikus volt, csak ajánlani tudom! A szoba szerintem olyan, amilyennek megépítették őket anno, teljesen retro fíling de a célnak megfelel. Sajnos az ajtó annyira régi, hogy a küszöbön árad be a fény ami még nem is lenne baj, de a hang is, így reggel már 6-kor keltünk éjjel pedig többször is felkeltünk, amikor vendégek kacarászva, hangoskodva vonultak a folyosón. A szobánkból a panoráma győnyőrű volt. A szálloda nem tehet róla hiszen ebből élnek, de az ott vendégeskedő (Szlovák? Szlovén?) csoportok viselkedése számunkra kellemetlen volt, "szerencsére" legalább napközben nyugalom volt. Az étterem kínálata elfogadható ( hangsúlyozom 3 csillagos szinten :) ), nekem vegetáriánusként elég egysíkú volt a táplálkozásom de a férjem változatosan tudott étkezni. Mi szerintem nem megyünk többet de elképzelhető, hogy - főleg nyáron a saját strandnak köszönhetően - kellemes lehet az ott tartózkodás.

kjudit227 2017-10-06 13:13

Kellemes napokat töltöttünk lent, a szálloda személyzete szuper kedves volt, de az ételválaszték eléggé egysíkú-főleg vasárnapi napra a "nagyon kevés" volt jellemző. Az ételválaszték amúgy sem volt bőséges. Az ágy kellemes, illatos, kényelmes, de nincs fényzáró függöny, ami a parkolóra néző ablakoknál zajt is szűrt volna. A fürdőszoba számunkra kritikus volt!!! Sem elég fény, sem pipere cikkek, sem zuhanykabin, az egész egy nagyon kicsi nyugdíjasnak való fürdő. (mondjuk azt, hogy abból a kádból hogy lép ki egy testesebb vagy idősebb ember...?!) A falra szerelt szappanadagoló nem működött. Úgy vélem, hogy egy 4+ *-os szállodában sokkal jobb és részletgazdagabb a felszerelés. Máshol jobbak voltak a feltételek. A lovagi játékok sodró lendülete pazar volt, nagyon látványos és világ színvonalú műsort és vacsorát kaptunk.

tjulia5 2017-10-03 16:58

2017 őszén 3 napot töltöttünk a szállodában, már régóta terveztük, hogy erre a környékre eljövünk. A környezet csodálatos valóban, nem csalódtunk. A szálloda személyzete kifogástalan: kedves, udvarias. A szálloda kicsit csalódás volt, kivéve a wellnes-részleget. Nem a retro stílus miatt nem tetszett a szálloda, hanem amiatt, hogy a korábban felújított, modernizált épület nincs folyamatosan karbantartva. Itt-ott letört kapcsolók, ajtók, festés kezd kopottá válni.A tisztaság nagyrészt rendben volt, viszont néhol az ablakok, ajtók koszosak voltak.Az éttermi kiszolgálás kifogástalan, viszont az ételek nem minőségileg elkészítettek:pl. a hús rágós, át nem sült volt, fura ízesítésű és nem túl puha volt töltött káposzta. Ennek ellenére nem maradtunk éhesek, van választék bőven.

nzs64 2017-10-02 09:40

Kellemes környezet, udvarias személyzet, finom ételek. Nagyon jól éreztük magunkat.

kzsuzsanna34 2017-09-22 07:38

A pazar mesébe illő szobák, az étterem és minden helysége a szállónak rendkívüli!Igazi pihenőt és kényelmet nyújt mindenki számára. Csodás varázslatos gyermekszobák! Igazán családbarát! A személyzet is minden tőle telhetőt megtett, viszont egy holt szezonban mikor kevés a szállóvendég, a szolgáltatások lecsökkentek, a csomagban megjelölt szolgáltatások nagy része nem volt elérhető.

fenyvesi63 2017-09-21 07:39

Két éjszakát töltöttünk a szálloda új épületében. Két szobát kértünk, mindkettő fantasztikus volt, minden luxussal fel volt szerelve. Az idáig látogatott szállodák közül ez volt a legkülönlegesebb. Az étterem kínálata is többé-kevésbé megfelelő volt. Sokféle étel közül lehetett válogatni, tényleg mindenki megtalálhatta a kedvére valót. Ami nem tetszett, az a gyümölcs választék. Éretlen, rossz minőségű gyümölcsöket szolgáltak fel, bár inkább ne tették volna ki őket. Az sem tetszett, hogy az étkezési idő alatt a "használt" asztalokat nem szedték le és nem terítettek az újonnan jövő vendégeknek. Pincért alig lehetett látni, meg se kérdezték tőlünk, hogy kérünk-e valamint. A személyzet, különösen az új épület személyzete nagyon kedves volt, ami a főépület recepciósairól nem mondható el. Érkezéskor és távozáskor ugyan kedvesek voltak, egyébként meg észre se vették a vendégeket. Engem baleset ért a szállodában, és jól esett volna egy-két együtt érző szó a részükről. Ennek ellenére jól éreztük magunkat, a wellness részleg is jó volt.

sgyula8 2017-09-19 07:43

Nyugdíjas házaspár vagyunk, két (5,7 éves)unokával sok wellness hotelben voltunk már. Legtöbb helyen jól éreztük magunkat. A szép hely, kellemes szoba, jó ellátás mellett azonban kiemelkedő volt a személyzet készségessége, kedvessége, jó hangulatot sugárzó viselkedése, így nekünk is csak jó kedvünk lehetett. Köszönet minden kedves dolgozójuknak!!!!!!

smonika_nikolett 2017-09-18 14:11

Ketten a barátnőmmel az urainkat hátra hagyva kettő éjszakát töltöttünk a szállodában..aho nayin jól éreztük magunkat! Az alkalmazottak kiemelve az éttermi csapatot,nagyon segítőkészek és gyorsak voltak! További ugyanilyen kitartást és jó munkát kíbánunk Nekik !

medina25 2017-09-13 09:41

Már többször jártunk itt. Szeretjük ezt a szállodát, mert az ételek finomak és bőségesek, a wellness rész kitűnő és a szállás is tökéletes.

Sanyikó 2017-09-12 11:45

A férjem születésnapját ünnepeltük ebben a hotelben,ahol a 12.emeleti panorámás szobát kaptuk meg.Az ablak csak bukóra volt nyitható,ami egy klausztrofóbiás vendégnek frusztráló volt.A szolgáltatások színvonala egyébként megfelelt az elvárásainknak, de a születésnapi köszöntést hiányoltuk.

skrisztina262 2017-09-11 06:23

Kényelmes ágyak a szobában, szép kilátás, terasz, szuper wellness részleg, sokféle szauna, finom, bőséges reggeli és vacsora. Jó volt minden, segítőkész volt mindenki. Plusz érdem, hogy nem kell korán elhagyni a szobákat, a távozás napján még van lehetőség délutánig a wellness részlegnen maradni és ehhez minden biztosított - köntös, törölköző, öltöző, zuhanyzó, csomagszoba. Köszönjük a pihentető hétvégét, azt kaptuk, amit vártunk, sőt...!

NKata54 2017-09-08 11:14

4 éjszakát töltöttünk el a Thermal Park Egerszalók Hotelben. Szép, csendes, rendezett, tiszta környezet.. A hotel 4****-nak azért nem mondható, mivel többségében azért vannak hiányosságok... főként egy " KONDITEREM " de ez itt NINCS, sajnos !!! Megjegyeznénk /2.emelet/ hogy a TV készülék NEM tévénézésre van elhelyezve arra a kis lapra, ami a TV alatt van !! AKI EZT ODA FELSZERELTE NEM LÁTTA ??!! Miért nem teszik fel konzollal a falra, hiszen úgy forgatható lenne !!! Ahhoz, hogy az ágyból tudjuk nézni a TV-t az asztalra kellett tenni, amit alig engedett a kábel, de megoldottuk. Az adás minősége, a csatorna kiosztás meg egyenesen FÖRTELMES!! Legalább egy természeti csatorna jó lenne !!! Nem beszélve a WIFI szolgáltatásról ami "KRIMINÁLIS " !!! A szobák szépek és tiszták! A TAKARÍTÓK külön dicséretet érdemelnek, segítőkészek, figyelmesek voltak! A SZEMÉLYZETRŐL ezt nem lehet elmondani! A wellnessben nem működött az INFRA szauna /nem csináltak semmit, hiába szóltunk/ A fürdőszobában nem volt bekapcsolva a törölköző szárító!! Erre figyelni kellene, mielőtt a VENDÉG elfoglalja a szobát! Így minden nap cseréltetni kellett a köntöst és a törölközött !!!! A gyógyvíz isteni volt, a medencék és a víz hőfoka szuper volt! A reggeli és a vacsora ízletes, választékos volt! A felszolgáló személyzetet dicséret illeti.. Az időnk kitűnő volt így együtt véve, jól éreztük MAGUNKAT Egerszalókon.. de NEM fogott meg a HOTEL a HIÁNYOSSÁGAI miatt !! Remélem az értékeléseket olvasva (HA EL OLVASSA A HOTEL SZEMÉLYZETE) javítanak dolgokon illetve a hiányosságokat pótolják !!! Ez csak egy kis oda FIGYELÉS csupán !!! Pihenésre vágyóknak azért, igenis AJÁNLOM...

Oldalak:
123456...

x WellnessHétvége