Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1234

fenyvesi63 2017-09-21 07:39

Két éjszakát töltöttünk a szálloda új épületében. Két szobát kértünk, mindkettő fantasztikus volt, minden luxussal fel volt szerelve. Az idáig látogatott szállodák közül ez volt a legkülönlegesebb. Az étterem kínálata is többé-kevésbé megfelelő volt. Sokféle étel közül lehetett válogatni, tényleg mindenki megtalálhatta a kedvére valót. Ami nem tetszett, az a gyümölcs választék. Éretlen, rossz minőségű gyümölcsöket szolgáltak fel, bár inkább ne tették volna ki őket. Az sem tetszett, hogy az étkezési idő alatt a "használt" asztalokat nem szedték le és nem terítettek az újonnan jövő vendégeknek. Pincért alig lehetett látni, meg se kérdezték tőlünk, hogy kérünk-e valamint. A személyzet, különösen az új épület személyzete nagyon kedves volt, ami a főépület recepciósairól nem mondható el. Érkezéskor és távozáskor ugyan kedvesek voltak, egyébként meg észre se vették a vendégeket. Engem baleset ért a szállodában, és jól esett volna egy-két együtt érző szó a részükről. Ennek ellenére jól éreztük magunkat, a wellness részleg is jó volt.

bszabina12 2017-03-20 09:04

Nagyon szépen köszönjük a hétvégét az összes szállodai dolgozónak. 2 éjszakát töltöttünk el a Hotelben, összesen 6-an voltunk. Az étkezések (reggeli, vacsora) bőségesek és finomak voltak, és persze az innivalók is. A vacsora közbeni italok picit drágák voltak, hasonlóan mint egy étteremben. A vacsora alatt zene szólt, ami jó hangulatot adott. A szobák szépen berendezettek, tiszták, kényelmesek. A wellness részlegben 1 kinti és 1 benti medence volt, hiányoltuk az úszómedencét/jacuzzit. A szauna tágas, az egész fürdőben nem voltunk sokan, kellemesen lehetett pihenni. A recepción kedvesek és segítőkészek voltak mindig. Használtuk a bowling pályát és billiárdoztunk is, nagyon jó hogy ezek itt helyben megtalálhatóak voltak. Összességében nagyon pozitív az összkép, szívesen ajánlanám ismerőseimnek, és én is szívesen visszamennék. Ha esetleg felújításban/terjeszkedésben gondolkodna a szálloda, a wellness részleg bővítését mindenképpen meg kellene fontolnia.

pkatalin78 2016-11-15 13:06

Hajdúszoboszlón a Silver Hotelben immár 4. alkalommal jártunk, a szoba igényes, hangulatos, kényelmes, meleg és nagyon tiszta. A személyzet udvarias, kedves a félpanzió kínálata és ízvilága is nagyszerű volt. A wellness részleg is kellemes, nincs tömeg mint a helyi fürdőben, így valóban lehet pihenni, feltöltődni, gyógyulni.

limre22 2016-09-15 13:36

három napot töltöttünk a hotelben úgy keztük, hogy a takarítónénit megkértem hogy egy kicsit öncse le a wc-t mert erős vizelet szag van a fördőszobában, természetesen ezt megtette, mire megközöntem, ő pedig szívesent felelt. jobb lett volna ha elnézést kér a személyzet semmi különös, a tisztaság szintén, a a víz amiért mentünk nagyon jó volt.

mateanyukája 2016-08-28 13:42

5 éjszakát töltöttünk a hotelba.Mivel elég későn foglaltam,a főépületben mát nem volt szabad szoba,így a medence melletti bio-konyhával felszerelt apartman részben kaptunk szobát,ami hatalmas csalódás volt. Már ott kezdődött,hogy az összes apartman előtt kis kert,a felsőkhöz terasz tartozott,3 apartman,köztük a Miénk is(803-as)egy lépcső mögött helyezkedett el.Mindkét oldalon mosó-szárítóhelység alattunk szintén mosókonyha,a szobához ablak az utcára nézett,ahol szintén nem volt lehetőség a vizes törülközők szárítására és szellőztetésre sem,mivel olyan díszrácsok voltak,amin bárki benyúlhatott az utcáról. Éjszaka a mosókonyhából folyamatos zaj hallatszott az utcán szemben pedig folyamatosan ordibáltak,hangoskodtak.A járdán haladók beszéde is hangos volt,így nyitott ablak mellett nem lehetett aludni... A pótágy vékony matracos kempingágynak felelt meg,borzalmas kényelmetlen volt.A 6 nap alatt egyetlen éjszaka sem tudtunk pihenni... A szobában nem volt szőnyeg,járólapos volt,zuhanyzóból kiszállva egy szem fürdőszobaszőnyeg volt,ami elhagyása után borzalmasan kellemetlen volt eljutni a szobába felöltözni mezítláb. a fürdőben nem volt megfelelőszellőzés,így folyamatos pára és víz volt.Kértem és kaptam felmosót,amivel fel tudtam törölni a vizet és szárítót,amin tudtam teregetni,de állandóan attól féltem hogy valaki ellopja a törölközőinket és fürdőruháinkat éjjel,ennek a borzalmas apartman elhelyezkedése végett ki volt téve... a kinti medencében jég hideg víz volt,a kisfiam egyszer sem tudott fürdeni és Mi sem,így kénytelenek voltunk átjárni a Hajdúszoboszlói fürdőbe. a 6 nap alatt egyszer akartunk elmenni parkolóból,természetesen a kapott kapunyitókártya nem működött,újra be kellett vinni a recepción aktiválni. az üdvözlő italt másnap este a vacsoránál kaptuk meg,amit külön "igényelni kellet" Az éteremben a reggeli elment,de a vacsoránál soha nem találtunk szájízünknek megfelelőt,se pulykamell,se csirkemelles étel nem szerepelt a választékon. az egész ottlét kényelmetlen volt,tele bosszúsággal. egy 4* szállósában fizetünk be közel 200 Ft-ot,de állítom,bármelyik környéken lévő sima apartmanban is különb szolgáltatást és körülményeket kaptunk volna... Összességében ez egy hatalmas csalódás volt.

TóthJ 2016-07-02 14:34

Négy éjszaka eltöltése után korrektnek nevezhető ellátás wellness és gyógyvíz ügyben.A reggelinél a frissen csavart narancs, alma és zöldséglevek finomak voltak a vacsora pedig jóízű volt.Kettő gondolat: a főépületben tartozó medencénél hangos a zene,a másik épületben a mellékhelyíség ritkán takarított.Összességeben nagyon rendben volt minden. Tóth János

Hotel Silver Hotel Silver Hotel Silver Hotel Silver Hotel Silver
komcsi25 2016-04-12 20:57

Voltunk már itt 2 éve, eredetileg nem ide akartunk jönni, de mivel egy héttel utazás előtt kértünk árajánlatokat, már csak itt volt hely a hétvégére. Nem bántuk, annó jól éreztük magunkat. Ismét új épületi superior szobát foglaltam a jacuzzi és a közelebbi wellness rész miatt, megéri azt a kicsi felárat. A 924-es szobát kaptuk, szép és tágas, teraszáról belátni a kinti wellness részleget. A jacuzzi működik, jól esik benne pihenni 2 főnek is. Meglepően sokan voltak a szállodában, de ez csak vacsoránál tűnt fel, a medencékben mindig volt hely. Péntek este nem az én szájízemnek megfelelő volt a választék (leginkább halak és máj), így kénytelen voltam életembe először kacsacombot enni és sütivel jóllakatni magam. Az ebédlőben non stop szól a hangszóróból egy kb 10 éve megírt CD magyar zenékkel.Félreértés ne essék, nincs bajom a régi magyar dalokkal, de amiket leadtak, borzalmasak. Reggelinél már nem volt gond, a "megszokott" bőséges választék fogadott mindkét nap. Wellness részleget tekintve érdemes az új épületit használni, kinti és benti melegvizes medence, illetve szauna van. Itt tavaly előtt sem és idén sem ment a gőzkabin. Kint pedig van egy hideg vizes medence, ez nem volt feltöltve vízzel, alján kb 20 cm sárgás víz volt, körülötte fugáztak, rá is fér a korszerűsítés. Átmentünk a régi részre is, kipróbáltuk a szaunát, ami sokkal melegebb, mint az új épületi, nem lehetett benne megmaradni. Gondoltam, hogy mint 2 éve, most is belefutok a kinti medencébe, de a víz színe elvette ettől a kedvem, így 10 perc után jöttünk is vissza az új részbe. Az idő nem volt a legjobb, de a kinti medencében jól esett a pihenés. Az még mindig jó ötlet, hogy a benti medence mellett van centrifuga. Szombat este már a vacsora nagyobb választékkal bírt, jól laktunk, az ételek többnyire finomak voltak. A vacsoránál felszolgált italok nem olcsók, példaként egy 0,25L-es Sprite 400 Ft-ba kerül. Vacsora után még lementünk a kinti medencébe (péntek-szombat este 9-ig van, többi napon hamarabb zár), nem volt felkapcsolva a kinti lámpa, szinte semmit nem lehetett látni. Kis idővel később felkapcsolták, majd 9-hez közeledve (8:50 körül) ránk oltották, így jelezve, hogy most már menjünk onnan.. Kb 10-en voltunk a medencében, nem is értettük, hogy lehet ilyet.. arról nem beszélve, hogy a pezsgést is kikapcsolták fél 9 előtt. Mind1, eltettük magunkat holnapra. Másnap korán reggeliztünk, hogy még tudjunk wellnessezni, 11-ig kellett kicsekkolni, de utána még lehet maradni a wellnessbe saját köntössel és törölközővel. Összességébe jól éreztük magunkat, pihenni mentünk, ez többnyire sikerült, sajnos azonban látszik a szállodán, hogy rossz irányba tart.

kgyorgyne29 2016-04-01 22:57

A húsvéti hétvégét töltöttük a Hotel Silverben,a főépületben!Korábban már jártunk ebben a szállodában,és most is,mint anno,nagyon jól éreztük magunkat!Ebben a szállodában az teszik,hogy két épületből áll,ezáltal olyan mintha egy helyett két szálloda szolgáltásait vennénk igénybe!Ezért sem volt érezhető a teltház a medencéknél,szaunákban!Az étteremben is jól szervezetten volt ülőhely mindenki számára!Köszönet érte!Kiemelném a személyzet kíváló munkáját,az ételek pazar választékát a szobák otthonos hangulatát,a különböző helyű,hőmérsékletű medencék élményelemeit amelyek mind hozzájárultak az elégedettségünkhöz!Szívből ajánlom mindenkinek aki igazi wellnesses pihenésre,kikapcsolódásra vágyik!Mi még biztosan visszatérünk!Ha Hajdúszoboszló akkor Hotel Silver!

pkrisztina108 2016-03-26 23:26

2 éjszakát töltöttünk az új épületben. A szoba tiszta és megfelelő nagyságú volt. A tv nagyon régi és a világítás elég gyenge, félhomály volt a szobában, akkor is, ha minden lámpát felkapcsoltunk. Meglepő volt, hogy ebben az épületben senki sincs a recepción, így még éjjel is bárki be tud jönni észrevétlenül. A recepciósok nagyon kedvesek és segítőkészek, de az étteremben és a presszóban türelmetlenek, néha modortalanok voltak. Az étel nagyon finom és változatos.

Hotel Silver Hotel Silver Hotel Silver Hotel Silver Hotel Silver
balbert8 2016-02-18 17:11

Nagyon jól éreztük magunkat 3 napot töltöttünk a szállodában ami nagyon szép, kényelmes és tiszta volt. A személyzet kedves, udvarias és segítőkész volt. Az ételek nagyon finomak és a választék is bőséges volt. A wellnessrészleg szintén szép és tiszta volt. Mi nagyon jól éreztük magunkat, csak ajánlani tudom.

nistvanne34 2016-02-08 09:48

2. alkalommal voltunk a szálloda vendégei. A szállásfoglaláskor tájékoztattak, hogy az új épület nem működik. Az étkezések , a wellnes, a massage nagyon jó (2 éj, nem lehetett megunni)

Hotel Silver
sjozsef162 2016-01-22 18:26

Csaladias hangulat,eszmeletlen buli,nagyon finom etelek!

bmarta67 2016-01-04 19:05

3 napot töltöttünk a Hotel Silverben,az új épületben foglaltam superior kétágyas szobát, maximálisan elégedettek voltunk a korszerű és modern berendezéssel ( távvezérelhető Cardo ágybetét, jakuzzi ), minden tiszta és jó illatú volt. A személyzet kedves és segítőkész, a be- és kijelentkezés nagyon gyors. A wellnessrészleg tiszta volt, a medencék vizei a kiírt hőfoknak megfelelő és rendszeresen ellenőrzött volt. Az ételválaszték sokrétű volt, bárki megtalálhatta a neki tetszőt. Köszönet a személyzetnek, nem utoljára jártunk ott. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

tzsuzsanna79 2016-01-04 17:52

4+ csillagos hotelbe foglaltam..(152 000 volt 2 főre 2 éjszaka) de 2 csillagos lett belőle... Nem a főépületbe kaptunk szobát,se a szoba mérete,sem az építészete nem felel meg a 4 csillagnak. Fürdőszoba nagyon kicsi,és a tükör feletti villanykapcsolót nem lehet elérni,csak 167cm felettinek...viszont a sminkes tükör 150 centiseknek van felszerelve.. a wc műanyag része gusztustalan sárga.. a 120 kg férjem alig fért be a zuhanykabinba,ami 80x80-as.. a szoba mérete is max 3 csillagig jó,a tv késuülék minimum 20 éves... a fűtést nem lehet szabályozni.. Az étteremhez át kell menni a másik épületbe..50- méter..( minusz fokok) ahol nincs ruhatár,vagyis a régi müvelődési házakhoz szokott 1 hosszú cső.és hagyd ott a kabátod... én speciel nercbundában érkeztem.. közöltem,hogy nem vagyok hajlandó örizetlenül a folyoson hagyni..erre 1 hölgy levitte a portára..az étterem kb 250 főre 2 női wc volt a mi ajtónknál,ebből 1 nem engedte le az ülőkéjét... tehát teljesen körbe pisilve...a 2 mosdóhoz 1 szappantartó,ami üres volt szilveszter éjjelén,és másnap délelőtt 11.kor is.nem volt kéztörlő,csak elektromos szárítógép..az ajtonálló mindenkit beengedett,melegítő alsóban,farmeringben,és papucsban jövőket is. Kevés volt a pincér,nem voltak felkészülve, fehér bort kértünk...1 ajámlat volt rizlimg... hát inkább meghagyom nyárra fröccsnek jó,de nem szilveszter éjjelre. másnap a reggelinél nem volt semmilyen víz kirakva,közölték igyak naracslevet,az még volt az autómatába... 14 percet vártam 1 kancsó vízre. a felszolgálló kislányon nem volt harisnya, (pedig ez előírás vendéglátó öltözékként),és majdnem kint volt a bugyija.. olyan rövid volt a szoknyája...Felháborító,hogy ennyi pénzért ilyen pocsék szoba,és kiszolgálást kaptunk.. ui> az étel minősége,és a zenekar viszont kíváló volt.

tzsuzsanna79 2016-01-04 17:45

4+ csillagos hotelbe foglaltam..(152 000 volt 2 főre 2 éjszaka) de 2 csillagos lett belőle... Nem a főépületbe kaptunk szobát,se a szoba mérete,sem az építészete nem felel meg a 4 csillagnak. Fürdőszoba nagyon kicsi,és a tükör feletti villanykapcsolót nem lehet elérni,csak 167cm felettinek...viszont a sminkes tükör 150 centiseknek van felszerelve.. a wc műanyag része gusztustalan sárga.. a 120 kg férjem alig fért be a zuhanykabinba,ami 80x80-as.. a szoba mérete is max 3 csillagig jó,a tv késuülék minimum 20 éves... a fűtést nem lehet szabályozni.. Az étteremhez át kell menni a másik épületbe..50- méter..( minusz fokok) ahol nincs ruhatár,vagyis a régi müvelődési házakhoz szokott 1 hosszú cső.és hagyd ott a kabátod... én speciel nercbundában érkeztem.. közöltem,hogy nem vagyok hajlandó örizetlenül a folyoson hagyni..erre 1 hölgy levitte a portára..az étterem kb 250 főre 2 női wc volt a mi ajtónknál,ebből 1 nem engedte le az ülőkéjét... tehát teljesen körbe pisilve...a 2 mosdóhoz 1 szappantartó,ami üres volt szilveszter éjjelén,és másnap délelőtt 11.kor is.nem volt kéztörlő,csak elektromos szárítógép..az ajtonálló mindenkit beengedett,melegítő alsóban,farmeringben,és papucsban jövőket is. Kevés volt a pincér,nem voltak felkészülve, fehér bort kértünk...1 ajámlat volt rizlimg... hát inkább meghagyom nyárra fröccsnek jó,de nem szilveszter éjjelre. másnap a reggelinél nem volt semmilyen víz kirakva,közölték igyak naracslevet,az még volt az autómatába... 14 percet vártam 1 kancsó vízre. a felszolgálló kislányon nem volt harisnya, (pedig ez előírás vendéglátó öltözékként),és majdnem kint volt a bugyija.. olyan rövid volt a szoknyája...Felháborító,hogy ennyi pénzért ilyen pocsék szoba,és kiszolgálást kaptunk.. ui> az étel minősége,és a zenekar viszont kíváló volt.

Hotel Silver Hotel Silver Hotel Silver
bistvan252 2016-01-03 18:31

A kiszolgálással és a szabadidő eltöltési lehetőségek sorával maximálisan elégedettek voltunk! Bátran ajánlom minden korosztálynak!

tnoemi11 2015-12-29 05:49

Szep elmenyben reszesultunk!

hgabriella30 2015-12-15 14:14

Kedves Wellness Hétvége Stábja! A Silver Hotelben 5 - 6 éve jártam utoljára. Megdöbbenve tapasztaltam a ,,gazdátlanság" jeleit. A szobánkban a foltos, kopott padlószőnyeget, a fürdőszobában a WC csészén szinte átlépve történő bejutást,( 307 szoba ) a nem működő szagelszívót, a tetőkertben a napelemek között burjánzó 30-40 cm-es gazt, a wellness részlegeken a mennyezeti szerelőnyílásokat fedő rácsos fémborításokon megjelenő felületi rozsdásodást, a sötét foltos szaunalepedőket, az új részen a szaunában a törött léceket az ülő részen. Megmaradt a személyzet kedvessége és a kielégítően ízletes ételkínálat! Ezért az igényes vendégek részére NEM ajánlom a szállodát az épület lepusztulóban lévő állaga miatt és a 4 csillagos minősítést sem tudom teljesen elfogadni, ezért én sem kívánok többet ide utazni. Szerintem a minősítés max.: 3,5 csillag. Tisztelettel: Bánkuti Gábor 70/ 9312671

knikolett57 2015-12-02 00:13

3 napon töltöttünk a Silver Hotelben párommal. Mi nagyon jól éreztük magunkat, nagyon finomak voltak az ételek, nagy volt a választék, és még az külön tetszett nekünk, hogy élő zenés volt a vacsora. A személyzet minden kérdésünkre kedvesen válaszolt, egyedül egy pincér volt elég mogorva, és orrát fennhordó (minden nap, nem csak egyszeri alkalom). A parkolást mi máshol oldottuk meg. A szobák tiszták, modernek, tágasak voltak. Összességében: megyünk máskor is!

pkatalin78 2015-11-16 12:30

A Hotel Silver Szállodában már harmadszor pihentünk, nagy-nagy megelégedéssel. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész, az ételek fantasztikusak, ízletesek és bőségesek. A szoba és a wellness-részleg tiszta és igényes kivitelű.

Oldalak:
1234