Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

hkrisztina151 2018-08-01 12:26

A párommal voltam majdnem egy teljes hetet július végén. Nagyon elégedettek voltunk, sok pluszt kaptunk, a wellness részleg nyáron kifogástalan, a kinti élménymedence nagyon jó volt, de az úszómedencét is sokat használtuk. Szép a környezet, figyelmes a személyzet, az étteremben az ételek pedig átlagon felüliek voltak. Bár nagyon kicsi a település, nem unatkoztunk, a szálloda területén is vannak lehetőségek, illetve Lenti városa is nagyon közel van. Nagyon jól éreztük magunkat, szerintem még vissza fogunk térni.

kmariann33 2016-12-10 09:45

Kedves és tiszta hotel, kedves kiszolgálás, nagy adag ételek, télen csendes, de mi pont ezt kerestük. Néhány kisebb hibát leszámítva (fürdőszoba ajtó nem záródik, szemetes fedele eltörött, bejárati ajtó nehezen zárható), tetszettek a részletességgel megálmodott, 90-es évek hangulatát idéző helyiségek, illetve a wellness mérete és minősége is teljes mértékben megfelelt. Külön tetszett a szobába bekészített figyelmesség, illetve a kirándulási lehetőségek és a környékbeli látnivalókról szóló tájékoztató. Köszönjük ezt a pár napot!

zsolo1111 2016-01-17 13:16

Utó szilveszterezni voltunk a szállodában.A kemencében sütés és forralt borozás,valamint a retro utó szilveszteri vacsora nagyon jól sikerült. Viszont a szállodában voltak hiányosságok.Gyertyafényes éjszakai fürdőzésre le sem mentünk. A fürdő egy 4 személyes jakuzzi és egy 10 méteres úszómedence!Összességében jól éreztük magunkat,de nem hiszem,hogy még egyszer ide visszamennénk.

kovifon 2016-01-13 20:51

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk ott,az ételek jók voltak,szobával elégedettek voltunk,a wellness részleg nem tetszett,szauna kicsi,benti jakudzi kicsi.

Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel
kovifon 2016-01-13 20:50

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk ott,az ételek jók voltak,szobával elégedettek voltunk,a wellness részleg nem tetszett,szauna kicsi,benti jakudzi kicsi.

Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel
kzoltan295 2014-03-13 06:44

Nagyon hiányoltuk a családi hangulatot, a mosolyokat. Minden működött, de csak kérésre, úgy tűnt, nincsenek felkészülve a vendégfogadásra. Az interneten megtévesztő képek és információk találhatók. Ami kiemelkedő, az az ételek minősége és mennyisége.

Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel
bilona26 2014-03-08 15:50

Két napot töltöttünk el ezen a csodálatos zalai vidéken: Gosztolán. Nagyon jól éreztük magunkat. A hotel kényelmes, a személyzet udvarias és szolgálatkész. A zalai ételek nagyon finomak voltak. A wellnesz remek kikapcsolódást nyújtott. Reméljük, hogy máskor is el tudunk menni ide.

szecsone 2008-07-18 18:40

Mi két éve voltunk nagyon szép családias hely.  Egy kinti medencéje van,épületben szauna,pezsgöfürdö,  Reggeli svédasztalos,vacsi többféléböl lehet választani,külön gyerek menü is van.  Finom volt!Személyzet nagyon kedves,lehet kinn a kertben grillezni,mindent böségesen biztositanak hozzá.  Gyerekeknek külön tizórait és uzsonnát is felszolgálnak.Programokról nem tudok mit irni,mert mi magunk szerveztük.  Érdemes a turkevei strandra menni,nagyon jó,és olcsó.Kérdezz ha valami még érdekel.  Nekünk nagyon tetszett! 

Szuper volt!

fgabor10 2008-07-16 21:14

Sziasztok, volt valaki az Almásy Hotelben Kétpón? Milyen hely? Szálloda, egyéb programok, lehetőségek, stb.. :) Minden infót köszönettel.. Sziasztok!

mkormos 2008-06-05 15:58

Tud valaki infot a fenti hotelről; 2 gyerekkel mennénk. Köszönöm előre is!

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x