Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

llAszlOnE21 2019-03-18 14:55

Nem elöszőr jártunk a Hotelben. Mindig nagyon jól éreztük magunkat, a wellness remek szórakozást nyújt felnőttnek és gyermeknek egyaránt. A szolgáltatások kivállóak. Kellemetlen volt azonban, hogy a pótágyas szobában nem működött a fűtés, s szárítási lehetőség sem volt! Igaz beraktak egy pótfűtést, ami azonban kevés volt az összes helység fütésére, a köpenyek és vizes törölközők szárítására, mivel a fürdőszobában sem volt semmilyen szárító. Véleményünk szerint a vizes ruhákat fentiek miatt, kérés nélkül minden nap ki kellett volna cserélni. A második nap kérésünkre a takarító hölgy megértően az összes köppenyt és törölközött kicserélte, de azt követően a harmadik és nyegyedik nap, nem is találkoztunk takarítókkal, így a másik két szobában, amit foglaltunk abban szárítgattunk felváltva, mindent. Rendkivül figyelmes és ügyfél centrikus hozzá állást mutatott volna, ha ez a probléma fel sem merült volna, s ha ezt előre közlik velünk, nehezitette a dolgot, hogy egy 5 éves gyermek is volt a szobában. A szobába behelyezett szárító sem oldotta volna meg a kérdést, mivel el sem fért volna, s nem egészséges így aludni. Ettől függetlenül visszatérünk, de ezt a szobát nem kérjük.

sgyula8 2018-04-05 13:06

Két unokával voltunk a szállodában. Igazán gyerekbarát szálloda. A kétlégterű szoba egyik része gyerekszoba, a másik franciaágyas a felnőttek részére. A wellness részleg kiváló. Az étterem, a kiszolgálás, pedig telt ház volt, nem volt zsúfolt. A szálloda elhelyezkedése csodálatos, az ablakokból látszik a Bazilika, a Duna a híddal,...Nagyon jól éreztük magunkat!

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam