Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
12

kildiko176 2020-06-09 19:38

Sajnos amennyire vártuk,akkora csalódás volt a szálloda. A fürdőben nem működött a Wc, hiába szóltunk,a mosdókagyló mellől folyamatosan áradt a dohos szag,minden tiszta vízkő volt. A wellness élménymedencénél az volt kiírva,hogy 32-34 fok,de jó ha 26-27 fokos volt.A személyzet nagyon kedves volt, és a környezet gyönyörű.

skata_rebeka 2019-11-04 12:06

2 éjszakát töltöttünk a hotelben, jól éreztük magunkat, de sajnos a wellness részlegen a medencék többsége hideg volt és a vacsorák sem voltak túl jók. A masszázst ajánlom. Jó kirándulóhelyek a közelben, szép szobák

MsE. 2018-06-15 22:14

A hotel szép helyen van, van hová kirándulni a környéken. A wellness és az éttermi kínálat, kiszolgálás, személyzet rendben volt. A fürdőszobákban a forró vízzel nagyon óvatosan kell bánni, mert néha a hidegből is tűzforró jött egy ideig. Ugyan ki van írva a figyelmeztetés, de én csak magyarul láttam a feliratot a liftben. Az ágy kissé puha volt, a hűtő pedig hangos.

kagnes209 2018-05-21 21:23

Párommal 2 éjszakát és két napot tőltötünk a szállodában. Nagyon szívéjesen és kedvesen fogadtak. A kiskutyánkat is vittük , őt is szívesen fogadták..:) A Wellness részleg kitűnő volt, a medencék és a szaunák szuperek voltak. Igaz a gőzszauna lehetett volna melegebb is...:( Az étterem szép és tiszta volt, a felszólgálók kifogástalanul végezték a munkájukat. Az ételek és választéka szuper volt.A szoba sajnos nagyon nem volt rendben..:( A szoba fala nagyon gusztustalan , koszos volt. Szóvá is tettük, hogy reméljük nem a kiskutya miatt, mert nem tapétaleszedő és falkoszoló a kutyánk...:(... Az ágy lábtámlájába be lehetett verni a lábunkat..:( Sajnos az ablakot nem lehetett bukóra kinyitni..:( A kis hűtő olyan hangos volt, hogy nem lehetett tőlle aludni. A szobalányok délelőtt és délután a folyosón beszélték meg élményeiket, hangoskodtak, ami nem igazán volt kellemes , mert pihenni szerettünk volna.:( De ezeken lehet változtatni és a pihenés igazán kellemes lehet.

hlaszlo231 2017-11-20 09:49

Egy éjszakát voltunk. Alapjában véve tetszett. Az épület egyes részein látszanak a hanyag kivitelezés nyomai, pontosabban nem lett eléggé kitalálva némelyik megoldás.

smonika96 2017-07-09 16:38

Nem először voltunk a szállodában. Sajnos a színvonal csökkent. 1.A szobában a hűtőgép nem üzemelt, cserét nem kaptunk mivel nincs használaton kívüli gép. 2.Ha nem mentünk este 6 órára a vacsorára,akkor később már csak hideg vacsorát kaptunk,mivel az ételek kihűltek,nem gondoskodtak a folyamatos melegítésről.Bár 9 óráig szólt a vacsora időpontja, 8 óra előtt már voltak olyan ételek amelyek elfogytak. 3.Első látásra tisztaság volt, de amikor jobban körülnéztünk bizony lett volna mit javítani rajta. 4.Az élmény elemek a wellnesben nem mindig működtek, attól függött hogy éppen ki volt a wellnes részleg dolgozója. Egyébként a szálloda gyönyörű helyen van, az ételek íze nagyon finom,a wellnes részleg is megfelelő. Azt hiszem hogy a vezetésnek jobban kellene figyelni ezek a hibákra.

agyongyi6 2017-03-29 17:26

A hotel szép környezetben van, jó a Wellness részleg. Ételek finomak voltak, a kiszolgálás is, csak gyümölcs nem volt. Az ajtóhoz csak 1 mágneskártyát kaptunk, mi 2-en voltunk. A szoba tiszta volt. A fürdőben a csapokat nem megfelelően tisztították, ezért kopottnak és vízkövesnek láttuk, pedig igényes anyagból van. Összességében jól éreztük magunkat, bár csak az erdőt láttuk az ablakból.

dzsolt74 2017-02-20 09:34

Nem nagyon voltunk elégedettek a szállóval, a szoba az első napon erős csatornaszagú volt. A törölközők agyonmosottak és vékonyak voltak, néha lyukasak. A fürdőköpenyből nem volt megfelelő nagyságú méret a férfi vendég részére. A recepciónál a köszönés nem volt divatban. A recepció mellett gyűjtött használt fürdőköpenyek látványa kiábrándító volt. Az étterem választéka megfelelő volt, azonban gyakran nem volt elég meleg az étel, ill. ha később érkeztünk, akkor már az eredeti kínálatot nem tudták biztosítani. Ami a legfurcsább volt, hogy a bárként funkcionáló egységben érkezésünkkor egy ósdi, rossz minőségű presszó kávéfőzőgép volt, kétes tisztasággal, ami másnapra el is romlott, így presszó kávét a szállodában nem lehetett kapni. Nem szándékozunk a jövőben ebbe a szállodába eljutni ismét.

pagnes87 2017-02-16 12:42

A megerkezeskor mar a kartyank sem mukodott a szobahoz,a reklamacio utan se igy kulcsal kozlekedtunk. A furdo vizkoves volt,valamint lyukas torolkozot kaptunk.A tv ritkan.mukodott a taviranyito meg ennyire sem. Az etelek elso nap jok voltak de masodszor ,harmadszor enni mar ugyanazt unalmas volt. Barmikor lementunk a recepciora ha szerettink volna valamit nemvolt ott ember

pagnes87 2017-02-16 12:41

A megerkezeskor mar a kartyank sem mukodott a szobahoz,a reklamacio utan se igy kulcsal kozlekedtunk. A furdo vizkoves volt,valamint lyukas torolkozot kaptunk.A tv ritkan.mukodott a taviranyito meg ennyire sem. Az etelek elso nap jok voltak de masodszor ,harmadszor enni mar ugyanazt unalmas volt. Barmikor lementunk a recepciora ha szerettink volna valamit nemvolt ott ember

rtimea33 2016-11-09 13:10

Else alkalommal szálltunk meg a hotelben, összességében pozitív csalódás volt. A wellness részleg kiváló volt,sok medencével és különböző szaunákkal. Félpanziót kértünk,az ételek finomak voltak és jó választék volt. Még kis gyemekeinknek is volt ínyükre való falat. A szoba tágas és világos volt (háromágyas),ellenben az franciaágy nagyon kényelmetlen volt. A személyzet kedves és segítőkész volt. Jól éreztük magunkat, másnak is szívesen ajánljuk.

smelinda82 2016-09-15 20:38

Nagyon jól éreztük magunkat...kellemes, nyugodt környezet....csak ajánlani tudjuk :)

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel Bellevue Konferencia és Wellness Hotel Bellevue Konferencia és Wellness Hotel
mgaborne25 2016-05-26 21:45

Szép szálloda, kellemes környezet és hatalmas ágy ;)

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel
pzsolt106 2016-05-14 09:19

A hotel szép, a környezet gyönyörű. A szobában az ágy kényelmes, a reggelinél-vacsoránál nagyon kedvesek a pincérek, az választék ugyan nem bőséges, ellenben finom. A wellness részleg szuper, fiataloknak gyerekeseknek időseknek egyaránt. A szaunák, sószoba, illatkamra nagyon jó. Negatívum hogy a szobát nem takarították ki, a kihelyezett seprűs takarítást kérek tábla ellenére sem, és mikor szóltam ahelyett hogy "persze,azonnal megcsináljuk" azt a választ kaptam hogy a csend táblát raktam ki. Amit utána egyeztetve a férjemmel biztosan tudom h nem így volt,ő sem cserélte ki, és reggel mikor elmentünk ill. este a visszatéréskor is a seprűs oldal volt ott. A wellness részlegen vasárnap nem működnek az élmény elemek, csak akkor ha valaki szól hogy legyen bekapcsolva. Ez nincs kiírva, így mi nem is szóltunk sokáig. Ennek ellenére egy hároméves gyerkőccel nagyon jól éreztük magunkat.

tkrisztina99 2016-04-19 13:02

A Hotel szép, Wellnes részleg gyönyörű, kiváló medencék, kabinok Szuperek, személyzet kedves, Minden csodás volt ami levon az értékéből az csak a vacsora , túl fűszeres volt nem lehetett élvezni az ízeket csak a fűszert, a választék se volt sok, gyerekekkel mentünk volna nem tudtam volna mit adni nekik, kár hogy ennyire fűszeres volt.

dmelinda30 2016-03-27 11:30

A Hotel recepcióján 1 percet vártunk érkezéskor, hogy a recepciós kibeszélgesse magát egy ismerősével, bár érzékelte, hogy ott állunk. :( A fürdőszoba vízköves volt. :( A TV távirányítója kapásból nem működött, elemet kellett benne cseréltetni. :( Az internet kapcsolat nagyon lassú volt a szobában, a második nap felénél meg is szakadt, hiába szóltunk, hogy baj van vele. :( A wellness részleg nagyon jó volt! Az ételek színvonala választéka is gyengébb az elmúlt évekhez képest. Javasolnám, hogy a szálloda vezetése gondolja át ezeket, mert a vendégek nem fognak vissza menni!!!

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel Bellevue Konferencia és Wellness Hotel Bellevue Konferencia és Wellness Hotel
aedit6 2016-01-24 20:53

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel (hozzászólás kiegészítés)

aedit6 2016-01-21 16:03

A férjemet leptem meg születésnapjára ezzel a hétvégére.Egy 4* szálloda max.3*-os szobával.Ebben csalódtunk egy kicsit.Az ágy borzalmasan kényelmetlen,a fürdőszoba ajtót nem lehetett összehúzni vagy csak nagyon nehezen.A személyzettel és a szálloda további szolgáltatásával meg voltunk elégedve.A wellness részleg szuper.A vacsora ízletes.Összességében jól éreztük magunkat.

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel Bellevue Konferencia és Wellness Hotel Bellevue Konferencia és Wellness Hotel
nagynekerierika@gmail.com 2016-01-10 21:17

Sajnos a fogadtatásunk nem volt megfelelő,sőt...de ezt most nem részletezném.Az ajtónk nem működött mágnes kártyával csak kulccsal.A szoba szép kényelmes Dunára néző ablakkal és terasszal.A reggeli és vacsora bőséges és finom volt.Wellness részleg is szép, kellemes.Nagyon sajnálom hogy megérkezésünkkor nem volt megfelelő a fogadtatás.Összességében jól éreztük magunkat.

kandrea19 2015-12-30 15:48

Karácsonykor az ételek finomak voltak. Hotel maga impozáns. Hangulat is kellemes volt.Parkolás jól megoldott. Az ágyak nem igazán jók. Wellnessbe a személyzet nem üggyel arra hogy pelenkás kisgyermekeket ne vigyenek a felnőtt medencébe. Wifi nem erős.

Oldalak:
12

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x