Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1234

sagota32 2019-07-18 10:45

Nagyon meg voltunk elégedve mindennel!

Molnár Henrietta 2019-01-15 05:12

3 napot töltöttünk a szállodában a családdal. Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet segítőkész és udvarias. Az ételek finomak, bőséges a választék. A szoba rendezett, nem a legmodernebb de megfelelő. A wellness részleg is szuper. Biztos visszajövünk még.

vlajosne12 2018-12-10 15:28

Nagyon meg voltunk elégedve a szállásal

Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra
M.aniko 2017-03-03 11:14

Harmadik alkalommal pihentünk a Flórában. Nagyon vártuk már a mostani alkalmat is. A párommal érkeztünk, hogy a jól megérdemelt kikapcsolódásban legyen részünk. A szoba tiszta és kényelmes volt. Az étkezésekben sajnos találtunk egy-két negatívumot. A svédasztalos kiszolgálás korrekt volt, viszont a javasolnám, hogy egy picit változatosabb lehetne a kínálat. A wellness részlegnél volt a másik számomra fontos negatív tapasztalás, hogy a medencék rettenetesen túl voltak klórozva. Lehet, hogy én vagyok érzékenyebb, de élvezhetetlenné tette, hogy folyamatosan kaparta a torkomat a nagyon erős klór szag. Mindent összevetve kellemes 4 nap 3 éjszakát töltöttünk itt. Remélhetőleg a kritikákat megszívleli a vezetőség, mert egyébként nagyon kedveljük a hotelt! Köszönjük

vmonika73 2016-12-31 12:13

Köszönjük, ezt a csodálatos 3 napot :-) A személyzet rendkívül kedves, segítőkész. A szálloda tiszta, minden kényelmet kielégítő. Az ételek bőségesek, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, éhesen senki nem távozik. Az mínusz fokok ellenére az esti fürdőzés hangulata feledhetetlen élmény! Visszatérünk Hotel Flóra

Hunguest Hotel Flóra
Alba60 2016-04-13 14:37

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a Flórában! Az ételek finomak, a személyzet segítőkész! Hangulatos az élőzene az étteremben! Máskor is visszatérünk ide!

Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra
KissMate 2016-04-11 21:46

Márciusban egy szuper hétvégét töltöttünk az egri Hunguest Hotel Flórában. Az idő is nekünk kedvezett, a kiszolgálás remek volt, ideális hely a kikapcsolódásra!

Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra
M.aniko 2016-03-31 15:16

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el Egerben, családi, baráti körben a Hotel Flórában! A személyzet segítőkész, kedves volt. Az ételek finomak, változatosak. Az nagyon jó dolog, hogy a strandra át lehet járni! A szobák tiszták, kényelmesek! Szóval szuper!! Máskor is visszatérünk ide!

mcecilia3 2016-03-05 11:13

Csodálatos három napot töltöttünk el a lányommal . A személyzet kedves, segítőkész.Az étel bőséges és választékos volt. A város is nagyon tetszett. Biztos, hogy vissza fogunk menni.

vkatalin94 2016-02-21 22:00

Csodálatos 3 napot tölthettünk el nálatok, nagyon jól éreztük magunkat! A személyzet, a pincérek mind mind nagyon kedvesek voltak, az ott töltött hétvégén, bár gondolom máskor sincs ez másképp! Nagyon jó érzés volt hogy külön felár nélkül megajándékoztak még minket 6 órával, mert azt mondták ráérünk kijelentkezni, ezzel több pihenést szolgálva nekünk. A szálloda, a szobánk, nagyon szép tiszta és rendezett volt, nem találtam benne semmi kifogásolni valót. Finom, ízletes reggeli és ebéddel is elégedettek voltunk. Na és persze köszönet mindenért és a Valentinnapi meglepetésért is! Még visszatérünk :)

Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra
M.aniko 2015-12-18 12:52

Egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a Hotel Flórában. Mi kikapcsolódni mentünk és ezt teljesen meg is kaptuk teljes mértékben! A manzárd szoba ahol az elhelyezés volt, tiszta és bájos volt. A wellness részleg egy kicsit kisebb, mint amekkorát a szálloda nagysága igényelne, de kompenzálásul ott volt a szomszédos városi strandra az ingyenes átjárás! Az ételek változatosak és nagyon ízletesek voltak. A vacsorák alatt élőzene, kedves személyzet! Kell ennél több?! Köszönet érte! Üdvözlettel: Anikó

pnikolett29 2015-08-25 16:07

Csodálatos 4 napot töltöttünk a Hunguest Hotel Flórában. A szoba tökéletesen felszerelt, kényelmet kielégítően van felszerelve. A szálloda csodás, szép és nagyon tiszta. Az ételek kiválóak, a személyzetből áradt a kedvesség és a segítőkészség. Bátran merem mindenkinek ajánlani, aki pihenésre vágyik. Mi a párommal jövőre is megyünk :)

ksandorne37 2015-07-30 09:04

Többször voltunk már az Egri Flórában, de nem kánikulában. Jól éreztük magunkat, leszámítva két apró problémát. Történetesen a légkondícionáló berendezés kültéri egysége éppen a mi erkélyünkre került, ami 4-5 szobát látott el. A berendezés hangos volt és szabályszerűen fűtötte az amúgy is forró erkélyt, ezáltal az éjszakai szellőztetést is megakadályozva.Kértünk valamilyen megoldást, mivel a foglalás alkalmával nem kértük a légkondícionálást, (sem a fütőtt erkélyt)mint szolgáltatást 2000ft/éjszakánként). Megoldásként kaptunk alégkondihoz távirányítót, és "természetesen" minden szó nélkül a számlázáskor ezt fizetni is kellett.Hőségriadó és folyamatos kánikulánál nem tartom jó üzletpolitikának ezt az eljárást, mint azt sem, hogy az Önökön keresztül történt foglalás miatt nem kaptuk meg a HUNGUEST Hotel Törzskártyára járó potjainkat sem.

tzsofia13 2015-06-22 13:11

2015. június 19-21. között szálltunk meg Egerben. A hotellel maximálisan meg voltunk elégedve! A személyzet hihetetlenül kedves, segítőkész volt. A manzárd szoba nagyon aranyosan volt berendezve, és nem utolsósorban dohányzó volt, aminek nagyon örültünk, hogy itt nem üldözik tűzzel-vassal a dohányzókat. Az ételek finomak voltak és kényelmesen el lehetett férni az étteremben, ahol a felszolgálók odafigyeltek a vendégek igényeire. A wellness részleg is nagyon jó volt, bár a benti, gyógyvizes medence lehetne melegebb is pár fokkal. Külön plusz, hogy az árban benne volt a városi strand is, ahova simán átjutottunk a hotelen keresztül. A strand igazán igényesen volt kialakítva, rengeteg lehetőséggel élhettünk ott is. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

temese13 2015-03-25 22:11

Eger csodálatos város, ezért gondoltuk, hogy a Hotel Flóra is az lesz. Hatalmas csalódás volt számunkra a szálloda, ahhoz képest, amit a fotókon láttunk. A hotel nagyon lepukkant, lelakott szobákkal, nagyon ráférne a felújítás. Első nap du-án megérkezésünkkor, megkérdezés nélkül elhelyeztek bennünket egy dohányzó szobába (igen itt még van ilyen!), amikor kértem a recepcióst, hogy legyen kedves egy nem dohányzó szobát adni, nem tetszett neki és közölte, hogy nincs tiszta szoba, mindez du-án 5 órakor. Aztán csak sikerült egyet találni, az első emeleten a folyosó legvégén az utolsó szobát, ami rosszabb volt mint az előző. A szobában nem volt fűtés (újra szólni kellett, hogy csináljanak valamit), az éjjeli lámpákon vastagon állt a por, szerintem ezt a szobát nem használták már elég régóta és ami a csattanó, a WC-ben nem működött a ventilátor, csatorna szag áradt szét végig a négy napos ott tartózkodásunk alatt. A hátsó lépcsőkön közlekedtünk (mivel ahhoz volt közelebb a szobánk) a korlát poros, a lámpákon vastagon állt a pókháló, a folyosó padlószőnyegei pecsétesek, fel vannak púposodva. De ezt a nagy csalódást valamelyest ellensúlyozta az ellátás, és az éttermi kiszolgálás, ami a szobához képest klasszisokkal jobb volt. Úgy gondolom ha valaki rászán egy bizonyos összeget (ami jelen esetben nem kevés pénz - persze ez is relatív)egy pár napos pihenésre, az a minimum, hogy részletesen leírják, hogy átlagos, vagy átlag alatti az a hely, amit a vendég le szeretne foglalni, és nem olyan fotókat feltenni pl. a szobákról, ami vagy nincs, vagy akár több éve készült és már nincs is ilyen állapotban. Lehet majd évek múlva visszatérünk Egerbe, de valószínű nem ebbe a szállodába.Hunguest Hotel Flóra    Hotel Flóra Eger akciók    Hotel Flóra vélemények 

Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra
aterez3 2015-03-06 18:51

Eger gyönyörű város,tele látnivalóval! A Flóra hotel a város központjában,az egri fürdő mellett található, ahová a hotel vendégei szabadon átjárhatnak. Az kiszolgálás az étteremben tökéletes,a választék bőséges. A welnes kellemes pihenést nyújt. Kicsit korszerűsiteni kéne a szállodát (szobákat, lobby bárt,recepciót), de biztosan visszatérünk!

brekekeke 2015-03-01 08:05

a személyzet roppant kedves és az ellátás remek.a szállodára némi felújítás ráférne.

mlaszlo179 2014-09-24 17:18

Kellemes környezetben szép helyen élményekben, ízekben gazdag órákat töltöttünk el.

rlaszlo_richard 2014-05-02 21:16

Április 25-27-ig pihenhettünk az Eger Flóra Hotelben. Ételek változatosak és finomak voltak, a wellness részleg is fenséges volt a strandot is beleértve.Véleményünk szerint a szobákra ráférne egy kis felújítás. Összességében pihentető szép hétvégét tölthettünk ott. =)

vjanosne16 2014-05-01 19:40

Április 25-28-ig élveztük Egerben a Hotel Flóra vendégszeretetét. A nem túl jó időjárás ellenére is minden igényt kielégítő szolgáltatást kaptunk.Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Oldalak:
1234

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam