Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1234

vlajosne12 2018-12-10 15:28

Nagyon meg voltunk elégedve a szállásal

Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra
M.aniko 2017-03-03 11:14

Harmadik alkalommal pihentünk a Flórában. Nagyon vártuk már a mostani alkalmat is. A párommal érkeztünk, hogy a jól megérdemelt kikapcsolódásban legyen részünk. A szoba tiszta és kényelmes volt. Az étkezésekben sajnos találtunk egy-két negatívumot. A svédasztalos kiszolgálás korrekt volt, viszont a javasolnám, hogy egy picit változatosabb lehetne a kínálat. A wellness részlegnél volt a másik számomra fontos negatív tapasztalás, hogy a medencék rettenetesen túl voltak klórozva. Lehet, hogy én vagyok érzékenyebb, de élvezhetetlenné tette, hogy folyamatosan kaparta a torkomat a nagyon erős klór szag. Mindent összevetve kellemes 4 nap 3 éjszakát töltöttünk itt. Remélhetőleg a kritikákat megszívleli a vezetőség, mert egyébként nagyon kedveljük a hotelt! Köszönjük

vmonika73 2016-12-31 12:13

Köszönjük, ezt a csodálatos 3 napot :-) A személyzet rendkívül kedves, segítőkész. A szálloda tiszta, minden kényelmet kielégítő. Az ételek bőségesek, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, éhesen senki nem távozik. Az mínusz fokok ellenére az esti fürdőzés hangulata feledhetetlen élmény! Visszatérünk Hotel Flóra

Hunguest Hotel Flóra
Alba60 2016-04-13 14:37

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a Flórában! Az ételek finomak, a személyzet segítőkész! Hangulatos az élőzene az étteremben! Máskor is visszatérünk ide!

Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra
KissMate 2016-04-11 21:46

Márciusban egy szuper hétvégét töltöttünk az egri Hunguest Hotel Flórában. Az idő is nekünk kedvezett, a kiszolgálás remek volt, ideális hely a kikapcsolódásra!

Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra
M.aniko 2016-03-31 15:16

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el Egerben, családi, baráti körben a Hotel Flórában! A személyzet segítőkész, kedves volt. Az ételek finomak, változatosak. Az nagyon jó dolog, hogy a strandra át lehet járni! A szobák tiszták, kényelmesek! Szóval szuper!! Máskor is visszatérünk ide!

mcecilia3 2016-03-05 11:13

Csodálatos három napot töltöttünk el a lányommal . A személyzet kedves, segítőkész.Az étel bőséges és választékos volt. A város is nagyon tetszett. Biztos, hogy vissza fogunk menni.

vkatalin94 2016-02-21 22:00

Csodálatos 3 napot tölthettünk el nálatok, nagyon jól éreztük magunkat! A személyzet, a pincérek mind mind nagyon kedvesek voltak, az ott töltött hétvégén, bár gondolom máskor sincs ez másképp! Nagyon jó érzés volt hogy külön felár nélkül megajándékoztak még minket 6 órával, mert azt mondták ráérünk kijelentkezni, ezzel több pihenést szolgálva nekünk. A szálloda, a szobánk, nagyon szép tiszta és rendezett volt, nem találtam benne semmi kifogásolni valót. Finom, ízletes reggeli és ebéddel is elégedettek voltunk. Na és persze köszönet mindenért és a Valentinnapi meglepetésért is! Még visszatérünk :)

Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra
M.aniko 2015-12-18 12:52

Egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a Hotel Flórában. Mi kikapcsolódni mentünk és ezt teljesen meg is kaptuk teljes mértékben! A manzárd szoba ahol az elhelyezés volt, tiszta és bájos volt. A wellness részleg egy kicsit kisebb, mint amekkorát a szálloda nagysága igényelne, de kompenzálásul ott volt a szomszédos városi strandra az ingyenes átjárás! Az ételek változatosak és nagyon ízletesek voltak. A vacsorák alatt élőzene, kedves személyzet! Kell ennél több?! Köszönet érte! Üdvözlettel: Anikó

pnikolett29 2015-08-25 16:07

Csodálatos 4 napot töltöttünk a Hunguest Hotel Flórában. A szoba tökéletesen felszerelt, kényelmet kielégítően van felszerelve. A szálloda csodás, szép és nagyon tiszta. Az ételek kiválóak, a személyzetből áradt a kedvesség és a segítőkészség. Bátran merem mindenkinek ajánlani, aki pihenésre vágyik. Mi a párommal jövőre is megyünk :)

ksandorne37 2015-07-30 09:04

Többször voltunk már az Egri Flórában, de nem kánikulában. Jól éreztük magunkat, leszámítva két apró problémát. Történetesen a légkondícionáló berendezés kültéri egysége éppen a mi erkélyünkre került, ami 4-5 szobát látott el. A berendezés hangos volt és szabályszerűen fűtötte az amúgy is forró erkélyt, ezáltal az éjszakai szellőztetést is megakadályozva.Kértünk valamilyen megoldást, mivel a foglalás alkalmával nem kértük a légkondícionálást, (sem a fütőtt erkélyt)mint szolgáltatást 2000ft/éjszakánként). Megoldásként kaptunk alégkondihoz távirányítót, és "természetesen" minden szó nélkül a számlázáskor ezt fizetni is kellett.Hőségriadó és folyamatos kánikulánál nem tartom jó üzletpolitikának ezt az eljárást, mint azt sem, hogy az Önökön keresztül történt foglalás miatt nem kaptuk meg a HUNGUEST Hotel Törzskártyára járó potjainkat sem.

tzsofia13 2015-06-22 13:11

2015. június 19-21. között szálltunk meg Egerben. A hotellel maximálisan meg voltunk elégedve! A személyzet hihetetlenül kedves, segítőkész volt. A manzárd szoba nagyon aranyosan volt berendezve, és nem utolsósorban dohányzó volt, aminek nagyon örültünk, hogy itt nem üldözik tűzzel-vassal a dohányzókat. Az ételek finomak voltak és kényelmesen el lehetett férni az étteremben, ahol a felszolgálók odafigyeltek a vendégek igényeire. A wellness részleg is nagyon jó volt, bár a benti, gyógyvizes medence lehetne melegebb is pár fokkal. Külön plusz, hogy az árban benne volt a városi strand is, ahova simán átjutottunk a hotelen keresztül. A strand igazán igényesen volt kialakítva, rengeteg lehetőséggel élhettünk ott is. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

temese13 2015-03-25 22:11

Eger csodálatos város, ezért gondoltuk, hogy a Hotel Flóra is az lesz. Hatalmas csalódás volt számunkra a szálloda, ahhoz képest, amit a fotókon láttunk. A hotel nagyon lepukkant, lelakott szobákkal, nagyon ráférne a felújítás. Első nap du-án megérkezésünkkor, megkérdezés nélkül elhelyeztek bennünket egy dohányzó szobába (igen itt még van ilyen!), amikor kértem a recepcióst, hogy legyen kedves egy nem dohányzó szobát adni, nem tetszett neki és közölte, hogy nincs tiszta szoba, mindez du-án 5 órakor. Aztán csak sikerült egyet találni, az első emeleten a folyosó legvégén az utolsó szobát, ami rosszabb volt mint az előző. A szobában nem volt fűtés (újra szólni kellett, hogy csináljanak valamit), az éjjeli lámpákon vastagon állt a por, szerintem ezt a szobát nem használták már elég régóta és ami a csattanó, a WC-ben nem működött a ventilátor, csatorna szag áradt szét végig a négy napos ott tartózkodásunk alatt. A hátsó lépcsőkön közlekedtünk (mivel ahhoz volt közelebb a szobánk) a korlát poros, a lámpákon vastagon állt a pókháló, a folyosó padlószőnyegei pecsétesek, fel vannak púposodva. De ezt a nagy csalódást valamelyest ellensúlyozta az ellátás, és az éttermi kiszolgálás, ami a szobához képest klasszisokkal jobb volt. Úgy gondolom ha valaki rászán egy bizonyos összeget (ami jelen esetben nem kevés pénz - persze ez is relatív)egy pár napos pihenésre, az a minimum, hogy részletesen leírják, hogy átlagos, vagy átlag alatti az a hely, amit a vendég le szeretne foglalni, és nem olyan fotókat feltenni pl. a szobákról, ami vagy nincs, vagy akár több éve készült és már nincs is ilyen állapotban. Lehet majd évek múlva visszatérünk Egerbe, de valószínű nem ebbe a szállodába.Hunguest Hotel Flóra    Hotel Flóra Eger akciók    Hotel Flóra vélemények 

Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra
aterez3 2015-03-06 18:51

Eger gyönyörű város,tele látnivalóval! A Flóra hotel a város központjában,az egri fürdő mellett található, ahová a hotel vendégei szabadon átjárhatnak. Az kiszolgálás az étteremben tökéletes,a választék bőséges. A welnes kellemes pihenést nyújt. Kicsit korszerűsiteni kéne a szállodát (szobákat, lobby bárt,recepciót), de biztosan visszatérünk!

brekekeke 2015-03-01 08:05

a személyzet roppant kedves és az ellátás remek.a szállodára némi felújítás ráférne.

mlaszlo179 2014-09-24 17:18

Kellemes környezetben szép helyen élményekben, ízekben gazdag órákat töltöttünk el.

rlaszlo_richard 2014-05-02 21:16

Április 25-27-ig pihenhettünk az Eger Flóra Hotelben. Ételek változatosak és finomak voltak, a wellness részleg is fenséges volt a strandot is beleértve.Véleményünk szerint a szobákra ráférne egy kis felújítás. Összességében pihentető szép hétvégét tölthettünk ott. =)

vjanosne16 2014-05-01 19:40

Április 25-28-ig élveztük Egerben a Hotel Flóra vendégszeretetét. A nem túl jó időjárás ellenére is minden igényt kielégítő szolgáltatást kaptunk.Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra
agnes.borosne 2014-04-29 20:20

A szállás kényelmes, minden igényt kielégítő, az ételek finomak és bőségesek. A Hotel mellett álló hatalmas platánfa elképesztően gyönyörű!

Hunguest Hotel Flóra
bernadett0604 2014-04-29 10:00

A wellness részleg csodás, az ételek változatosak, a szobák kényelmesek :)

Oldalak:
1234