Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

Ancsiilengyel 2017-11-22 08:28

Első este nem volt jó a fűtés a szobában. A vacsora nem igazán az elvárásainknak megfelelő volt, a reggeli is éppen kielégítő. A Wellness részen a medence vize 30 fokos, ami nem mondható melegnek. Nem hozta az elvárt 4csillagos követelményeknek megfeleő szolgáltaásokat.

Hotel Ködmön Hotel Ködmön Hotel Ködmön Hotel Ködmön Hotel Ködmön
kkatalin_flora 2015-11-16 21:45

A francia ágy megoldásán kívül (Superior kétágyas szoba) mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Az étterem pedig igazán kiváló volt.:)A svédasztalos reggelinél nagyon örültem, hogy abonettet és puffasztott rizst is találtam.

hanita71 2015-10-20 08:21

3 éjszakát töltöttünk el itt, pihenni jöttünk. Ez sajnos nem jött össze mivel az ágyak egy motelbe felelnek meg nem pedig 4 csillagnak. 2 egyszemélyes ágy volt összenyomva, aminek nagyobb a kerete mint a matrac, így a 20 centis közt egy az eredeti matractól magasabb szivaccsal töltötték ki, mikor az első éjjel után reklamáltunk, a recepciós kedvesen mosolygott, a szobalány jött be megnézni!! Se szobacsere, se árengedmény, pedig ez felháborító, azért megyek el és kérek franciaágyat, mert a párommal szeretnék aludni, nem pedig mellette! Az eredeti matracok már régiek és puhák, széttört a gerincünk a 3 nap alatt. Wellness beférne az ebédlőmbe, a reggeli finom, de nagyon gyenge. A vacsora a borétteremben volt az egyetlen, amit nem lehet kifogásolni, mind a szakács, mind a felszolgálás 10ből 10!

dlaszlo205 2015-09-13 08:04

2 napot töltöttünk, a pozitívumokról nem írok, mert a sok negatívum lehúzza őket. Szerintem ennyi pénzért oda kellene figyelni az apró részletekre is. Kezdjük: kicsi parkoló, sárban parkoltunk, jacuzzi a kert végében 31 fokos, nem ültünk bele, wellnes 31 fokos, hideg, 15 percenként működik csak, minden túlárazott, kicsi az ételválaszték, kicsi a luxusszobájuk, a lifttel szemben van, régi csoki megérkezéskor, csak kispárna van, kérhetsz elvileg másikat(köszi), éjjel kint 10 fok alatt volt, bent nem lehetett beindítani a melegítést, mert elzárták, csak a klíma ment, szerintem nem vették észre, hogy vége a nyárnak, a takarónk egy vékony nyári volt, egész éjjel fáztunk, a fejünknél az ágy mellett nem volt konnektor, a TV-t vagy bekapcsolni, vagy kikapcsolni sokszor nem lehetett, random módon működött, egész éjjel nyikorgott valamelyik csap a mosdóban, a mennyezett sokhelyen leázott, úgy hagyták, a fürdőben a festék sokhelyen lejött a falról, a szoba mini jacuzzijáról, köntöst külön bérelni kell, mert napi 30000 ft-ba ez nem fér bele, széfért külön fizetni kell, a forró víz éppen csak hogy langyos, stb., most kb. ennyi jut eszembe, és mindezt úgy mondom, hogy voltam már jópár négycsillagos hotelben itthon, van összehasonlítási alapom. Soha többet ide. Gratulálok Hotel Ködmön!!!

snorbert44 2015-08-01 19:57

A párommal töltöttünk ott egy kellemes napot és estét. Szuper hely.Még visszamegyünk.

kmarika4 2015-06-16 07:27

igen kellemes hett volt a pihenes a hotel kodmonben, ellatas,kornyezet

sadrienn64 2015-05-09 08:23

Párommal 4 napot töltöttünk a Hotel Ködmönben. A szoba nagyon szép,tiszta,iénxes volt. A személyzet mind a Hotel részlegében, mind a Csárdában nagyon kedved,segítőkész. A wellness bár kicsi,de szép,tiszta. A környezet csendes, nyugodt volt, igazi kikapcsolódás volt számunkra.

skati7 2015-03-10 10:02

2015.03.06-08 3 napot töltöttünk a párommal és a barátokkal a Hotel Ködmönben. Nagyon jól éreztük magunkat. A szoba igényes, csendes, mindennel felszerelt volt. Az volt, amit ígértek. Az ételek nagyon finomak voltak, a személyzet nagyon kedves,segitőkész volt.A Wellnes rész kicsit kicsi, azt kellene bőviteni. Csak ajánlani tudom ezt a hotelt mindenkinek.

Hotel Ködmön Hotel Ködmön Hotel Ködmön Hotel Ködmön Hotel Ködmön
kmarianna43 2015-02-03 18:53

Egy hétvégét töltöttem itt kettesben a férjemmel.Nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek csak ajánlani tudom! Személyzet munkája egy 5 skálán 5!

gpeterne2 2012-06-29 18:43

Első házassági évfordulónkat töltöttük itt.A szobánk nagyon szép volt és mindennel felszerelt,ami a kényelemhez szükséges.Az ételek finomak voltak.Mindenkinek csak ajánlani tudom.

knikoletta25 2012-06-29 11:41

3 napot töltöttünk a párommal a Hotel Ködmönben. Nagyon jól éreztük magunkat. A szoba igényes, csendes, mindennel felszerelt volt. Pont, mint amit ígértek. Az ételek nagyon finomak voltak, a személyzet nagyon kitett magáért. Csak ajánlani tudom ezt a hotelt mindenkinek.

ksandor103 2012-06-19 08:10

Egy nyári hétvégét töltöttem a hotelben nagyon jól éreztük magunkat. Az ételek finomak voltak a kiszolgálás maximális, a kényelem magárt beszélt. Nagyon jól tettük, hogy klímás szobát kértünk mert a nagy melegben szükség volt rá. Egyetlen negatívuma a szállodának, hogy a wellnessben csak egy kis méretű medence volt.

mgyorgyne10 2011-06-16 17:24

2011. pünkösd hétvégét töltöttük a szállodában. A személyzet kedves, előzékeny. A szálloda igényesen kialíkított és berendezett. A félpanziós ellátás magasant magas színvonalon hozták, mint minőségben mint választékban. mgyné

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x