Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

distvan52 2015-08-16 21:54

Nos, a 3 csillagos kategóriát alaphangon teljesíti a HH.Répce... érződik, hogy egy alapos felújítás, modernizálás, légkondicionálás - legalább a közösségi helyiségekbe, mint pl.az étterem és a receptios hall - nagyon el kellene. Mi a 408-as szobában voltunk, annak bútorzata .. hát Jordániában volt hasonló egy Akaba-i 3 csillagos szállodában... A személyzet nagyon kedves, aranyos, szakszerű és mindig segítőkész volt. Az élelmezés, minden ehető, finom volt, a diák személyzet "profi" volt... A wellnes sziget kielégít minden igényt, kár hogy csak reggel 07 órától lehet igénybe venni. Összegezve, jól éreztük magunkat, köszönjük a lehetőséget. Tisztelettel.Dr.Kelemen istván és családja

ptiborne16 2015-08-16 19:22

NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT,CSAK EGY BAJ VOLT,HOGY NEM VOLT LÉGKONDI EBBEN A HŐSÉGBEN A SZÁLLODÁBA, DE EZT LESZÁMÍTVA, MINDEN IGÉNYÜNKET KIELÉGÍTETTÉK, KEDVESEK VOLTAK AZ ALKALMAZOTTAK,KÖSZÖNJÜK SZÉPEN LEGKÖZELEBB IS EL SZERETNÉNK MENNI BÜKKFÜRDŐRE.

slajosne19 2015-05-19 10:01

A Hotelben 3 fős szobában 5 nap 4 éjszakát töltöttünk, kellemes körülmények között. megvoltunk elégedve a szobával a tisztasággal, a személyzet pozitív hozzáállásával és kedvességével. A fürdés , a szaunázás a wellness szolgáltatások megfeleltek az elvárásainknak. Tervezzük, hogy ha legközelebb is lesz a nyugdíjasoknak. ilyen kedvezményes lehetőség akkor ismét igénybe vesszük ezt a szolgáltatásukat. Az étkezés választékos, és jó minőségű volt A munkájukhoz további sok sikert és jó egészséget kivánunk, Szabó Lajosné Szabó Lajos és Pintér Lászlóné

gferenc54 2015-04-07 09:40

Ferenc 726 Eredetileg 3 nap és két éjszakára rendeltünk szállást.Közben annyira megtetszett az ellátás valamint szálloda alkalmazottainak kedvessége hogy még egy napot hosszabbítottunk. A szállodai elhelyezésünk nagyon tetszett. Azok részére akik egy kellemes körülmények között akarnak eltölteni egy kis pihenést azok részére bátran ajánlom a szállodát.

Hunguest Hotel Répce Hunguest Hotel Répce Hunguest Hotel Répce
gferenc54 2015-04-07 09:39

Ferenc 726 Eredetileg 3 nap és két éjszakára rendeltünk szállást.Közben annyira megtetszett az ellátás valamint szálloda alkalmazottainak kedvessége hogy még egy napot hosszabbítottunk. A szállodai elhelyezésünk nagyon tetszett. Azok részére akik egy kellemes körülmények között akarnak eltölteni egy kis pihenést azok részére bátran ajánlom a szállodát.

pattila137 2015-03-13 20:29

A szoba tiszta és szép volt. A személyzet kedves és segítôkész. Az ételek finomak. Nagyon jol megvan oldva a belépés a gyogyfurdôbe ami kellemetlen ido esetén praktikus. Nagyon megvoltunk elégedve, remélem legkozeleb is így lesz. Koszonom!!

dantal6 2015-01-06 17:25

2014 dec.31-től 2015 jan 3-ig négyen búcsúztattuk az óévet Hotel Répcében. A szobák tiszták, kényelmesek,az ételek,a zenekar és a műsorok kiválóak voltak. A termálvizes medencéket, különösen a kültérit a délelőtti napsütésben nagyon élveztük, és az izületi problémáknak is jót tett. A személyzet nagyon kedves és figyelmes volt, remélem még élvezni fogjuk a szálloda szolgáltatásait. dr. Maródi Antal

Hunguest Hotel Répce Hunguest Hotel Répce Hunguest Hotel Répce Hunguest Hotel Répce Hunguest Hotel Répce
reniko7 2014-08-16 12:59

A rossz idő ellenére is nagyon jól éreztük magunkat!A szoba szép volt, az ételek bőségesek és nagyon finomak!!!A személyzet kedves és segítőkész volt!Ide biztosan vissza fogunk térni!Köszönjük!!

akosz.akosz 2009-01-19 10:23

Normafa 50! A Répcében van egy probléma az árban csak 1 db. napi belépő van, a többit meg kell vásárolni 1.550 Ft/fő/nap és ezzel nem is mehetsz be bárhová. Tehát az ár nem is olyan vonzó mint elsőnek látszik. Mi akartunk foglalni szobát az elmult évben és meglepve tapasztaltuk, hogy a vissza jelzésben szállodai szabályzatot küldtek, amiben többek között felhivták a figyelmünket, hogy az étkezéseknél alkalomhoz illő ruhában jelenjünk meg. Hosszu évek óta járjuk a szállodákat de ilyen tartalmu vissza igazolást nem kaptunk. Jelzem tisztában vagyunk vele, hogy hogyan kell étkezésnél megjelenni vagy a szállodában viselkedni. Ha már valakinek külön fel kell hivni a figyelmét /ami tapintatlanság/ ott már baj van.

Oldalak:
1

x WellnessHétvége