Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
123456...

Greenfield Hotel 2017-05-01 21:08

Kedves Gyula! Hálásak vagyunk a megtisztelő sorokért. Nagy örömmel olvastuk, hogy szolgáltatásaink -különösen éttermi kínálatunk- elnyerték tetszésüket. Remélhetőleg ellátogatnak még hozzánk a jövőben is, szeretettel várjuk Önöket vissza. Addig is minden jót és kitartást a kilók leküzdéséhez!Szivélyes üdvözlettel: a Greenfield csapat

Greenfield Hotel 2017-05-01 21:01

Kedves Bernadett! Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét. Örömmel vettük tudomásul, hogy elégedettek voltak szállodánkkal, szolgáltatásainkkal. Bízunk benne, hogy visszatérnek még hozzánk! Addig is fogadják jókívánságainkat! Üdvözlettel: a Greenfield Hotel Golf & Spa csapata

Greenfield Hotel 2017-02-02 13:08

Kedves Vendégünk! Nagyon köszönjük kedves sorait. Igazán örömteli, hogy jól érezték magunkat szállodánkban, szolgáltatásainkkal, éttermi kínálatunkkal, kollégáinkkal egyaránt elégedettek voltak. Remélhetőleg a közeljövőben visszatérnek hozzánk. Szívélyes üdvözlettel Bükfürdőről: Tóth Tímea, Vendégkapcsolati vezető és a Greenfield Hotel Golf & Spa csapata

Greenfield Hotel 2017-01-11 11:22

Kedves Vendégünk! Köszönjük, hogy időt szánt rá és megosztotta velünk véelményét. Nagyon örülünk, hogy jól érezték magukat szállodánkban, elégedettek voltak szolgáltatásainkkal. Szeretettel várjuk Önöket vissza! Üdvözlettel Bükfürdőről: Tóth Tímea, Vendégkapcsolati vezető és a Greenfield Hotel Golf & Spa csapata

Greenfield Hotel 2016-06-03 23:02

Tisztelt Hódos Úr! Köszönjük, hogy időt szánt ránk és megosztotta véleményét velünk. Nagy örömmel olvastam, hogy elégedett volt szállodánkkal és szolgáltatásainkkal, Ön és családja is kellemes hétvégét töltött el nálunk. Remélhetőleg nemsokára ismét vendégeink között üdvözölhetjük Önöket. Hozzászólását még egyszer megköszönve maradunk tisztelettel: Tóth Tímea Guest Relation Manager és a Greenfield Hotel csapata

heszter42 2016-03-16 12:43

Jól éreztük magunkat, finomakat ettünk, ittunk. A szobák tiszták, a személyzet kedves, udvarias. A SZÉP kártyás előleg fizetéssel adódtak kezdeti nehézségek, a foglalást visszaigazoló e-mail nem tartalmazott konkrét információkat ezzel kapcsolatban, a telefonos segítség viszont hatékony és segítőkész volt.

hferenc64 2016-02-18 19:12

Kellemes napokat töltöttünk a szállodában a barátainkkal már harmadik alkalommal.

ngyorgyi8 2016-02-03 11:32

*****

ngyorgyi8 2016-02-03 11:20

Mindennel elégedettek voltunk.

acsubrilo 2016-02-03 11:08

Először voltunk és nem utoljára. Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nagyon meg voltunk elégedve a pénteki szombati kiszolgálással, a személyzettel változatos ételekkel és süteményekkel. Vasárnap csalódtunk kicsit a reggelinél a kiszolgálással. Külön kiemelnem a szobák tisztaságát és a csendes környéket, kilátást. Kicsit hideg az úszómedence, de minden modern és nagy választékban van wellness program, szauna és egyéb kabinok. Ha lesz lehetőség újra ide szeretnénk jönni. Mindenkinek ajánlom

kvaleria17 2016-02-02 20:25

Nagyon jól éreztük magunkat ismét, mert egy éve voltunk már itt. Nem csalódtunk. Finom volt a kaja, jó volt a wellness, jó volt este a zene. Megyünk még. Lehetne többször wellness hétvége.

npeter64 2016-02-02 14:33

A szálloda modern, tiszta és a személyzet is segítőkész, kedves volt. A vasárnapi ebédnél azonban az addig tökéletes élmény picit csorbult, tekintve hogy a társaság jó részét az étterem helyett egy másik, szemmel láthatóan rendezvényterembe irányították a sok emberre hivatkozva. Ezt még meg is érteném akkor, ha az fogások "újratöltése" is ugyanolyan hévvel és sebességgel történne, ahogyan az éttermi részben tapasztaltuk pénteken és szombaton. Ehelyett várni kellett a tányérokra, kiürült fogások üres dobozait kellett nézni. Nyilvánvalóan vasárnap az ebéd szinte a teljes szálloda esetén pontban délre esik, hiszen a szobákat délig el kell hagyni. Ebben az esetben viszont szimplán azzal ha 13 óráig lenne check out, jobban terülne a tömeg.

ngyorgyi8 2016-02-02 13:23

Mindennel elégedettek voltunk,de az ebédnél a választék kevés.

srobert97 2016-02-02 11:43

Másodszor voltunk, és még nem utoljára az biztos. Minden tökéletes volt, tisztaság, pincérek le a kalappal a sok vendéghez képest is rendezett volt minden. Ami javítani való az a gyerek programok, kicsit az animátorok lelkesedén még lehetne javítani, vagy kreatívabb programokat kitalálni.

gAgnes23 2016-02-02 10:18

Mint mindig, minden tökéletes volt. Kényelmes, tiszta szobák, segítőkész, kedves személyzet. Finom ételek, szép modern szálloda. Gyerek játszóház programokkal és csúszdás gyerek medence. Amin én is változtatnék az a szauna részlegben a ruházatuk és szaunakendő nélkül szaunázók látványa. Minket nagyon zavart és szerettük volna asthmás kisfiunkat a sószobába bevinni mivel az jót tenne neki de ezt így sajnos nem tehettük meg. Összességében maximálisan elégedettek voltunk mindennel.

lszilvia37 2016-02-02 08:11

Nagyon kellemes hétvégi pihenésben volt részünk. Rendkívül figyelmes,segítőkész, mosolygós,kedves volt a személyzet a szállodában. Az ételek változatosak, nagyon finomak. Tisztaság mindenhol. Az öltözet nélküli szaunát s pihenő részlegét lehetne elkülöníteni a többi vele egy légtérben levő szaunától,többi egységtől,mert ez rendkívül zavaró volt!!!! Minden más tökéletes volt!

karvaserika 2016-02-02 06:59

Elöszőr jártunk itt,de Fantasztikusan éreztük magunkat. Nagyon szívesen visszajövünk majd nosztalgiázni. Nagyon kedves a személyzet,az ételek nagyon különlegesek és bőséges,nagyon jól összeállitották a teljes ellátást,a környezet mesés,hatalmas wellness szolgáltatás,szép parkositás,nyugalom. Péntek és szombat este élőzene volt,amivel még különkegesebbé tettek mindent. Napközben észerkiállitást és vásárt tartottak,gyönyörű tenyésztett és édesvizi gyöngyökből.ÉS ezen a mesés helyen kérte meg a kedvesem,a kezemet. Köszönjük a csodás élményeket Erika &Tamás

pjudit30 2016-02-02 06:15

Minden tökéletes volt. Nagyon jól éreztük magunkat.

lantal11 2016-01-26 07:26

2 gyermekemmel és feleségemmel voltunk egy hétvégényi időre. Minden igényünket kielégítette a hotel. Különösen örültünk, hogy pénteken és szombaton is volt esténként élő zene. Köszönjük.

oattila27 2016-01-04 21:58

Két gyermekünkkel 3 éjszakát töltöttünk a Greenfield hotelben. Minden tökéletes volt! Ezen felül is kiemelném az egész hotelre jellemző tisztaságot, és a személyzet minden tagjának kedvességét, segítőkészségét! Köszönjük!

Oldalak:
123456...

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam