Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

ftamara 2019-04-12 07:35

Tegnap érkeztünk haza. 3 éjszakát voltunk 4 és egy 2 évessel. Szuper volt minden. A személyzet nagyon segítőkész, kedves, gyors, lesi minden kívánságunk. A wellnes rész szuper volt. Imádták a gyerekek, teljesen kihasználtuk. A szoba szuper volt, lakosztályt kaptunk. Bowlingoztunk, léghokiztunk. Biciklizni szerettünk volna, de sajnos az eső elmosta a gyerekülèseket így az kimaradt. Első nap nagyon finomakat ettünk, de már a köv. nap vacsora ajánlata nem a legszuperebb volt. Ettől eltekintve bősèges volt. Biztos megyünk még 4x is. :)

judakandi 2017-12-12 16:01

2 éjszakát töltöttünk a szállodában. Decemberhez képest jéghideg szobába érkeztünk meg. Kb. 4 órakor indult be a fűtés.A recepciós hölgy nagyon kedves volt, kaptunk elektromos radiátort amivel sikerült viszonylag meleget varázsolni. A jakuzzikban viszonylag hideg volt a víz. Első nap kapott törölköző 1 használat után jéghideg és vizes maradt, amit már nem lehetett használni. 2. nap reggel 9:30 h-kor a wellness részlegen nem tudtak törölközőt adni, mert még mosásban vannak. Kaptunk helyette egy vékonyka szauna lepedőt és amikor a hölgyet megkérdeztem, hogy du-n szeretnénk visszajönni, ad majd másikat, erre azt válaszolta, hogy vigyük fel a szobába megszárítani, mire én megkérdeztem hol gondolta a hideg radiátoron, erre nem tudott válaszolni. 2. nap is kb. 4-kor indult a fűtés, így du-n esélyünk se volt visszamenni a wellnessbe azzal a lepedővel. A wellness részlegben is hideg volt, az összekötő folyosón, ahol köntösbe a wellnessbe lehet jutni jégverem. A wifi konkrétan használhatatlan volt. Megmutatták hogy kell csatlakozni, de folyamatosan megszakadt az internet kapcsolat. A szoba pókhálós volt és a fürdő büdös. A szállodai részleg recepciósai és a szakács néni rendkívül kedves és segítőkész volt, ami némileg tompította a felháborodásunkat. Ami a lényeg, a három csillag is erőteljesen túlzás. Most voltunk először, de utoljára is.

femreni 2017-11-27 10:13

A szoba elviselhetetlenül meleg volt. Reggelinél a kávé ihatatlan, a "forró" teavíz hideg, amennyiben rántottát szeretne valaki enni külön díj ellenében hajlandóak sütni. A választék a hasonló wellness szállodákét erősen alulmúlja. A wellness 6-ig működött, de már 20 perccel korábban közölte a hölgy, hogy bezár a wellness, távozzunk. Az infra szauna szintén térítés ellenében volt használható. Köntöst nem biztosítottak. A 3,5 csillag erős túlzás.

kjozsefne74 2017-11-14 11:08

Hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában.Segítőkész személyzet,finom ételek,kellemes wellness. Jól éreztük magunkat. Másnak is ajánlani tudom. Üdvözlettel Józsi és Marcsi

pferenc105 2017-10-30 12:16

2 éjszakát 3 napot töltöttünk ott. A személyzet nagyon kedves, és segítőkész volt. A szálloda néhol 4 csillagnak is megfelelt, néhol csak 2-nek. Karbantartásra kevés energiát fordítanak, mint a wellness mint a szoba tekintetében. Hangulatra a wellnessben nem adnak sokat, valami hangulatcsináló világítás pl, a jacuzzi 6 fúvójából csak 2 működött.Fürdőszobába szocis repedezett, törött csempék, fuga hiányzik, van kis szag is, ágy igenerőssen nyikorog, szocis rugós... a televizió viszont nagyon szuper, az kárpótol egy s másért.. Egyik reggelinél nem sikerült pótolni a fogyó ételeket, a reggeli kávé, ami jár az étkezéshez szörnyű. Amugy az ételek nem voltak rosszak, még talán a választékon csiszolhatnának. Jól érezheti ott magát aki akarja, tény, a személyzet kárpótól sok hiányosságért, de, ebbe az amugy olcsó árba van jobb is. Üdvözlettel Ferenc és Orsolya

pbela41 2017-07-03 21:57

Két éjszakát töltöttünk a szállodában. Teljes mértékben elégedettek voltunk a személyzet munkájával, jól felkészült segítőkész recepciós hölgyekkel találkoztunk. Nagyon jólesett a wellness részlegen dolgozó hölgy lelkes tájékoztatása és segítsége mindenben.Külön kiemelnénk az étterem kiváló ételeit, aktív és segítőkész felszolgálóit és a felszolgált ételek minőségi látvány és ízvilágát. Nagyon jól éreztük magunkat,de a tetőtéri szoba lehetett volna sokkal hűvösebb is.Napközben nagyon felmelegedett a szoba és éjszakára sem hűlt vissza a kényelmes hőfokra . A ventilátor nem volt elegendő, szükség lett volna a klímára.Külön meg voltunk elégedve azzal is hogy a 10 órás távozást meghosszabbították 12 óráig.

cagnes49 2016-09-20 15:21

3 éjszakát töltöttünk a szállodában. Az utalványt a gyermekeinktől kaptuk ajándékba az 50. házassági évfordulónkra. A hotel személyzete maximális odafigyeléssel, udvariassággal, kedvességgel tette felejthetetlenné a náluk töltött napokat. Ráadásul a férjemet születésnapja alkalmából, ünnepi keretek között egy tortával is megajándékozták (a születésnapról csak a bejelentkezéskor szereztek tudomást). A szoba is ünnepi ágyazással várt bennünket, és a gyerekeink által rendelt pezsgő is behűtve várt bennünket az érkezéskor. A szobánk kellemes, maximálisan tiszta volt. Az ételek finomak, bőségesek. A szálloda környezete is kellemes, pihenésre, kikapcsolódásra kitűnően alkalmas. Összességében 4 csodás napot tölthettünk itt, amelyet soha nem fogunk elfelejteni, s ez a dolgozók odafigyelésének, kedvességének (is) köszönhető! Köszönjük ezt a szép élményt!

sgyulane21 2016-03-30 08:24

Az ellátás kifogástalan volt. Bőséges választékkal . A köpenyt hiányoltuk-főleg úgy, hogy csak az utolsó nap tudtunk bérelni-bevallva, akkor már feleslegesen. Megértem a kisgyerekeseket- nekem is volt gyerekem : ugyanakkor a gyerekmedencében nem tartózkodik szinte senki - így eléggé korlátozott a medencék használata. Legalábbis tapasztalataim szerint. A tájékozódás eléggé nehéz - táblákkal valóban lehetne könnyíteni ezen. A lépcső használata valóban megterhelést ró : ezen talán annyiban tudnának segíteni, hogy előre tájékoztatnák a foglaláskor - esetleg minimális árengedményt is adhatnának.

ftamara 2016-03-24 07:07

2016.03.20-22-ig töltöttünk ott 2 éjszakát, 3asban, kis babával.. Mindenki nagyon kedves volt, segítőkész. Nagyon tetszett a szoba amit kaptunk. A reggeli és a vacsora svédasztal volt, nagyon jó volt. Az 1 évesnek is mindig találtunk megfelelő érelt. Azt sajnáltuk, hogy ebédelni nem igazán lehetet, nem volt választék. Csinálhattak volna menü összeállítást. Hotelen kívül ebédeltünk. Kicsit labirintusnak tűnt a szálloda. Mire átmentünk a wellness részbe felkellett menni az emeletre, ott át két folyosón, aztán le jó sok lépcsőn. Nem volt ki írva sehol hogy merre kell menni. Sajnáltam, hogy köntöst azt nem kaptunk :(. Viszont wellness törülköző kuponunk volt. A hely kicsi, 3 medence és 2 jacuzzi. A picivel alig tudtunk fürödni. A gyerekpancsoló nem volt felfűtve. Az előttünk lévő gyerekesek is panaszkodtak hogy már 3 napja semmi... Tehát mialatt ott voltunk 1 hete kb. nem sikerült felfűteniük. Így maradt a 33-36 fokos vìz, ami nem a legjobb választás a babának. A medence pici. Ha lent van mindenki nem lehet elférni. Nagyon meleg volt lent, csúszott a járólap, igaz folyamatosan törölték, de így is egy mama elcsúszott. Kaptunk egy 1 óra ajándék bowlingot azt elhasználtuk. Nagyon kedves volt a recepciós fiú, rábízhattuk a babyőrt míg este bowlingoztunk apával egyet. Összességében nem volt rossz, ár-érték arányban jó. Ajánlanám ismerősnek és mennénk is mégegyszer míg kicsi a baba. Addig is elég neki ez az 1-2 medence.

ferzsebet31 2016-02-23 11:53

Csodálatosan üdítő három napot töltöttünk el. A személyzet aranyos, kedves és főleg segítőkész. Nem tudtunk olyat kérni amit nem tudtak volna telesíteni, maximálisan felkészültek minden felmerülő probléma megoldására. A konyha fantasztikus, változatos és igen ízletes ételek közül választhattunk. Az esti szórakozás is megoldott: browning, csocsó, billiárd. Kikapcsolódás céljából üdítő, kell egy kis játék is, hisz a lelkünk mélyén örökké gyermekek maradunk. :D A Wellness részlegen minden megtalálható ami szükséges. A hölgy segítőkész, és aranyos. A tisztaság kifogástalan. A szobák barátságosak, kényelmesek.

hlaszlo167 2016-01-03 19:41

Nagyon jól éreztük magunkat,a wellness részleg szuper volt.EGY volt a gondunk,ha legközelebb meglátogatjuk a hotelt,kérni fogjuk a földszinti szobát.Sajnos lift hiányában meg gondoltuk hogy mikor menyünk le. Tisztelettel,Hécz László és családja.

Wellness Hotel Szindbád
szand mónika 2015-10-28 17:32

Nagyon udvariasak az alkalmazottak a hotelban.A szoba tiszta meleg kellemes. Az ételrk vàlasztékosak ízletesek.

lzoltanne6 2015-01-28 08:45

Nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép a szálloda, nagyon kedvesek a recepciósok. Kellemes meleg volt a szobában,a wellness részleg is nagyon jó, bár -mivel tele volt a szálloda - nehéz volt úgy mennünk, hogy ne legyenek sokan. Nagyon élveztük a két napot. Kértünk vacsorát, finom volt, a választék megfelelő. Csak jót tudok mondani, visszamennénk bármikor!

lzoltanne6 2015-01-27 10:15

Nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép a szálloda, nagyon kedvesek a recepciósok. Kellemes meleg volt a szobában,a wellness részleg is nagyon jó, bár -mivel tele volt a szálloda - nehéz volt úgy mennünk, hogy ne legyenek sokan. Nagyon élveztük a két napot. Kértünk vacsorát, finom volt, a választék megfelelő. Csak jót tudok mondani, visszamennénk bármikor!

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam