Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

ftamara 2019-04-12 07:35

Tegnap érkeztünk haza. 3 éjszakát voltunk 4 és egy 2 évessel. Szuper volt minden. A személyzet nagyon segítőkész, kedves, gyors, lesi minden kívánságunk. A wellnes rész szuper volt. Imádták a gyerekek, teljesen kihasználtuk. A szoba szuper volt, lakosztályt kaptunk. Bowlingoztunk, léghokiztunk. Biciklizni szerettünk volna, de sajnos az eső elmosta a gyerekülèseket így az kimaradt. Első nap nagyon finomakat ettünk, de már a köv. nap vacsora ajánlata nem a legszuperebb volt. Ettől eltekintve bősèges volt. Biztos megyünk még 4x is. :)

judakandi 2017-12-12 16:01

2 éjszakát töltöttünk a szállodában. Decemberhez képest jéghideg szobába érkeztünk meg. Kb. 4 órakor indult be a fűtés.A recepciós hölgy nagyon kedves volt, kaptunk elektromos radiátort amivel sikerült viszonylag meleget varázsolni. A jakuzzikban viszonylag hideg volt a víz. Első nap kapott törölköző 1 használat után jéghideg és vizes maradt, amit már nem lehetett használni. 2. nap reggel 9:30 h-kor a wellness részlegen nem tudtak törölközőt adni, mert még mosásban vannak. Kaptunk helyette egy vékonyka szauna lepedőt és amikor a hölgyet megkérdeztem, hogy du-n szeretnénk visszajönni, ad majd másikat, erre azt válaszolta, hogy vigyük fel a szobába megszárítani, mire én megkérdeztem hol gondolta a hideg radiátoron, erre nem tudott válaszolni. 2. nap is kb. 4-kor indult a fűtés, így du-n esélyünk se volt visszamenni a wellnessbe azzal a lepedővel. A wellness részlegben is hideg volt, az összekötő folyosón, ahol köntösbe a wellnessbe lehet jutni jégverem. A wifi konkrétan használhatatlan volt. Megmutatták hogy kell csatlakozni, de folyamatosan megszakadt az internet kapcsolat. A szoba pókhálós volt és a fürdő büdös. A szállodai részleg recepciósai és a szakács néni rendkívül kedves és segítőkész volt, ami némileg tompította a felháborodásunkat. Ami a lényeg, a három csillag is erőteljesen túlzás. Most voltunk először, de utoljára is.

femreni 2017-11-27 10:13

A szoba elviselhetetlenül meleg volt. Reggelinél a kávé ihatatlan, a "forró" teavíz hideg, amennyiben rántottát szeretne valaki enni külön díj ellenében hajlandóak sütni. A választék a hasonló wellness szállodákét erősen alulmúlja. A wellness 6-ig működött, de már 20 perccel korábban közölte a hölgy, hogy bezár a wellness, távozzunk. Az infra szauna szintén térítés ellenében volt használható. Köntöst nem biztosítottak. A 3,5 csillag erős túlzás.

kjozsefne74 2017-11-14 11:08

Hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában.Segítőkész személyzet,finom ételek,kellemes wellness. Jól éreztük magunkat. Másnak is ajánlani tudom. Üdvözlettel Józsi és Marcsi

pferenc105 2017-10-30 12:16

2 éjszakát 3 napot töltöttünk ott. A személyzet nagyon kedves, és segítőkész volt. A szálloda néhol 4 csillagnak is megfelelt, néhol csak 2-nek. Karbantartásra kevés energiát fordítanak, mint a wellness mint a szoba tekintetében. Hangulatra a wellnessben nem adnak sokat, valami hangulatcsináló világítás pl, a jacuzzi 6 fúvójából csak 2 működött.Fürdőszobába szocis repedezett, törött csempék, fuga hiányzik, van kis szag is, ágy igenerőssen nyikorog, szocis rugós... a televizió viszont nagyon szuper, az kárpótol egy s másért.. Egyik reggelinél nem sikerült pótolni a fogyó ételeket, a reggeli kávé, ami jár az étkezéshez szörnyű. Amugy az ételek nem voltak rosszak, még talán a választékon csiszolhatnának. Jól érezheti ott magát aki akarja, tény, a személyzet kárpótól sok hiányosságért, de, ebbe az amugy olcsó árba van jobb is. Üdvözlettel Ferenc és Orsolya

pbela41 2017-07-03 21:57

Két éjszakát töltöttünk a szállodában. Teljes mértékben elégedettek voltunk a személyzet munkájával, jól felkészült segítőkész recepciós hölgyekkel találkoztunk. Nagyon jólesett a wellness részlegen dolgozó hölgy lelkes tájékoztatása és segítsége mindenben.Külön kiemelnénk az étterem kiváló ételeit, aktív és segítőkész felszolgálóit és a felszolgált ételek minőségi látvány és ízvilágát. Nagyon jól éreztük magunkat,de a tetőtéri szoba lehetett volna sokkal hűvösebb is.Napközben nagyon felmelegedett a szoba és éjszakára sem hűlt vissza a kényelmes hőfokra . A ventilátor nem volt elegendő, szükség lett volna a klímára.Külön meg voltunk elégedve azzal is hogy a 10 órás távozást meghosszabbították 12 óráig.

cagnes49 2016-09-20 15:21

3 éjszakát töltöttünk a szállodában. Az utalványt a gyermekeinktől kaptuk ajándékba az 50. házassági évfordulónkra. A hotel személyzete maximális odafigyeléssel, udvariassággal, kedvességgel tette felejthetetlenné a náluk töltött napokat. Ráadásul a férjemet születésnapja alkalmából, ünnepi keretek között egy tortával is megajándékozták (a születésnapról csak a bejelentkezéskor szereztek tudomást). A szoba is ünnepi ágyazással várt bennünket, és a gyerekeink által rendelt pezsgő is behűtve várt bennünket az érkezéskor. A szobánk kellemes, maximálisan tiszta volt. Az ételek finomak, bőségesek. A szálloda környezete is kellemes, pihenésre, kikapcsolódásra kitűnően alkalmas. Összességében 4 csodás napot tölthettünk itt, amelyet soha nem fogunk elfelejteni, s ez a dolgozók odafigyelésének, kedvességének (is) köszönhető! Köszönjük ezt a szép élményt!

sgyulane21 2016-03-30 08:24

Az ellátás kifogástalan volt. Bőséges választékkal . A köpenyt hiányoltuk-főleg úgy, hogy csak az utolsó nap tudtunk bérelni-bevallva, akkor már feleslegesen. Megértem a kisgyerekeseket- nekem is volt gyerekem : ugyanakkor a gyerekmedencében nem tartózkodik szinte senki - így eléggé korlátozott a medencék használata. Legalábbis tapasztalataim szerint. A tájékozódás eléggé nehéz - táblákkal valóban lehetne könnyíteni ezen. A lépcső használata valóban megterhelést ró : ezen talán annyiban tudnának segíteni, hogy előre tájékoztatnák a foglaláskor - esetleg minimális árengedményt is adhatnának.

ftamara 2016-03-24 07:07

2016.03.20-22-ig töltöttünk ott 2 éjszakát, 3asban, kis babával.. Mindenki nagyon kedves volt, segítőkész. Nagyon tetszett a szoba amit kaptunk. A reggeli és a vacsora svédasztal volt, nagyon jó volt. Az 1 évesnek is mindig találtunk megfelelő érelt. Azt sajnáltuk, hogy ebédelni nem igazán lehetet, nem volt választék. Csinálhattak volna menü összeállítást. Hotelen kívül ebédeltünk. Kicsit labirintusnak tűnt a szálloda. Mire átmentünk a wellness részbe felkellett menni az emeletre, ott át két folyosón, aztán le jó sok lépcsőn. Nem volt ki írva sehol hogy merre kell menni. Sajnáltam, hogy köntöst azt nem kaptunk :(. Viszont wellness törülköző kuponunk volt. A hely kicsi, 3 medence és 2 jacuzzi. A picivel alig tudtunk fürödni. A gyerekpancsoló nem volt felfűtve. Az előttünk lévő gyerekesek is panaszkodtak hogy már 3 napja semmi... Tehát mialatt ott voltunk 1 hete kb. nem sikerült felfűteniük. Így maradt a 33-36 fokos vìz, ami nem a legjobb választás a babának. A medence pici. Ha lent van mindenki nem lehet elférni. Nagyon meleg volt lent, csúszott a járólap, igaz folyamatosan törölték, de így is egy mama elcsúszott. Kaptunk egy 1 óra ajándék bowlingot azt elhasználtuk. Nagyon kedves volt a recepciós fiú, rábízhattuk a babyőrt míg este bowlingoztunk apával egyet. Összességében nem volt rossz, ár-érték arányban jó. Ajánlanám ismerősnek és mennénk is mégegyszer míg kicsi a baba. Addig is elég neki ez az 1-2 medence.

ferzsebet31 2016-02-23 11:53

Csodálatosan üdítő három napot töltöttünk el. A személyzet aranyos, kedves és főleg segítőkész. Nem tudtunk olyat kérni amit nem tudtak volna telesíteni, maximálisan felkészültek minden felmerülő probléma megoldására. A konyha fantasztikus, változatos és igen ízletes ételek közül választhattunk. Az esti szórakozás is megoldott: browning, csocsó, billiárd. Kikapcsolódás céljából üdítő, kell egy kis játék is, hisz a lelkünk mélyén örökké gyermekek maradunk. :D A Wellness részlegen minden megtalálható ami szükséges. A hölgy segítőkész, és aranyos. A tisztaság kifogástalan. A szobák barátságosak, kényelmesek.

hlaszlo167 2016-01-03 19:41

Nagyon jól éreztük magunkat,a wellness részleg szuper volt.EGY volt a gondunk,ha legközelebb meglátogatjuk a hotelt,kérni fogjuk a földszinti szobát.Sajnos lift hiányában meg gondoltuk hogy mikor menyünk le. Tisztelettel,Hécz László és családja.

Wellness Hotel Szindbád
szand mónika 2015-10-28 17:32

Nagyon udvariasak az alkalmazottak a hotelban.A szoba tiszta meleg kellemes. Az ételrk vàlasztékosak ízletesek.

lzoltanne6 2015-01-28 08:45

Nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép a szálloda, nagyon kedvesek a recepciósok. Kellemes meleg volt a szobában,a wellness részleg is nagyon jó, bár -mivel tele volt a szálloda - nehéz volt úgy mennünk, hogy ne legyenek sokan. Nagyon élveztük a két napot. Kértünk vacsorát, finom volt, a választék megfelelő. Csak jót tudok mondani, visszamennénk bármikor!

lzoltanne6 2015-01-27 10:15

Nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon szép a szálloda, nagyon kedvesek a recepciósok. Kellemes meleg volt a szobában,a wellness részleg is nagyon jó, bár -mivel tele volt a szálloda - nehéz volt úgy mennünk, hogy ne legyenek sokan. Nagyon élveztük a két napot. Kértünk vacsorát, finom volt, a választék megfelelő. Csak jót tudok mondani, visszamennénk bármikor!

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x