Fórum
Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció
Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.
Oldalak: | 1 |
sEva212
2019-04-22 20:13
Minden megfelelő volt az ételek finomak voltak, tisztaság tökéletes és a személyzet is nagyon kedves és figyelmesek voltak! Csak ajánlani tudom! |
||
bildiko188
2019-03-19 12:30
A március 15-i hosszú hétvégét töltöttük itt a 3 5éves unokáinkkal és lányunkkal. Családi szobában laktunk, ahol minden felszerelés meg volt. Vállfát és a radiátorokat vettük igénybe a vizes holmik szárításához. Az étterem választéka és finomsága első osztályú. A személyzetről szuperlatívuszokban lehet beszélni. A játszóházban az animátorok által szervezett kokárda készítés, rajzolás, színezés, majd az udvari és vizes játékok, az esti diszkó a gyerekeknek, megint felejthetetlen élményt adott a résztvevőknek. Dicséret Kingának és Leventének. Nekünk csak egy problémánk akadt. A wellness részlegen a mellékhelyiségekben nagyon hideg van, fűtés nincs. Amit még javasolnék, az egy centrifuga beállítása lenne. Összességében az egész család nagyon jól érezte magát, minden szuper volt. |
||
eporteleki
2019-02-19 16:47
Mi nagyon megvagyunk elégedve minden nagyon jo volt a szobák tiszták az ágy nagyon kényelmes és a terasz hangulatos.A személyzet pedig kifejezetten kedves és segítőkész.Csak ajánlani tudom😉 |
||
bmagdolna26
2018-08-11 13:36
A tisztasággal minden rendben, a szálloda személyzetével is meg voltam elégedve, a szobában kellemes hűvös fogadott. Viszont amit hiányoltam, az a hűtő! Szerintem ez manapság már mindenhol alap felszerelés. Az étteremben a felszolgálók kedvesek, barátságosak. Az ételek finomak, bőséges volt a választék vacsoránál. |
||
Aanett11
2016-11-14 09:38
Fantasztikus a szálloda, nagyon kedves személyzet, nagyon finom ételek, tisztaság. ++++ (nekünk volt hajszárító is a szobában, ill. a törölköző szárító is üzemelt, ill. kellemes meleg volt a szobában) |
||
es1020
2016-11-07 14:29
A szálloda kellemes, de értek meglepetések. A tágas fürdőszobában sehol sem volt egy fogas és egy törülközőtartó sem. A törülközőszárítós radiátort nem lehetett bekapcsolni/feltekerni, így az teljesen funkcióját vesztette. Kénytelenek voltunk behozni az erkélyről a műanyag székeket, azon szárítottuk a törülközőket és a fürdőköpenyeket. A szálloda kínál kerékpárbérlési lehetőséget. Mint kiderült, csak férfi kerékpárjaik vannak (!), azok is 2,000 forint/óra árban. Egy háromtagú családnak 5 órára 5,000 forintból tudtam kerékpárt a faluban bérelni. 30 perces masszázs ára 5,000 forint a szállodában. Budapesten mindez maximum 3,000 forint. |
||
kbernadett5
2016-11-02 16:05
A hotel családias hangulatú, nagyon jól éreztük magunkat. Az étterem személyzete kedves, segítőkész. Az étel finom, és változatos. Bátran ajánlom. Köszönjük! |
||
smariann42
2015-07-20 15:46
Jól éreztük magunkat a hotelban. A személyzet az étteremben nagyon kedves és segítőkész volt. A kaja szuper, vàltozatos. A wellness részleg kiváló. Negatívum, hogy sok panasz ellenére sincs hűtő a szobába és a szálloda állítása szerint, ha kérsz kaphatsz nem igaz. Továbbá a wifi elérhetőség csekély. De jól éreztük magunkat. Köszönjük. |
||
gkatalin2
2014-12-31 16:22
Először töltöttük a karácsonyt (5 nap) hotelben két gyerekkel és nem bántuk meg. Szerencsénkre a medencékben sosem volt "teltház", a wellness részleg és a masszázs kifogástalan volt, úgy ahogy a személyzet is. A szoba tiszta, tágas (2 légterű), az erkélyről a Balaton is látható. A délutáni süti és tea különösen jól esett. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mivel pihenni mentünk és nem bosszankodni, így nem volt fontos, hogy a hajszárítót a recepcióról kellett volna elkérni, vagy hogy az ital árak magasak voltak. |
||
|
||
szsolt106
2014-01-28 19:53
Egy hétvégét töltöttünk a hotelban. Többnyire meg voltunk mindennel elégedve. Az étterem kínálata és minősége feledtette velünk azt, hogy az élménymedence vize hidegebb volt mint amennyi ki van írva. Jó, hogy előtte megnéztük a véleményeket a holtelról és vittünk magunkkal hajszárítót. Ez egy ilyen hotelban alapfelszerelés lehetne. |
||
tzoltan116
2014-01-18 13:00
3 napo (két éjszakát töltöttem ott egy barátommal és többnyire megvoltunk elégedve, de a bőséges svédasztalos reggelit és vacsorát kissé túlzásnak tartom,a wellness részlegben a gőzkabinban sikerült elvágni az ujjunkat egy éles csaptelep alkatrésszel és alig találtak sebtapaszt,a recepcion egy autos elsősegélyből sikerült előkeríteni egyet, azt sem kérdezték van-e nagyobb probléma vagy hogy mi okozta a balesetet...semmi....Ja és nagyon figyeljenek a csomagajánlatokra...mert távozás napján amikor ugyanis 11ig eltávozás van felszámoltak nekünk egy ebédet..!!! |
||
halgaboca
2012-12-18 14:14
1 napot töltöttünk a Két Korona Konferencia Hotelben. 3 gyermekkel mentünk, akik nagyon élvezték, hogy 1 éjszakás ott tartózkodás esetén is másnap 2ig maradhattunk még. Nagyon család barát, kedvesek voltak velünk. A wellnes részleg tökéletes, a tisztaság is megfelelő volt. Amit kritikaként elmondhatok, az italárak az étteremben igen magasak, illetve a pótágyon képtelenség feküdni, mert szivacstalan rugó az egész. Minden másról csak jó véleményem van :) Tudom ajánlani. |
||
|
||
GabyKovacs
2012-09-27 21:55
A balatonszárszói Két Korona Wellness hotelben töltöttünk szeptember elején egy csodás hétvégét a párommal. A teraszról ugyan nem láttuk a Balatont, de az üvegfalú liftből pár másodpercig láthattuk. :) A 4 csillagnál elvárható hajszárítót a recepción kérhettük csak, mert nem volt a szoba tartozéka, de ez nem rontotta el a komfortérzetünket, mint ahogy a minibár hiánya sem! Az étteremben változatos és nagyon ízletes választék állt a rendelkezésünkre, bár a 2dl-es narancslé 600 Ft-os díját kicsit sokalltam, de … pihenni mentünk, nem ezen bosszankodni :) A nagyszerű élménymedencés, szaunás wellness részleg az érkezesünk napján meghosszabbított nyitvatartással működött, ami nagyon jól esett. A személyzet minden tagja teljeskörűen segítőkész, kedves és mindig mosolygós volt. Összességében nagyon kellemesen éreztük magunkat, így mindenkinek ajánlom! |
Oldalak: | 1 |
Top 20