Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
1

smarta80 2021-08-25 11:25

Apafej64 2017-09-06 19:43 véleményét teljesen aláírom. Annyi különbséggel, hogy mi kerékpárt is vittünk, és szuper gyorsan elértünk mindenhová a szálloda mellett induló kerékpárúton.

Morazel 2020-02-03 14:01

Hi, I'm James Harrison a 23-year-old student, now I'm working as SEO, SEA, SMM freelancer, studying at Technische Universität München (TUM). I'm very experienced in copywriting, especially of related to essay writing services. Visit my site: https://ukbestessays.org/

Apafej64 2017-09-06 19:43

A Hotel egy modern, szép épület, egybeépítve az uszodával a város külső részén, csendes környezetben. A városközpont 5 perc kocsival, ki lehet bírni. Az étkezés bőséges és változatos svédasztalos rendszerű, a szolgáltatás kifogástalan, a szobák tiszták, az ágy kényelmes, a személyzet udvarias, és együttműködő. Simán hozzák a 4 csillagos szintet. Ár-érték arányban is rendben van. Talán a welness részleg lehetne kicsit nagyobb, de összességében tényleg nagyon meg voltunk elégedve.

Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x