Fórum

Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, a "Regisztráció" gombra kattintva megteheti.
Regisztráció


Regisztrált felhasználóink a képernyő felső részében található bejelentkezés ablakban léphetnek be. A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a fórumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

Oldalak:
123456...

hferenc117 2019-09-23 08:31

A korábbi hozzászólásokhoz csatlakozva, a személyzet kedves,segítőkész,az étkeztetés tökéletes.Azért volt két problémám. Megérkezésünkkor a szoba szinte szauna volt.Az ablakot nem lehetett használni. Ezt jeleztem a recepción.Sajnos nem történt semmi.Rendelésemkor leegyeztettem, milyen ággyal kérném a szobát.Evvel azért könnyebben együtt tudtam élni. Ezektől eltekintve tökéletes volt a hétvégénk.

tgabor147 2018-01-09 02:15

Gyermekeimmel és édesanyámmal töltöttünk itt 3 nagyon kellemes napot. A személyzet készséges és udvarias volt - az ételek finomak és változatosak. A wellness részleget is nagyon kedveltük - a jacuzziból igazából 2 kéne (vagy egy nagyobb). Az ár-érték arány abszolút a színvonalnak megfelelő, egyedül a "parkolási díj" kissé kellemetlen meglepetés.

bzsolt211 2017-12-30 09:28

Előnyök:reggeli vacsora finom és bőséges választék.Medence nagy,személyzet segítőkész.Masszázs remek.Hátrányok:jakuzzi kicsi, lehetne belőle több és állítható szabályozható jakuzzi,nem kell állandóan működnie.

jlaszlo74 2017-11-06 09:15

Nagyon jól éreztük magunkat a szállodában. A személyzet kedves, segítőkész, de nem tolakodó. A wellness részleget is egy bottal járó mozgássérült is könnyen tudja használni. Az étterem kifogástalan, csak ajánlani tudom a szállodát! Biztosan megyünk máskor is.

kaniko132 2017-11-05 19:10

Nagyon jól éreztük magunkat! A kilátás gyönyörű, a személyzet kedves, a pincérek segítőkészek, az ételek finomak és választékosak! A masszázst mindenkinek csak ajánlani tudom! Szuper volt!

mth70389 2017-10-09 21:29

Köszönjük!

kuslitsl 2017-10-09 10:03

Elég sok szállodában voltunk már, így van összehasonlítási alap. Az biztos, hogy ez a szálloda nem négycsillagos. Egyrészt mert kopott és koszos. Ebből az első pénz kérdése, remélhetően, ha az lesz, változtatnak rajta. A második viszont csak szervezettség, ellenőrzés és igényesség kérdése. Egyszerűen takarítani kéne. Az étterem ablakai pókhálósak, óriási pókokkal - belülről... Másrészt a személyzet egyik fele retro, a másik fele tanulatlan és tájékozatlan. Pl. az étteremben arra a kérdésre, hogy milyen sör van, azt a választ kaptam: "hát ez jó kérdés". Az étterembe belépéskor mindenhol kérdezik a szobaszámot, itt is. Ezzel nincs is vaj, de azzal igen, hogy amikor megmondom, akkor azt válaszoljál: "láthatnám a szobakártyát?" Tulajdonképpen ki is kérhettem volna magamnak ezt a bizalmatlanságból fakadó udvariatlanságot, de inkább nem tettem szóvá a dolgot. Ilyet még életemben nem tapasztaltam, ez nagyon kellemetlen érzés a vendégnek és nem igazán ajánlom a szállodának a jövőben. Egyszerűen azért, mert nincs abban a helyzetben, hogy ezt (is) megtehesse: amelyik szálloda kopott és koszos, annak személyzete legalább mosolyogjon reggeltől estig és keresse a vendég kívánságát! Itt azonban erről szó sem volt. Az uszodában dolgozó hölgy és úr szintén megdöbbentő volt. Belépve a medencerészbe, átléptük a lábmosót, mire a két kolléga azonnal felszólított, hogy lépjünk bele. Tudom én, hogy a lábmosó használata mindnyájunk érdeke, csak éppen ebben a szállodában olyan volt a helyzet, hogy nem igazán akaródzott azt megtenni. Egy lábmosót folyamatosan kell leereszteni és folyamatosan kell pótolni a friss, tiszta vizet. Itt a kintről bejött papuccsal együtt léptek bele az emberek, az állóvízzel teli, nem tisztított lábmosónak nevezett részbe. Nem éppen követendő megoldás ez egy olyan szállodától, amely magát négycsillagosnak minősíti. Az étkezés teljesen hasonló színvonalú volt, mint az eddig leírtak. A pincérnő tájékozatlan, másnap egy másik pincér rossz névre, rossz tételt írt és hozta aláíratni a számlát... Az ételek kb 20 éves divatot követnek: nagyon (de tényleg nagyon) zsíros levesek, kiszáradt rántotta, retro vajas-krémes édességek. A szállodának fejlődni kéne minden szempontból. Becsapás a négycsillagos minősítés, a reklámszöveg, a tájékoztatás. Nem ajánlom senkinek.

bkatinka2 2017-10-09 08:43

A szálloda inkább 3 csillagos színtű így ha valaki erre készül nem érheti csalódás :) A wellness részleget szerettük, mert szerencsénk volt, alig voltak hiszen nagyon pici. A masszázs fantasztikus volt, csak ajánlani tudom! A szoba szerintem olyan, amilyennek megépítették őket anno, teljesen retro fíling de a célnak megfelel. Sajnos az ajtó annyira régi, hogy a küszöbön árad be a fény ami még nem is lenne baj, de a hang is, így reggel már 6-kor keltünk éjjel pedig többször is felkeltünk, amikor vendégek kacarászva, hangoskodva vonultak a folyosón. A szobánkból a panoráma győnyőrű volt. A szálloda nem tehet róla hiszen ebből élnek, de az ott vendégeskedő (Szlovák? Szlovén?) csoportok viselkedése számunkra kellemetlen volt, "szerencsére" legalább napközben nyugalom volt. Az étterem kínálata elfogadható ( hangsúlyozom 3 csillagos szinten :) ), nekem vegetáriánusként elég egysíkú volt a táplálkozásom de a férjem változatosan tudott étkezni. Mi szerintem nem megyünk többet de elképzelhető, hogy - főleg nyáron a saját strandnak köszönhetően - kellemes lehet az ott tartózkodás.

nzs64 2017-10-02 09:40

Kellemes környezet, udvarias személyzet, finom ételek. Nagyon jól éreztük magunkat.

Sanyikó 2017-09-12 11:45

A férjem születésnapját ünnepeltük ebben a hotelben,ahol a 12.emeleti panorámás szobát kaptuk meg.Az ablak csak bukóra volt nyitható,ami egy klausztrofóbiás vendégnek frusztráló volt.A szolgáltatások színvonala egyébként megfelelt az elvárásainknak, de a születésnapi köszöntést hiányoltuk.

trobertne2 2016-11-02 07:05

Aki kikapcsolódni vágyik mindenképp keresse meg a szállodát. Udvarias, nem tolakodó személyzet, tiszta szobák, közös terek jellemzik. Az uszoda, a wellness, a masszázs és a konditerem az aktív kikapcsolódni vágyóknak remek. A szobákból a látvány az őszi balatoni tájra leírhatatlan. Összességében szuper 3 napunk volt itt!

vkrisztina109 2016-10-10 07:45

Szuper volt minden,nagyon finom és bőséges ellátás, udvarias személyzet. Nagyon megérte eljönni!

slaszlo153 2016-08-10 10:43

Ahogy a cím is mutatja alapvetően meg voltam elégedve mindennel, ha értékelnem kéne akkor az 5-öst megkapná a szálloda, kivéve két dolog ami egy kicsit zavart mégpedig a tisztaság és a kaja. 1. Kaja : a minőséggel nem volt gond de azzal igen, hogy szinte minden nap ugyan az volt reggelire vacsorára egy kis változtatással, hogy ne legyen annyira feltűnő. Egy kicsit több fantázia kéne kaja terén. Példát lehetne venni a Karos Spa hotel kínálatából. 2. Tisztaság. : Hát ezzel már egy kicsit több gond volt. Mikor bementünk a feláras Balatoni panorámás szobánkba olyan mocskos volt a szőnyeg, hogy alig mertem kilépni a cipőmből. A fürdőszobában a csaptelepek, + kád + mosdótükör annyira vízköves és penészes volt, hogy az már gáz. Az uszoda vize is elég zavarosnak tűnt nekem. Ezekre kérném egy kicsit figyeljenek oda jobban a jövőben.

raniko23 2016-07-04 18:27

Senki ne aggódjon a sok negatív értékelés miatt,àltalàban alaptalanok. Csodàs hétvégét töltöttünk el 2 gyerkőccel,remek volt!!! Köszönjük Ramadások!👍👍👍

Hunguest Hotel Bál Resort
smaja2 2016-04-05 10:16

A tavaszi hetvege Balatonalmadiben - szuper volt

Hunguest Hotel Bál Resort
Szemlélet Esztékás 2016-03-03 12:19

Szép, tiszta szálloda, az ellátás jó és bőséges volt, ajánlom mindenkinek.

Hunguest Hotel Bál Resort
hjozsef142 2016-03-03 11:53

KELLEMES, TISZTA KÖRNYEZET ÉS KITŰNŐ ELLÁTÁS. AJÁNLOM MOSOKNAK IS.

Hunguest Hotel Bál Resort Hunguest Hotel Bál Resort Hunguest Hotel Bál Resort Hunguest Hotel Bál Resort Hunguest Hotel Bál Resort
kemil4 2016-02-03 18:47

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk Balatonalmádiban! A szálloda szép tiszta, az reggeli és vacsora bőséges és finom volt. A wellness kicsit szűkös ennyi embernek, bár az úszómedence nagyon jó :) A személyzet kedves és segítőkész. A környék még télen is nagyon szép! Sikerült rendesen kipihenni magunkat és feltöltődni, szerintem még visszamegyünk :)

krobert111 2016-01-05 12:44

Egy remek hétvégét töltöttünk el a szállodába, a panoráma remek a szobák tiszták az ételek finomak és választék is volt bőségesen! A wellnes területét és a jakuzzi méretét keveseltem, ötletként a medencéből választanák le jakuzzinak valót sőt még látványelemeket is beépítenék! Ŕóbert

smihaly59 2015-11-18 17:28

A szoba lelakottság érzését keltette (koszos tapéta, szakadt függöny), gondolom a nyári idény után még nem volt idő minden szobát "rehabilitálni". Ez még bele is fért az akciós, remek kilátású szobaárba, de a poloskák már kicsit zavaróak voltak + egy ajtó a szobában, ami egy másik helyiségbe nyílt, de nem tudtuk hová,(éjszakára nem vártunk senkit, aki hívatlanul betoppan az általunk nem kontrollálható ajtón). Az ellátás, és a választék bőséges, a személyzet udvarias volt. Lenne azért egy kérdés: egy négy csillagos szálloda szobaárába nem fér bele a parkolási díj? Pitiáner, főleg úgy, hogy duplán akarták felszámolni!(elutazás előtti este rendeztük a számlát, másnap a szobakártya leadásakor, amit már a párom intézett mégegyszer felakarták számolni a parkolást. Duplán pitiáner!!!

Oldalak:
123456...

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam