Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Kellemes pihenés Cserkeszőlőn" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
vfrigyes2 2019-01-21 17:01
Alapvetően tetszett a hotel és szívesen visszamennénk legközelebb is. Az épület komplexum egy parkot foglal körbe. Ahol nem csak a Napsugár hotel, hanem ha jól láttam más hotel és lakópark is helyet foglal. Az étterem ezen parkon keresztül sétálva közelíthető meg. Forrás étterem a neve. Az étteremmel szemben van egy gyalogosátkelő és onnan lehet megközelíteni a cserkeszőlői fürdőt. Tehát, ha valaki pl. reggeli után a fürdőbe akar menni, akkor célszerű magával vinni a fürdőbe szánt táskát, egyebeket is. A hotel szoba, nagyon szép és jól felszerelt. Külön érdekessége a hotelnek, hogy saját gyógyvízzel rendelkezik. A fürdőszobában van egy plusz csap, aminek segítségével saját külön kis gyógyfürdőt varázsolhatunk magunknak. Ugyan apartman hotel, de az apartmanokban kialakított főző sarkot nem lehet használni. A tájékoztatás szerint, hatóságok nem engedélyezték ezt. Van (legalább is mi szobánkban volt) egy nagy hűtőgép. Viszont az előbbi okok miatt nincs eszközökkel felszerelve a főzősarok. Ezt nem negatívumként írtam, mi egyáltalán nem akartuk használni a konyhát, hiszen félpanziós ellátást kértünk. Ezzel áttérnék a már említett étteremre. Azt gondolom, hogy az étterem hozta az elvárható színvonalat. Semmi különleges nem volt benne, de az ételek jók voltak. Étkezés svédasztalos volt. Vacsora két leves, három főétel és egy desszert választékából állt. Én a savanyúság és saláta sarkot kicsit szegényesnek találtam. Reggeli a szokásos felvágottak mellett rántotta, virsli egyebek. Ami nem tetszett az az üdítő ital automata. Háromféle közül lehetett választani, én kettőt kóstoltam, de lényegében enyhén ízesített víz jött mindegyikből, szóval inkább áttértem a teára. Mivel most a téli időszakban voltunk így nem tudtuk annyira élvezni a park és az ezen a részen található medencék adta lehetőséget. Azonban a nyári időszakban ezek is remek kikapcsolódási lehetőséget nyújthatnak.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam