Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Négycsillagos hotel" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
femoke6 2018-08-13 10:34
A szálloda parkja nagyon szép,látszik hogy rendben tartják.Kár hogy egy rendezetlen, mezőgazdasági épületekkel teli környezetbe illeszkedik.A szálloda kitáblázása más-más irányt mutat,nem egyértelmű.A szobák és a wellness részleg tiszta,megfelelő,a fürdőszobai mosdót és rakodórészét kicsinek találtuk. Érkezésünk napján a vacsora nagyon szegényes választékú volt, nem töltötték fel időben a kiürült edényeket. A választék a többi napokon sem bővült,reggelinél hiányoltuk a péksüteményeket.A pincérek segítőkészek, figyeltek az asztalokra, de az ételek utántöltése lassú volt.Nekem kicsit csalódás volt, többet vártam egy négycsillagos hoteltől.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam