Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "fejes7" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
frita17 2018-07-21 19:07
Négy éjszakát töltöttünk a Balneo Hotelben. Ami nagyon jó volt, az a wellness, élveztük minden percét. Az étkezésekkel és a kiszolgálással is elégedettek voltunk, választékos és finom volt minden. Ami biztos, hogy időben kellett érkezni, mert a pótlásra gyakran sokat kellett várni, pedig a gyakorlatukat töltő tanulókkal együtt igen sok pincér volt minden étkezésnél. Ami viszont negatívum, az a szoba és a fürdő. Hárman voltunk felnőttek, de a szoba átlagos két ágyra tervezett méretéhez képest a harmadik "tábori ágy" már alig fért el, különösen, hogy a kis asztal és a fotel is még a szobában maradt... A fürdőszobára már ráférne a felújítás. A zuhanyfülke elhasznált, törött, a WC olyan magas, hogy felnőtt létünkre nem ért le a lábunk. A víz még a papírt sem vitte le... A mosdó többször eldugult... A folyosói szőnyegekre is ráférne már egy csere. A TV-ben két napon sem volt adás a szolgáltató hibájából??? Folyamatos felújítással és karbantartással méltó lenne a 4 csillagra és a magasabb pontszámra!
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam