Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Colosseum Hotel - Mórahalom" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
hmihaly27 2018-01-11 10:21
Bátran ki merem jelenteni, hogy a legjobb szálloda ahol eddig voltunk! Fiatal pár vagyunk, de ugyanolyan tisztelettel kezeltek minket, mint az idősebb vendégeket, nekem ez volt talán a legszimpatikusabb dolog. A szoba nagyon tiszta, rendezett volt. Nagyon igényes az egész hely kialakítása. Minden egyszerűen elérhető köntösben és papucsban. A Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe is a wellness részlegből lehet át sétálni. Habár a fürdőben csak egyszer voltunk, mert a wellness részlegben mindent megtaláltunk amire szükségünk lehetett. A wellness részleg hivatalosan 20 óráig van nyitva, de mi ott ültünk a jacuzziban még este 10 órakor is és nem mi voltunk az utolsók akik távoztak. Ebből is látszódik, hogy mindent megtesznek a vendégekért. A reggeli és a vacsora svédasztalos volt. Annyira gusztusos ételeket kínáltak, hogy alig tudtam választani. A pincérek előtt is le a kalappal, mert nem sokáig volt üres tányér az asztalunkon, pedig volt vendég bőségesen. Gondolkozás nélkül megérdemlik a 10-es értékelést!
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam