Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Értékelés" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
klaszlo512 2017-12-18 17:51
A szálloda szép, tiszta, mindenhol hangulatos. Sajnos a kiszolgáló személyzet nem igazán ismeri a vendéggel való helyes bánás módot, vendég szeretetet és sajnos a köszönést sem. Kivétel egy magas fiatal ember és egy fiatal szőke hosszú hajú hölgy. Nos ők nagyon kedvesek és illedelmesek voltak. A vacsoráknál illendő lenne az asztaloknál kancsóban ivóvizet tárolni. Egyébként nagyon finom, ízletes, igazi házias ízek jellemzik az ételeket. Kellemesen meleg fogadott mindig. A takarító néni is roppant kedves, készséges. Tusoláskor a víz nagyon nehezen beszabályozható. Köszönjük, jól éreztük magunkat.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam