Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "wellness hotel Szimbád" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
judakandi 2017-12-12 16:01
2 éjszakát töltöttünk a szállodában. Decemberhez képest jéghideg szobába érkeztünk meg. Kb. 4 órakor indult be a fűtés.A recepciós hölgy nagyon kedves volt, kaptunk elektromos radiátort amivel sikerült viszonylag meleget varázsolni. A jakuzzikban viszonylag hideg volt a víz. Első nap kapott törölköző 1 használat után jéghideg és vizes maradt, amit már nem lehetett használni. 2. nap reggel 9:30 h-kor a wellness részlegen nem tudtak törölközőt adni, mert még mosásban vannak. Kaptunk helyette egy vékonyka szauna lepedőt és amikor a hölgyet megkérdeztem, hogy du-n szeretnénk visszajönni, ad majd másikat, erre azt válaszolta, hogy vigyük fel a szobába megszárítani, mire én megkérdeztem hol gondolta a hideg radiátoron, erre nem tudott válaszolni. 2. nap is kb. 4-kor indult a fűtés, így du-n esélyünk se volt visszamenni a wellnessbe azzal a lepedővel. A wellness részlegben is hideg volt, az összekötő folyosón, ahol köntösbe a wellnessbe lehet jutni jégverem. A wifi konkrétan használhatatlan volt. Megmutatták hogy kell csatlakozni, de folyamatosan megszakadt az internet kapcsolat. A szoba pókhálós volt és a fürdő büdös. A szállodai részleg recepciósai és a szakács néni rendkívül kedves és segítőkész volt, ami némileg tompította a felháborodásunkat. Ami a lényeg, a három csillag is erőteljesen túlzás. Most voltunk először, de utoljára is.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam