Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Nyugdijas csomag" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
klaszlo510 2017-10-20 08:20
Mi a nyugdijas csomagot foglaltuk le. Nem vagyunk nagy igényüek, igy a szoba a kopott bútorzattal megfelelt. A fürdőszoba szintén elfogadható volt. Négy éjszakát voltunk, de ezért még nem járt fürdőköpeny. A kábeltévé választék szegényes, csatornák zajosak, egyeseknél nem is volt hang. A wellness részleg valoban szegényes, de nekünk a gyógyvíz megfelelt. A konyha választék nem nagy, de az ami volt a finom volt. A személyzet udvarias, segítőkész. De egyes szolgáltatásokat maguktól nem ajánlják, föleg aturisztikai szempontból fontos lehetöségeket. Összességében nekünk, mint nyugdijasok az ár érték arány elfogadható volt. (4 éj/5nap félpanzió adóval együtt 56 ezer).
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam