Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Aqua Hotel Termál" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
keniko42 2017-10-19 17:02
A hotelt 3*-ra tartják, de nem sikerült megfejtenünk, hogy ez hogyan lehetséges. Már az érkezéskor visszafordultunk volna. A szobánkban a wc-t mi magunk takarítottuk ki, mert a takarítónők igen felszínesen dolgoznak. Délután 2-ig, szigorúan, ugye. Igazi szocreál hotel. Az ételek többsége fagyasztott alapanyagokból kreált valami volt, és a "legjobb" az volt, amikor közölték a pincérek, hogy az italokért ott kell készpénzben (csak is abban!) fizetnünk, ugyanis: "Nem egy cég!" Pedig félpanzióra fizettünk be. Már sok helyen volt szerencsém wellnessezni, de még egy ilyen pocsék helyen sosem jártam. A wellness részleg pedig jelentéktelen. Az egyik szauna nem is működött, a kettő közül, és volt még egy kis kacsaúsztató, amelynek nem sok funkcióját láttuk. Mivel még csak nem is pezsgett. Leharcolt, koszfészek az egész. Egyedül a masszőr volt jó. Ezért adok 1 pontot. Csalódottan távoztunk, és elmondtuk volna az építőjellegű kritikánkat, de nem kérdeztek tőlünk semmit. 60 ezer Ft-ot egy ezerszer jobb helyen költöttünk volna el, 2 éjszakáért. Remélem a vezetőséghez eljut a véleményem és tesznek valamit a hotel színvonalassá tételéhez, mivel eme ár-érték arány csupán az igénytelen osztrák és szlovák szomszédainknak felel meg.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam