Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "A SZÁMLÁZÁS KICSIT FURCSA" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
aattila41 2017-08-02 16:20
Tulajdonképpen nem tudok rosszat írni a szállodáról, bár nrem tudom mi volt a szuperior szoba és más (már látogatott) szálláshely standard szobája közötti különbség. Nagyon furcsálltuk viszont azt a gyakorlatot, hogy a számla összegét előre kérték. Ilyet még nem tapasztaltunk. Az is furcsa volt a számlázási rendszerükben, hogy 23. tól 26.-ig voltunk a szállodában mégis 4 éjszakát számoltak. A fizetendő összeg stimmelt, csak a 4 éjszakát nem értettük. (szerintüK ilyen a számláézási rendszer). Ha a NAVNAK megfelel nekem is.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam