Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Wellness hétvége értékelése" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
pbela41 2017-07-03 21:57
Két éjszakát töltöttünk a szállodában. Teljes mértékben elégedettek voltunk a személyzet munkájával, jól felkészült segítőkész recepciós hölgyekkel találkoztunk. Nagyon jólesett a wellness részlegen dolgozó hölgy lelkes tájékoztatása és segítsége mindenben.Külön kiemelnénk az étterem kiváló ételeit, aktív és segítőkész felszolgálóit és a felszolgált ételek minőségi látvány és ízvilágát. Nagyon jól éreztük magunkat,de a tetőtéri szoba lehetett volna sokkal hűvösebb is.Napközben nagyon felmelegedett a szoba és éjszakára sem hűlt vissza a kényelmes hőfokra . A ventilátor nem volt elegendő, szükség lett volna a klímára.Külön meg voltunk elégedve azzal is hogy a 10 órás távozást meghosszabbították 12 óráig.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam