Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Nem hétköznapi ajánlat Egerben" témához eddig érkezett hozzászólások:
Hunguest Hotel Flóra Hunguest Hotel Flóra
Oldalak:
1
M.aniko 2017-03-03 11:14
Harmadik alkalommal pihentünk a Flórában. Nagyon vártuk már a mostani alkalmat is. A párommal érkeztünk, hogy a jól megérdemelt kikapcsolódásban legyen részünk. A szoba tiszta és kényelmes volt. Az étkezésekben sajnos találtunk egy-két negatívumot. A svédasztalos kiszolgálás korrekt volt, viszont a javasolnám, hogy egy picit változatosabb lehetne a kínálat. A wellness részlegnél volt a másik számomra fontos negatív tapasztalás, hogy a medencék rettenetesen túl voltak klórozva. Lehet, hogy én vagyok érzékenyebb, de élvezhetetlenné tette, hogy folyamatosan kaparta a torkomat a nagyon erős klór szag. Mindent összevetve kellemes 4 nap 3 éjszakát töltöttünk itt. Remélhetőleg a kritikákat megszívleli a vezetőség, mert egyébként nagyon kedveljük a hotelt! Köszönjük
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam