Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "3 éj 4 nap" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
pakos17 2017-02-01 18:47
Első körben a classic szobára foglaltunk egy baráti párral.Érkezés után,mikor megláttuk a szobát,elgondolkodtunk hogy maradjunk e. A recepciós hölgy nagyon megértő és segítő kész volt,miután a problémánkat megosztottuk vele.Felajánlottak standard felszereltségű szobát,igaz felárral,de ez már sokkal jobb színvonalú volt.A személyzettel maximálisan megvoltunk elégedve.Egy hajszáritó a szobákba jó lenne,és az erkély ajtó szigetelését ha megoldanak nagyon jó kis hely lenne.Aki classik szobát foglal, az inkább egy diák szálló színvonalra számítson.A welness részlegben nem voltunk.A reggeli eléggé egyhangú,de finom volt. Öszességében ennyi pénzért van jobb is.De érdemes rászánni még 10-20000ft-ot pluszba és a szinvonal ég és föld.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam