Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Szilveszter" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
gviktoria3 2017-01-03 18:45
Mivel mi nem kisgyerekkel mentünk, így sokszor elviselhetetlen volt a gyerekzsivaj,a tömeg és a rohangálás. Pihenni ezáltal lehetetlen. Az étteremben kész frász végigmenni a tányérral az asztalig, vagy hasra esik az ember egy gyerekben vagy kiveri a kezéből az ételt. Egyszóval csak és kizárólag kisgyerekeseknek ajánlom, nekik tökéletes. A fürdőnél pedig alapvető probléma, hogy az utcáról is bejövők miatt állandó a tömeg, nincs leválasztott rész a hotelben lakóknak, ezt nyáron is tapasztaltuk. Gondoltuk télen jobb a helyzet. Ezeket összevetve irreálisan drága a szálloda. a szilveszteri programnál viszont senki sem közölte előre, hogy kétfajta "műsort"rendeznek, így ott találgattuk, hogy melyikre is fizettünk be.... Legközelebb biztos mást keresünk.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam