Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Hosszú hétvége két gyerekkel" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
gkrisztian24 2016-11-07 09:28
Rendszeresen 4*+ és 5*-os szállodákat szoktunk felkeresni, amikor pihenni megyünk a családdal. Extra igényeink nincsenek, egyszerűen csak kényelmesen szeretnénk pihenni gyerekbarát szállodákban. Mindent összevetve a szálloda egy erős 4*-os minősítést kaphatna, az ötödik csillagot nem adnám meg. Kezdem a pozitívumokkal. - A szálloda személyzete rendkívül udvarias és előzékeny, az öltözet és a viselkedés kifogástalan. A recepcióstól kezdve a felszolgálókon keresztül a takarító személyzetig látszik, hogy komoly soft skill tréninget kaptak. - Mi egy deluxe szoba vendégei voltunk, a berendezés színvilága, a bútorok állapota kiváló volt. Az ágyon kemény a matrac, ami nekünk kifejezetten jó volt, talán másnak nem fog tetszeni. - A Wifi kiépítettsége az egész szálloda területén megfelelő, az infrastruktúrát hozzáértő szakemberek tervezték, a hotspot-ok nem gagyi kínai gyártmányok, a bridge-ek kiválóan végezték a dolgukat. A sávszélesség elérhető kapacitás függvényében 1-3 Mb/s, ami már online filmnézésre is alkalmas. Mi például tableten néztünk tv-t, mert sajnos nem volt az a csatorna, aminek a műsorát vártuk. - A fürdőszoba tiszta, igényes, a sampon és tusfürdő Dove márkájú. Sokan panaszkodtak a zuhanyra, nekünk nem volt vele problémánk. - A wellness rész tiszta volt, az öltöző és zuhanyzó kifogástalan. Néhány fejlesztendő résszel folytatnám. - A LED technológia valóban nagyságrendekkel költséghatékonyabb, viszont a hideg-rideg fényével elrontja az összhatást. A szálloda berendezéséhez a LED megvilágítás nem illik, teljesen kinyírja azt a meghitt hangulatot, amit a berendezés ad a látogatóknak. Ennek eklatáns példája a folyosó, ahol a halogén meleg fénye illene a foglalatokba. - Az ételek minősége jó volt, a választék viszont kevés egy 5*-os színvonalhoz. - A wellness rész hétköznapokon 11 és 13 óra között zárva van, ami talán a legnagyobb csalódás volt a szállodában. Kérem a management-et, ezt vizsgálják felül. Köszönöm. Gutay Krisztián
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam