Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Hotel Narád értékelése" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
tferencnE21 2016-08-30 10:42
Három éjszakát töltöttünk a Hotel Narádban és nagyon jól éreztük magunkat. Sok helyen voltunk már, de ez viszi a pálmát! Gyönyörű a táj, jó a levegő / bár ez nem a szálló érdeme/. A wellnes részleg nagyon jó volt, mert nem volt tömeg. Az étkezés viszont nem üti meg a 4 csillagos szintet, elég kicsi a választék, nem elég izletes, hiányoltunk legalább egyféle főzeléket/ sok gyerek volt/. A desszertnél nem is lehet választékról beszélni, az első két napon csak rétes volt, a harmadik napon a rétes kibővült küllemre másféle de ízben egyforma falatkákra. A reggelik teljesen rendben voltak. Én is egyetértek azokkal, akik kifogásolják a fürdőszoba berendezés elhelyezését. 158 cm magasságom lévén, még a fejem tetejét sem láttam a tükörben, de még a pipere tükröt sem tudtam használni. Összességében jó volt és azt hiszem ha tehetjük visszamegyünk.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam