Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Laroba" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
bzsolt191 2016-08-20 09:03
Két éjszakát voltunk a hotelben. Összességében jól éreztük magunkat. Pár apró érthetetlen dolog furcsa volt egy négy csillaggal jelölt szállodához képest. Előleget kértek, melynek beérkezését írásban ígérték visszaigazolni, de ez "technikai" hiba miatt elmaradt. Az ágykeret nagyon szerencsétlen konstrukció, lecsúszik róla a matrac. ( a matrac minősége viszont nagyon jó). A wellnessben hangosan egy rádió állomást "kellett" hallgatnunk, még a pihenőben is, ami miatt pont a pihenés nem volt lehetséges. Itt leginkább relaxációs zenét vár az ember. A vizes palack hiányzott a tisztított viz adagolóból mind a harom nap. 4 csillagos hotelben a legtöbb helyen még citromos vizet is bekészítenek. Megérkezéskor elmondta a kedves recepciós hölgy, hogy a sókamrát ingyen használhatjuk, másnap a másik is elmondta. Bementem a sókamrába és a párologtató szét volt szedve és nem működött, amiről a személyzet nem tudott. (??) Párologtató nélkül meg nem ér semmit. Szerintem sokat dobna az érzésen, ha a wellnesben fél óránként megkérdeznék, hogy akarunk e valamit inni. Hangsúlyozom, 4 csillagos hotelről van szó! Ha kértünk valamit, nagyon kedvesen segítettek, de néha az volt az érzésem, hogy pont a vendég zavarja a személyzetet. A szobánk bejárati ajtaja felett tenyérni penészfolt volt. A wellness és a bejárata közötti folyosón más a padlólap. Ha kijöttem a wellnessből a vizes papucsom mindig megcsúszott a másfajta kövön. Apróság? Igen, de kirakhattak volna egy táblát, hogy csúszik, mert pl egy gyerek vagy nyugdíjas simán hanyattvágódhat, nem számít rá az ember. Az étkezésnél nincs kitéve közvetlen az ételek elé az étel neve. Magasan van egy a4es lapon összesítve. Nem volt mindig egyértelmű, hogy melyik melyik. (Egy külföldinek szerintem még inkább) A meghírdetett ingyen wifi folyamatosan leszakadt a hálózatról. 1000 HUF alatt nem lehet kártyával fizetni. (? Piti dolog, egy négycsillagos hoteltől) (egy sört akartam inni kijelentkezés után és nem volt nálam KP) Szóval az apróságokat leszámítva - amin szerintem odafigyeléssel egy pillanat alatt lehet a kényeztető érzést emelni - nagyon jó a hotel. Szép maga az epület, a szobák is. A wellness nekem nagyon tettszett, jól felszerelt. Az ételek finomak voltak és olyan jól laktunk reggel, hogy vacsoráig kibírtuk. A vicces pincér jól jött kaja előtt és közben.:) Köszönjük Laroba, ajánlanám másoknak is! B.zsolt
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam