Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "4 napos pihenés" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
szoltan270 2016-07-14 08:57
Kellemes 4 napot töltöttünk el a szállodában. A vendéglátás és az ellátás minősége kifogástalan. Az ételek minősége és a választék remek. Az étterem zárása előtt 20 perccel is teljesen feltöltötték a tálakat. A felszolgálók gyorsak, ügyesek és kedvesek.Bármely 4*-os szálloda éttermével felveheti a versenyt. Az épületre ráférne már egy felújítás, de a szobákkal minden rendben volt (klíma, hűtő, erkély, fregoli). Mivel ragyogó idő volt, így teljes mértékben ki tudtuk használni a gyönyörű kert és a hatalmas külső medence lehetőségeit. Rossz idő esetén a wellness vélhetően kicsi lenne, viszont a sodró medence egész éven át üzemel. Egyetlen hiányosság, hogy ha reggel 7-kor nem mentünk le napozóágyat foglalni, akkor később már nem biztos, hogy volt hova leülni! Pozitív viszont, hogy valamennyi napozóágyhoz laticelt is adnak. Összességében a szálloda tökéletesen megfelelt az elvárásainknak. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam