Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Novák Laura" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
nlaura4 2016-05-30 13:07
A Hotel nagyon jó, hogy a parton van, nagyon szép a kilátás szinte az összes szoba a Balatoni kilátást nyújt. Mi a nyugati oldalán voltunk, így reggel nem sütött oda a nap, és a naplemente csodás volt az erkélyről. A személyzet egy kivételével kedves volt. Lehetne a vacsora este 22-ig, vagy igény szerint későbbre tehető. Hiába szóltam, hogy pénteken később érkezünk elfelejtették közölni, hogy vacsora így nem lesz de azért fizessem ki. Továbbá semmilyen tájékoztatást nem tudtak adni arról, hogy mégis honnan tudnánk este fél 10kor rendelni, vagy a közelben hol tudnánk megvacsorázni. Nem is igazán érdekelte az esti recepcióst a problémánk. Elutasító volt. A reggeli lehetett volna picit jobb minőségű és a kávé azonkívül, hogy túl vizes sötét lötty, nem levesesbögrébe való. A vacsora szombaton egészen jó volt. A tisztaság... hát igen... por, fura foltok... a wc folyatott. Én tuti levennék egy csillagot. Oda többet nem megyünk.Jól értékelhető kép csak az erkélyről megtekinthető kilátásról készült sajnos. A hotelről pozitív egyéb kép nem.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam