Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Galyateto" témához eddig érkezett hozzászólások:
Hunguest Grandhotel Galya Hunguest Grandhotel Galya Hunguest Grandhotel Galya Hunguest Grandhotel Galya
Oldalak:
1
gAdam15 2016-05-11 14:02
Május 2-4. között volt szerencsénk 3 feledhetetlen napot tölteni a Hunguest Grandhotel Galyában! Közeledve a célponthoz már elvarázsolt minket a természet adta csodálatos környezet, amit a hotelbe lépés csak fokozott! A rendkívül kedves és segítőkész személyzet mellett, maga az épületben használt színek és design olyannyira el van találva, hogy szinte azonnal megnyugtatott minket és nagyon kellemes érzés volt ott lenni! Szobánk a parkra és a csodálatos Kékes-tetőre nézett, amit a friss erdei levegő és a madarak csiripelése fokozta tovább! Egyedülálló, hogy saját vadasparkkal és sétáló övezetekkel, kalandpályával rendelkezik a hotel, így el se kell hagyni a szállodát és máris sétálhatsz egy nagyot a fák között!! A wellness részleg egyik gyöngyszeme a külső jacuzzi amiből messze csodálhattuk a minket körülvevő tájat! A panoráma étteremben mindig találtunk olyan ételt, amikre vágytunk és a gyors személyzetnek köszönhetően zavartalanul étkezhettünk! Egy biztos, ide még vissza fogunk menni, mert nagyon kedvező áron, minőséget és igényességet kaptunk egy természetileg csodálatos környezetben!
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam