Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Pikenés" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
ferzsebet31 2016-02-23 11:53
Csodálatosan üdítő három napot töltöttünk el. A személyzet aranyos, kedves és főleg segítőkész. Nem tudtunk olyat kérni amit nem tudtak volna telesíteni, maximálisan felkészültek minden felmerülő probléma megoldására. A konyha fantasztikus, változatos és igen ízletes ételek közül választhattunk. Az esti szórakozás is megoldott: browning, csocsó, billiárd. Kikapcsolódás céljából üdítő, kell egy kis játék is, hisz a lelkünk mélyén örökké gyermekek maradunk. :D A Wellness részlegen minden megtalálható ami szükséges. A hölgy segítőkész, és aranyos. A tisztaság kifogástalan. A szobák barátságosak, kényelmesek.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam