Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Pihenés?" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
trobert45 2015-11-18 13:34
5 napot töltöttünk a szállodában egy szuperiror (201) szobában. Maga a szálloda, panoráma és a szoba gyönyörű. Az ételek finomak voltak. Ennyi a pozitívum. Takarítás : első nap volt, törülköző cserével együtt. Aztán semmi. A zuhanyzó lefolyó el volt dugulva. Kár volt kiemelni a dugót mert fekete iszapos, hajszálas trutymós volt. A csempe valószínűleg az átadáskor volt utoljára megpucolva. Étterem: Egy- kettő pincér kivételével kritikán aluli a személyzet munkája . A pincérnek a zsebétől kb. térdig el volt repedve a nadrágja és így tett vett a vendégek között. Másik kolléga a reggeli alatt ’’elviszem a tányért’’ mondatával, fogta és tényleg elvitte, miközben még a kezemben volt a zsemle. Másik pincér a vacsora közben , a második fogás közben érdeklődött, hogy hozhatja -e a számlát az ital fogyasztásról. Mi van??? Az utolsó este rajtunk kívül még egy asztal volt az étteremben. A levesre csak 52 percet vártunk és így tovább. Mire végeztünk a desszerttel megint megéheztünk. A vacsora 2.5 óra hosszan tartott. 3 fogás. Masszázs: Egész test helyett fél test masszázst kaptunk (50 perc) megkérdezésünk nélkül az extra, drágább olajat használta ( +1000Ft) Rosszul lett felterhelve ( kislányunknak a 30 perces helyett is 50 perces) A masszázskupon -1500Ft nem került levonásra. Wellness : A pezsgőfürdő katasztrófa. Barnás, büdös olajos víz volt benne. A szauna viszont jó volt.  Sajnálom, hogy nem készítettünk képeket a hibákról, mert most mindenki láthatná aki olvassa ezt. Amig ezek a hibák fent állnak, addig sajnos nem négy csillagos hotel. Őszintén nem tudom ajánlani senkinek. Ha a felét fizettük volna akkor sem.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam