Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "MenDanMagic" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
kattila161 2015-11-06 20:44
Teljesen elégedettek voltunk a vendéglátással a személyzet rendkívül kedves.A medencék optimálisak,nem volt tömeg(őszi szünet utáni hétköznap)Hibátlan szobák remek ételek kíváló hangulat az étteremben élő zenével.2 dolog azonban beárnyékolta a dolgot. 2db bubimentes víz a szobai bárból 1260Ft!!!És az előre nem említett és sehol nem szereplő szervízdíj minden egyes felszolgáláskor 1200Ft/alkalom.Ezt (még ha túl is éltük) nagyon soknak éreztük!Kíváncsi lennék mennyit kaptak ebből az amúgy gyors és kedves pincérek. Mindezek ellenére nagyon jól éreztük magunkat.Köszönjük!
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam