Fórumunk regisztrált felhasználók számára nyitott - ha még nem regisztrálta magát, ide kattintva megteheti!
Regisztrált felhasználóink a képernyő jobb felső sarkában található bejelentkezés ablakban léphetnek be.
A Wellnesshetvege.hu oldalon csak az oldal témájához kapcsolodó üzenetek jelennek meg. Ezért az oldal szerkesztői fenntartják a jogot, hogy megjelenés előtt minden hozzászólást ellenőrizzenek. A hozzászólások 24 órán belül jelennek meg. A weboldal szerkesztői a forumban megjelenő hozzászólások tartalmáért nem vállalnak felelősséget.

A "Lekezelő személyzet" témához eddig érkezett hozzászólások:
Oldalak:
1
cnora9 2015-10-27 08:31
Nagyon vártuk az oktoberi hosszú hétvégénket a hotelben. 2 szobát foglaltunk, nagyszülőkkel és 1 kisfiúval érkeztünk. A szobák tiszták voltak, a szállodában kellemes meleg volt, a szálloda környezete, kertje, játszótér, kisállatok nagy élményt nyújtottak. A wellnes részleg sajnos kicsike, a gyerekmedence vize hideg volt, a nagyobban zsúfoltság. 1 szauna van. A masszázs kínálat széles, de bejelentkezni alig lehet a telítettség miatt, a személyzet rugalmatlan. A thai masszőrök ügyesek. A recepción a dolgozók kioktatók, rátartiak és rugalmatlanok. Az étteremben viszont több kedves felszolgáló is akad. Az ételek választéka és minősége nem 4 csillagos színvonalú. Valószínű többet ezt a hotelt nem választjuk.
 
Oldalak:
1

WELLNESSHÉTVÉGE HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

x
WellnessHétvége
A feliratkozással tanúsítom, hogy elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Tiszteletben tartjuk az Ön adatait és kizárólag saját és üzleti partnereink ajánlataival keressük meg.

Hazánk vidéki wellness szállodáinak kézzel válogatott ajánlataira kíváncsi? Jó helyen jár!

A legolcsóbb wellness ajánlatokra vadászik? Wellness csomagok akár 40-70% kedvezménnyel!

Szeretné, hogy egy magyar tulajdonú családi vállalkozás szolgálja ki? Várjuk, hogy megismerhessük!

Már feliratkoztam